Back to Top
Vrijdag 17 Jan
86402 users - nu online: 1280 people
86402 users - nu online: 1280 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 12 mei 2015
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken... Twitter...Twatter Twoeter effe kijken waar de 5000 facebook vrienden van vorig jaar gebleven zijn, waar het terrasje al niet goed voor is....

Ook zuid Korea uit de kast

Ook Zuid Korea kon niet achterblijven, zoiets van voortschrijdend in zicht, wat bij een land als Rusland totaal ontbreekt.  Voor het eerst in de Zuid Koreaanse geschiedenis was er een lesbische kus te zien op Tv. Het moment zorgt meteen voor een discussie in het land. De eerste lesbische kus was te zien in een Zuid Koreaanse televisieserie waarbij twee studentes elkaar kusten.

De Koreaanse Communications Standards Commission is een onderzoek gestart na enkele klachten en gaat bekijken of er met de kus een overtreding is begaan op het vlak van het televisie beleid en de regels daar omheen.

Een woordvoerder van de televisieserie zei dat de kus nodig was voor het plot, en dat hij en de andere medewerkers van de reeks van mening zijn dat de tijd rijp was voor het tonen van holebi liefde op Tv. Naast enkele negatieve reacties kwamen er toch ook heel wat positieve reacties.

Sommigen zeiden wat maakt het uit? We zien het ook in buitenlandse series. Anderen waren meer ontdaan omdat het voor het eerst in een Koreaanse televisieserie getoond werd.Conchita Wurst komt opnieuw met nieuwe singel

Conchita Wurst U weet wel de 'vrouw' met de baard, heeft een nieuwe singel. Na de promotie van haar laatste singel 'Heroes' is Conchita Wurst unstoppable (niet te stoppen) en lanceert ze daarmee meteen haar nieuwe song: You Are Unstoppable, vernoemd naar haar strijdkreet na het winnen van het songfestival in 2014. Het nummer wordt omschreven als een luid en vreugdevol nummer.

'You Are Unstoppable is meteen de derde officiele song, na My Lights en Heroes die samen met deze nieuwe song op haar studio debuut album zal komen te staan dat door Sony Music zal worden uitgebracht.

In totaal staan er nu zes songs op Conchita Wursts naam: Unbreakable (2011) - That's What I Am (2012) - Risr Like a Phoenix (2014) - Heroes (2014) - My Lights (2014) en You Are Unstoppable (2015).Sam Smith wint 6de Award dit jaar

Tijdens de 35ste editie van de BRITT Awards, ja die waarbij Madonna van de trap donderde, de belangrijkste muziekprijzen van Groot-Brittannië, viel zanger Sam Smith opnieuw in de prijzen. Hij won twee Awards. Daarmee was hij samen met zanger Ed Sheeran, die eveneens twee Awards won, de grote winnaar van de BRIT Awards.

Smith won een Award voor Best Breakthrough Act (beste Britse nieuwkomer) en de Global Success Award. Op de rode loper liet de zanger weten dat hij tegenwoordig naar een ander soort succes streeft, namelijk op het vlak van de liefde. "Ik wil graag een nieuwe vriend, dat zou leuk zijn," zei hij aan een reporter van de BBC. Op de vraag of hij een bepaald type heeft antwoordde hij: 'Nee, ik ben nogal gemakkelijk'. Smith trad samen met vele anderen ook op tijdens het event rond de BRITT awards dat door ging in Londen. (video onder Awards lijst).

Sam Smith, 22, kwam in mei 2014 uit de kast. Zeven maanden later had hij al 9 Awards gewonnen, verkocht hij in 2014 als enige Britse artiest 1 miljoen albums, en scoorde hij in negen landen een Gouden plaat. Vorige maand gingen hij en zijn vriend Jonathan Zeizel uit elkaar, dat dan weer wel...Leonard Nimoy (Mr. Spock) overleden

Natuurlijk weet U dat de Amerikaanse Star Trek-acteur Leonard Nimoy op 83-jarige leeftijd is overleden maar hierbij wat weetjes die U misschien niet wist.

Nimoy speelde de rationele Mr. Spock in de sciencefictionserie. Nimoy was eerder opgenomen in het ziekenhuis wegens een zware longziekte. Vorig jaar onthulde hij dat hij een ernstig longprobleem had doordat hij jaren had gerookt.

Met zijn puntige oren was hij een van de bekendste opvarenden van het sterrenschip Enterprise. Vaak diende zijn milde gereserveerdheid als contrapunt voor de gepassioneerde kapitein Kirk. Bijna waren Spocks oren nooit op tv te zien geweest. De top van tv-zender NBC vond zijn uitstraling te satanisch en vreesden dat "elk kind in Amerika zich rotschrikt". De bedenker van de serie, Gene Roddenberry, wist de oren toch te houden.

Nimoy had zelf ook een belangrijke bijdrage aan het karakter: de Vulcaanse handgroet had hij zelf bedacht. De Joodse Nimoy had het afgekeken van de manier waarop voorgangers aanwezigen in de synagoge zegenden.

Door de rol werd Nimoy wereldberoemd, maar hij vond het ook spijtig dat hij door het publiek alleen maar als de afstandelijke Vulcan werd gezien. Zelfs twee seizoenen in de spionageserie Mission: Impossible veranderden daar niets aan. In 1977 noemde hij zijn autobiografie daarom I am not Spock.

Hoewel hij ook poëzie schreef, fotografeerde en muziek maakte, bleef Star Trek de rode draad in zijn leven. Toen de serie na drie seizoenen stopte, volgde nog een reeks films, waarvan hij er twee regisseerde. In 1987 regisseerde hij de komedie Three men and a baby.  In 2009 gaf regisseur J.J. Abrams hem een belangrijke gastrol toen hij de Star Trek-films weer nieuw leven inblies. Hij speelde ook in het tweede deel in de reeks, Star Trek Into Darkness.

Inmiddels had Nimoy zich verzoend met zijn Star Trek-roem: hij nam graag zijn beroemde rol op de hak in tv-series als The Simpsons, The Big Bang Theory en zelfs een auto-reclame. Zijn nieuwe autobiografie kreeg in 1995 de titel I am Spock.  In Star Trek overleed Mr. Spock in 1982


Captain Kirk niet bij uitvaart Mister Spock

Acteur William Shatner, eigelijk alleen bekend als Captain Kirk uit de tv-serie Star Trek, was niet bij de uitvaart in Los Angeles van de overleden collega-acteur Leonard Nimoy (83) die in hetzelfde programma Mister Spock vertolkte. Hij liet via Twitter weten dat hij verplichtingen heeft aan de andere kant van de VS.

Leeftijdsgenoten Shatner en Nimoy schitterden decennialang aan elkaars zijde in diverse programma's, waarvan Star Trek wel de bekendste kan worden genoemd. „Leonards uitvaart is morgen, en ik red het niet op tijd terug te zijn”, was Shatners boodschap.

Waar in de serie Star Trek moeiteloos personen over grote afstanden door de ruimte werden verplaatst ('beam me up Scotty'), is Shatner in de echte wereld kennelijk te ver van de uitvaart verwijderd. Hij is voor een liefdadigheidsfeestje van het Rode Kruis in Florida aan de oostkust, een kleine vijf uur vliegen, maar het was blijkbaar teveel moeite om zijn collega acteur aan wie hij een groot deel van zijn bekendheid te danken heeft (daarna nooit meer een goede rol gespeeld) de welverdiende laatste eer te bewijzen.      

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 12 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 284
okt 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 9 min.
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media