Back to Top
Vrijdag 13 Dec
86390 users - nu online: 1164 people
86390 users - nu online: 1164 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 14 april 2015
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje. Gaat langzaam, te langzaam de dagen lengen en de eerste liefhebbers zitten alweer op het (verwarmde) terras de ergste ellende lijkt voorbij en we kunnen alweer genieten van de eerste lentebodes... maar niet te vroeg gejuicht...

Lance Bass hield homoseksualiteit geheim

Lance Bass wist altijd al dat hij op mannen viel en niet op vrouwen. Toch hield de 'N Sync-ster dit heel lang geheim.

In de tv-uitzending die gemaakt is van zijn huwelijk vertelt Lance dat hij dit geheim hield vanwege de band, meldt E! News.

"Ik was bang om het aan iemand te vertellen, vooral vanwege 'N Sync", aldus de zanger. "Ik wist zeker dat als ik het aan één iemand zou vertellen dat het uiteindelijk toch uit zou komen en dat zou het einde van de groep zijn geweest", aldus Bass. "Ik dacht echt dat de jongens mij zouden haten en dat ze niet met een homo in een band hadden willen zitten."

Bass en zijn partner Michael Turchin gaven elkaar in december het jawoord. De twee zijn sinds 2010 samen.
Stephen Fry bij de hemelpoort?

God en Stephen Fry; dat zou nooit een harmonieuze match zijn geweest. Toch weet de Britse komiek en overtuigd atheïst precies wat hij zou zeggen als hij bij de hemelpoort een woord zou mogen wisselen met de Heer.

Dat bleek vorige week tijdens een interview met Fry voor de Ierse tv. De invloedrijke journalist Gay Byrne vroeg Fry wat hij - “stel dat het waar is” - zou doen als hij geconfronteerd zou worden met God. Het antwoord kwam in de vorm van een tirade, met de herhaalde vraag “hoe durf je?”

“Waarom zou ik een grillige, gemene, stomme god respecteren? Die een wereld creëert vol onrechtvaardigheid en lijden?”Hozier omzeilt vragen over zijn seksuele voorkeur

De Ierse zanger Hozier zegt dat het publiek vermoedt dat hij gay is vanwege zijn anti-katholieke liedje Take Me to Church en de bijbehorende anti-homofobe videoclip. Reuters informeerde naar de seksuele geaardheid van de 24-jarige singer-songwriter die in werkelijkheid Andrew Hozier-Byrne heet, maar werd geen spatje wijzer.

In Nederland staat Hozier al wekenlang hoog in de hitparades en ook zijn album staat hoog genoteerd. In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk staat het liedje op de tweede plaats. Bovendien maakt de Ier zondag kans op een Grammy in de categorie beste liedje van het jaar.

In de videoclip zijn twee kussende mannen te zien voordat ze worden aangevallen. In Londen beantwoordde Hozier vragen over zijn eigen seksuele geaardheid. ,,Ja, mensen veronderstellen door het liedje dat ik homo ben, dat vind ik prima, maar daar gaat het helemaal niet om", antwoordde de zanger aan persbureau Reuters. ,,Ondanks de seksuele voorkeur van geliefden, blijft het een relatie die om liefde draait. Dus mensen mogen denken en veronderstellen wat ze willen."

Blij

Hozier krijgt lovende recensies in de Britse pers. De 24-jarige Andrew Hozier-Byrne maakt ook kans op een Brit Award. ,,Ik ben nog steeds een beetje onder de indruk van wat me allemaal overkomt dit jaar en de kansen die ik heb gehad. Nu weer met de muziekprijzen, ik ben daar erg blij mee."

Hozier staat op zaterdag 27 juni op Rock Werchter en twee weekenden later op North Sea Jazz in Ahoy Rotterdam.Erepenning voor Willeke Alberti

Ex-Homomoeder Willeke Alberti heeft maandagavond de Frans Banninck Cocq Penning ontvangen. Zij kreeg de erepenning van de stad Amsterdam aan het slot van een gala-avond ter ere van haar zeventigste verjaardag en haar zestigjarige podiumjubileum van burgemeester Eberhard van der Laan.

De Frans Banninck Cocq Penning werd in 1996 ingesteld en wordt gegeven aan personen die zich gedurende langere tijd zeer vriendelijk hebben gemaakt voor de hoofdstad. De prijs is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Amsterdam die staat afgebeeld op de Nachtwacht van Rembrandt.

Van der Laan prees Alberti voor haar veelzijdige carrière waarin ze steeds nieuwe wegen durfde in te slaan. "Je hebt een aanstekelijk optimistische inslag. En je bent in staat gebleken het Jordanese gevoel over te brengen aan een nieuwe generatie."

Homomoeder

Daarnaast prees de burgemeester haar werkzaamheden voor de Willeke Alberti Foundation, die zich inzet voor ouderen en gehandicapten. "En je bent en blijft de koningin-moeder der homo's." Hierop volgde een staande ovatie van de zaal. "Amsterdam is je zo erkentelijk voor alles wat je voor de stad en Nederland hebt gedaan."

Burgemeester Eberhard overhandigde Alberti ook een bos bloemen en een persoonlijke brief van koningin Máxima. De vorstin kon niet op het gala aanwezig zijn omdat zij en koning Willem-Alexander maandag hun kanten huwelijksfeest vieren.Beter laat dan nooit op 82-jarige leeftijd eindelijk uit de kast

De Amerikaanse acteur, zanger en danser Joel Grey op 82-jarige leeftijd eindelijk uit de kast gekomen. Grey was eerder 24 jaar gehuwd met een vrouw maar scheidde al van haar in 1982. Naar eigen zeggen wist iedereen in zijn omgeving al jaren dat hij homo is.

Maar Grey liet nooit eerder aan het grote publiek weten dat hij homo is, tot nu. In een interview met People Magazine zei hij: "Ik hou niet van labels, maar als je dan toch een label moet plakken, ik ben homo. Maar dat wist iedereen in mijn omgeving al lang." Verder vertelde de acteur ook nog dat hij als kind vaak gepest werd en dat er veel homofobie was in de jaren 30 en 40.

Hij hoorde als kind zijn ouders en andere mensen praten over mannen die naar de gevangenis moesten omdat ze slecht waren door omgang met andere mannen. "Ik was toen nog erg jong, maar toen wist ik al dat ik me meer aangetrokken voelde tot jongens, toch heeft het erg lang geduurd voor ik die kant van mezelf aanvaarde."

Grey was dan ook 24 jaar gehuwd met actrice Jo Wilder waarvan hij in 1982 scheidde, samen hebben ze twee kinderen. Grey is onder andere bekend door zijn rollen in cabaret waarvoor hij een Oscar en Golden Globe won. Verder was hij nog te zien in Dallas, Brooklyn Bridge, Star Trek Voyager, Buffy the Vampire Slayer, Law & Order, House M.D

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 16 april 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 283

In het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media