Back to Top
Donderdag 04 juni
86442 users - nu online: 808 people
86442 users - nu online: 808 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:







lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Reijers World: ‘Love is for losers’


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 08 april 2015

This article is also available in English
lengte: 5 minuten


Het was maandagmiddag. Ik had een uurtje vrij gekregen van kantoor. Ik liep door de Leidsestraat. Via een stukje Prinsengracht kwam ik bij de Raamstraat. Ik ging de Thermos in.

Even later liep ik met een handdoek om mijn middel en het sleuteltje van mijn locker om mijn pols. Bij de bar bestelde ik een biertje en stak een sigaret op. Aan de overkant van de bar zaten Johan en Rein. Ik kende dit vriendenstel al een tijd. “Zo slet,” zei Rein, “ook weer eens in de sauna?” “Ja,” antwoordde ik. Ik ging naar ze toe en gaf ze een zoen.

Johan en Rein woonden al lang samen op de Overtoom. Rein was tien jaar ouder dan Johan. Ik bewonderde ze zo om hun eerlijkheid. Om de beurt gingen ze naar boven. Als ze weer samen aan de bar zaten, vertelden ze elkaar wat ze hadden meegemaakt. Dit gebeurde op zeer luide toon, zodat de hele bar kon meegenieten.

“Ga jij zo even met mij mee naar boven?,” vroeg Johan. “Natuurlijk,” zei ik. Johan en ik hadden iets geks samen. Iedere keer als we elkaar zagen in de sauna moesten we neuken. Rein vertelde: “Ik lag net met een knul in een cabine, die wilde alleen maar zoenen. Toen ik zijn hoofd naar beneden duwde om me te pijpen, weigerde hij. Wat een tiepje.” Alle aanwezigen aan de bar moesten om hem lachen. “O, stil,” zei hij, “daar komt hij.” Een schuchtere jongen kwam naast me zitten. Ik gaf hem een hand. “Reijer.” “Bas,” zei hij.

Bas bestelde een cola. “Zo Bas,” schalde Rein, “genieten wij hier een beetje?” Bas werd rood en antwoordde: “Jawel. Maar ik ben hier op zoek naar een vaste vriend. Ik kom uit Bussum.” “Nou kind, dan ben je hier op de juiste plek. Ik ben al bezet. Ik heb Johan. Daar heb ik mijn handen al vol aan. Maar schatje, boven liggen er nog een heleboel, hoor. Sterkte er mee.” Wij probeerden allemaal niet te lachen. Ik ging met Johan naar boven. Rein gaf me nog een tik tegen mijn kont en zei: “Succes meiden!” Wij proestten het uit. Johan duwde me de trap op.

Later die middag lag ik naakt een sigaret te roken in een cabine. Af en toe ging het gordijn opzij en werd ik even bekeken. Op een gegeven moment merkte ik dat iemand lang bleef staan. Ik zag een mooie bruine man en ik knikte. Hij kwam boven op me liggen. “My name is Gregory. Can I fuck you?,” vroeg hij. “Sure,” zei ik.

Hij was een zeer gespierde Amerikaanse Indiaan met een kale kop en in het midden een streep haar. Hij begon heel rustig. Maar gaandeweg werden de stoten steeds harder. Ik dacht: “Oh God, als ik dit maar vol hou.” We maakten veel lawaai. Een groepje mannen kwam kijken. Luid grommend kwam hij klaar. We bleven een tijdje naast elkaar liggen. Onze toeschouwers verdwenen. “Mag ik je een vraag stellen?,” vroeg hij. “Natuurlijk,” zei ik.

“Wil je ook aardig voor m’n broer zijn? Zo ja, dan ga ik hem halen. Blijf hier. We zullen snel terug zijn.” Hij verdween en ik bleef wachten. Na een tijdje kwam hij terug met zijn broer. Hij duwde hem naar binnen bij mij en zei: “Gary, dit is Reijer. De gozer over wie ik je net vertelde.” Precies dezelfde man kwam naast me liggen. Ik hield zijn kale hoofd met beide handen vast en ik voelde weer die harde, borstelige streep haar. “Ik wil je keihard neuken,” zei Gary. En wederom werd er luid gegromd.

Beneden schoof ik weer aan bij Rein en Johan. Ik vertelde ze opgetogen wat me was overkomen. “Eerst heb ik Gregory blij gemaakt. Die haalde daarna zijn broer Gary op,” zei ik. “Kind,” schalde Rein, zodat iedereen het kon horen, “je hebt je laten naaien door de Christmas Twins. Dat zijn schatten van mannen. Die zijn hartstikke bekend. Zij hebben nog gedanst in het voorprogramma van Eartha Kitt.”

Eartha Kitt werd op 17 januari 1927 geboren op een katoenplantage in de zuidelijke staat South Carolina. Haar vader was blank en haar moeder Afro-Amerikaans en van Cherokee afkomst. Haar vader verdween al snel en haar moeder overleed toen Eartha zes jaar was. Op achtjarige leeftijd werd ze naar New York gestuurd om daar bij haar tante te gaan wonen. Eartha volgde een balletopleiding en via cabaretvoorstellingen en een aantal succesvolle filmrollen scoorde ze in de jaren vijftig en zestig diverse hits. Eén van de bekendste is: Just an Old Fashioned Girl.

I’m just an old fashioned girl with an old fashioned mind
Not sophisticated. I’m the sweet and simple kind
I want an old fashioned house, with an old fashioned fence
And an old fashioned millionaire

I want an old fashioned car, a cerise Cadillac
Long enough to put a bowling alley in the back
I want an old fashioned house, with an old fashioned fense
And an old fashioned millionaire


Ik bestelde biertjes voor Rein, Johan en mezelf. Johan trakteerde op sigaretjes. Intussen was Bas uit Bussum weer bij ons komen zitten. “En?,” vroeg Rein. “De liefde van je leven al gevonden hier?” “Nee,” antwoordde Bas zachtjes, “de mannen hier boven willen alleen maar één ding.” “Ja schat,” zei Johan, “we komen hier allemaal alleen maar om te neuken. Love is for losers.”




* De tweelingbroers Gary en Gregory hadden lange tijd de koffieshop Backstage in de Utrechtsedwarsstraat in Amsterdam.
* Gregory Christmas overleed in 1997.
* Gary zei daarover in een interview in
de Volkskrant: “Mijn linkerhelft is geamputeerd.”
* Gary Christmas overleed in 2009.
   
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik













GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijers World: ‘Love is for losers’

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 08 april 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp








TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN COLUMNS & OPINIEIN NUMMER 283














bottom image




Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren






© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media