Back to Top
Donderdag 28 mei
86440 users - nu online: 1024 people
86440 users - nu online: 1024 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Oh Yes... They're back: Backdoor Tea Dance begint een tweede leven


door Redaktie in Uitgaan & Reports , 10 januari 2015

This article is also available in English


De Backdoor Tea Dance maakt een comeback in de ABE Club & Lounge te Amsterdam. De legendarische Backdoor Tea Dance startte in mei 2000 in Amsterdam en werd in een mum van tijd een begrip in de gay partyscene. Het stond bekend als een gay en openminded feest vroeg op de zondagavond. De bezoekers werden getrakteerd op gratis sigaretten, joints, thee, chocola en vers fruit in het lounge-gedeelte... Tea with a Twist!

Tja, wat moet er gezegd worden over de Sunday Gay Tea Dances in de Backdoor in Amsterdam? Leuk, leuker, leukst? Druk, drukker, drukst? Ook de laatste keer, in 2005, gaf nog hetzelfde beeld als tijdens de eerdere edities; een bomvol huis, ontspannen housemuziek, goeie mc’s, opzwepende performances, prachtig entertainment, mooie mannen... ja, heel veel mooie mannen die tot het bittere einde op elke plaat helemaal los gaan... en natuurlijk een geweldige vibe!

Op zondag 1 februari aanstaande keert The Original Backdoor Tea Dance na tien jaar radiostilte terug in dezelfde locatie aan de Amstelstraat te Amsterdam waar het ooit begonnen is en die tegenwoordig ABE Club & Lounge heet. Met verse energie en vers bloed wordt er een vervolg gegeven aan de unieke Backdoor-evenementen.

Stylist Huub Lammens - die vroeger de styling deed van de artiesten en het personeel van de Backdoor Tea Dance, en tegenwoordig meer bekend is van onder andere Manifesto, Valtifest en het Milkshake Festival - en party promotor Jurandy Lucas - bekend van zijn populaire feesten in de Escape Club - hebben de handen ineengeslagen om de legende van Backdoor Tea Dance te doen herleven.

De comeback van de Backdoor Tea Dance wordt groots gevierd. De crew trekt alle registers open om de Grand Opening van Backdoor Tea Dance op gepaste en spectaculaire wijze te vieren. Met een dijk van een programma, veel aandacht voor licht en geluid en het nodige entertainment start The Original Backdoor Tea Dance het nieuwe jaar 2015, waarin weer veel mooie feesten op het programma staan.

De line-up in ABE Club & Lounge is er werkelijk eentje om je vingers bij af te likken. Behalve een Backdoor Tea Dance-oudgediende als DJ Jarb staan ook nieuwe helden als International DJ Glaucio Duarte uit Rio de Janeiro en Female DJ Marga Margaret op het affiche.

Onder begeleiding van MC Divine zullen zij de main hall van ABE Club & Lounge van begin tot eind volledig op zijn kop zetten.

Het openingsfeest is van 18.00 uur tot middernacht en zal gepresenteerd worden door het bekende drag-duo CyberSissy & BabyJane. Kortom: de legendarische Backdoor Tea Dance in een nieuw jasje. De kurken gaan knallen!

Kijk op https://www.facebook.com/backdoorteadance
voor meer informatie en kaartverkoop.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Oh Yes... They're back: Backdoor Tea Dance begint een tweede leven

Redaktie, in Uitgaan & Reports op 11 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN UITGAAN & REPORTSIN NUMMER 281


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media