Back to Top
Zaterdag 07 Dec
86387 users - nu online: 1333 people
86387 users - nu online: 1333 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Voor een jaar homo of lesbisch...kan dat?


door Redaktie in Columns & Opinie , 15 oktober 2014


Lesbian For a Year - na het daten met alleen maar vrouwen gedurende 365 dagen, is Brooke Hemphill van mening dat mensen meer een lesbische of homo relatie moeten aangaan omdat dit de dialoog over seksualitteit en gelijkheid makkelijker maakt. Hemphill schreef een boek over haar ervaringen.

Brook Hemphill kuste voor het eerst een vrouw in 2010 en ze vond het heel fijn. Hemphill afkomstig uit Sydney, Australië is een dating columniste en seks auteur die zopas het boek Lesbian For a Year uitbracht. Daarin verteld de 35-jarige over haar seksuele ervaringen met vrouwen. Hemphill zegt dat ze voor het eerst een seksuele ervaring had met een vrouw in 2010 en dat ze vanaf toen een jaar lang enkel met vrouwen op date ging waaruit haar boek ontstond.

Naar eigen zeggen had ze vrij veel negatieve reacties verwacht op haar boek en ervaringen maar dat viel reuze mee. Wel kreeg ze vaak de opmerking hoe het kan dat ze maar 1 jaar lesbische ervaringen had en daarna weer hetero is, en dat ze eigenlijk niet hetero kan zijn maar eerder biseksueel of lesbisch. Hemphill zegt dat ze heel goed begrijpt dat sommige lesbiennes het niet leuk vinden dat er nu een boek is dat gaat over een hetero vrouw die 1 jaar lesbische ervaringen heeft. Toch had Harper niet de hele tijd dates met tal van vrouwen.

Na haar eerste ervaring gebeurde er enkele weken niets. Toen begon ze aan de pilot van een lesbische Australische televisieshow en ontmoete ze een vrouw waarmee ze zes maand samen was. In die periode vroeg ze zichzelf meermaals af of ze nu lesbisch, biseksueel of heteroseksueel is. Het boek werd uiteindelijk afgewerkt toen ze een relatie had met een man. Op het einde van haar boek suggereert ze dat mensen meer tolerant tegenover holebi's zouden zijn wanneer ze zelf af en toe eens een seksuele relatie zouden aangaan met iemand van hetzelfde geslacht. Het boek Lesbian For a Year kwam uit op 1 september.


Of het ook wat langer kan dan zes maanden vraagt U zich af... ja hoor...

Koppel na relatie van 72 jaar kerkelijk getrouwd

Vorige maand  stapten twee lesbiennes in het huwelijksbootje. Niets bijzonders zal je denken, ware het niet dat de dames al ruim 72 jaar een koppel zijn, ja U leest het goed. Vivian Boyack is dan ook 91 haar vriendin Nonie Dubes 90.

Vorige maand besloot het paar dan toch eindelijk in het huwelijksbootje te stappen, zei het met wankele schreden, ze trouwde in Yale, in de Amerikaanse staat Iowa. Bovendien trouwde de dames in een christelijke kerk. Sinds de 72 jaar dat ze samen zijn reisden Vivian en Nonie naar alle 50 Amerikaanse staten en alle Canadese en Engelse provincies twee keer.

Het koppel woont sinds 1947 in Davenport nadat ze elkaar eerder ontmoete in Yale, Iowa waar ze beide opgroeide. Vanwege hun hoge leeftijd kreeg het koppel veel media aandacht. Het homohuwelijk is nog maar twee jaar legaal in de Amerikaanse staat Iowa.

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Voor een jaar homo of lesbisch...kan dat?

Redaktie, in Columns & Opinie op 16 oktober 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media