Back to Top
Woensdag 29 Jan
86407 users - nu online: 1329 people
86407 users - nu online: 1329 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Sexy Keulen viert 6-jarig bestaan met Ana Paula


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 13 oktober 2014

This article is also available in English


Het is nu zes jaar geleden dat SEXY begon met het organiseren van zeer populaire dance-events voor het gay partycircuit. Het bedrijf is goed op weg een van de toporganisatoren en promotors van internationale gay-events te worden. Deze megafeesten met hun unieke lichtshows met lasereffecten, enorme led-schermen en een armada aan artiesten en dansers hebben inmiddels een trouwe aanhang in alle grote gay hotspots.

Drie keer per jaar maken SEXY fans uit Amsterdam, Brussel, Parijs en zelfs heel Europa de bedevaart naar deze voortreffelijke events in Keulens Sartory Säle.

De volgende SEXY vindt plaats op 25 oktober 2014. De party waarmee Sexy het zesjarig bestaan viert heeft twee dansvloeren met een sensationele mix van internationale top-DJ's, hete dansers en getalenteerde artiesten, naast tal van andere verassingen naar het motto van de party: “Live your life SEXY!”

De DJ-bezetting is als volgt: Internationale DJ Superstar ANA PAULA uit de Verenigde Staten, die eindelijk voor de allereerste keer achter de draaitafel in Duitsland staat. Ook zal de “Who´s who” van de Europese gay-house-DJ's aanwezig zijn: Mr. NACHO GARCIA  uit Madrid, de vaste DJ van WE PARTY, en de legendarische vaste DJ van SEXY, RONY GOLDING uit Keulen. Ten minste 3 TOP DJ's in de House Hall!

Als ACT zal de geweldige “Miss GRACE JONES” aanwezig zijn op de SEXY Showstage, geflankeerd door hete GOGO-dansers uit Amsterdam, Londen, Parijs, Milaan en Madrid.

De POP HALL zal worden gehost door Berlijns mooie en spannende Drag DJane MELLI MAGIC (GMF) en de knappe en getalenteerde DjCK uit Keulen. Dit DJ Couple zal de POP HALL op zijn grondvesten doen schudden.

De 3e verdieping, de zogenaamde PLAYZONE, biedt een erotische aanvulling op het XXL-Party-programma - en dat is weer zonder muziek.

Kaartjes zijn nu te koop voor dit speciale SEXY event. Als je echt in stijl wilt feesten, profiteer dan van de speciale VIP-pas van €59. Deze passen zijn stikt beperkt en zijn inclusief €50 aan drankjes, naast de toegang en de garderobe. VIP-pashouders hebben ook toegang tot het VIP-podium van SEXY, waar ze van een glas champagne kunnen genieten en kunnen ontspannen op leren banken, schouder aan schouder met de Who’s Who van de Keulse partyscene, naast echte en wannabe beroemdheden. De VIP-pas is een coole manier om €13 te besparen. Zoals altijd zijn kaartjes verkrijgbaar op www.eventqube.de en www.gaygo.eu, naast de gebruikelijke SEXY kaartverkooppunten in Keulen.

Twee weken eerder bundelt SEXY de krachten met de succesvolle houseparty organisatoren van "WIldweXel" voor de organisatie van de officiële pre-party. Op zaterdag 11 oktober 2014 wordt het wild in de meest trendy nieuwe club van Keulen, "Reineke Fuchs" op de Aachener Straße!

Zie www.sexy-cgn.de of www.facebook.com/SEXYCGN voor meer informatie.


Details op een rijtje:

6-jarig bestaan SEXY
Zaterdag 25 oktober 2014, vanaf 23:00u
Sartory Säle, Keulen

Kaartje in de voorverkoop: €15
Groepskaartje: €66 (geldig voor 6 personen, dus slechts €11 per persoon!)
VIP-kaartje: €59
Normale toegangsprijs: €20

Kaartverkoop:
www.eventqube.de, www.gaygo.eu, www.sexy-cgn.de

WIldweXel – Officiële SEXY Pre-Party
Zaterdag 10 oktober 2014, 23:00u
Reineke Fuchs, Aachener Straße 50
 

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIEjul 2019       


jul 2018       


jul 2017       
Sexy Keulen viert 6-jarig bestaan met Ana Paula

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 02 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media