Back to Top
Zondag 25 Aug
86352 users - nu online: 1110 people
86352 users - nu online: 1110 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:

lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddelnieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 14 september 2014
lengte: 5 minuten


Het zonnetje voelt lekker warm aan, de mensen zitten elkaar weer druk te begluren op de terrasjes en stranden, schijnbaar verdiept in twitter, twatter en twoeter en het wel en wee van hun 10.000 niet bestaande 'vrienden' bij te houden, maar ondertussen wel in de gaten houden of hun buurman/vrouw niet meer twatter/twitter piepjes ten gehoren brengt. Enfin het seizoen is weer volop aan de gang....

Nou hij is er weer de lijst van de 100 meest invloedrijke holebi's én transgenders bekend gemaakt. Op nummer 1 staat transgender actrice Laverne Cox, die eerder al op de cover van Time magazine verscheen. De actrice is een van de meest beroemde transgenders in de wereld, dat ze onder andere te danken heeft door haar prestaties in de Amerikaanse televisieserie Orange Is The New Black.

In de top 100 van meest invloedrijke holebi's en transgenders staan ook hetero's. Het gaat dan om bekende hetero's die zich regelmatig inzetten voor gelijke rechten van holebi's én transgenders. De lijst bevat namen van acteurs, actrices, muzikanten, schrijvers, sporters, presentators, zakenlui, activisten en politici.

Leuk detail onze Belgische Elio Di Rupo staat net als vorig jaar opnieuw in de top 100. En voor het eerst staan er ook meerdere transgenders in de lijst. Ik val jullie niet lastig met 100 namen 10 is voldoende met toch wel de vermelding van  Elio Di Rupo, prime minister of Belgium op de 25 st plaats.

De lijst werd gemaakt door Square Peg Media, een Britse holebi uitgeverij. The World Pride Power List 2013 viert de 100 meest belangrijke, invloedrijke en machtigste holebi's van het jaar.


World Pride Power List 2014

1. Laverne Cox, actor and activist
2. Ellen DeGeneres, comedian and TV presenter
3. Tom Daley, diver and TV presenter
4. Stephen Fry, polymath and TV presenter
5. Sir Ian McKellen, actor
6. Gok Wan, TV presenter
7. Clare Balding, TV presenter
8. Graham Norton, TV presenter
9. Elton John, musician
10. Anthony Watson, chief information officer, Nike


In 2013 zag de lijst er zo uit:

1: Ellen DeGeneres - Amerikaanse talkshow presentatrice.
2: Stephen Fry - Brits presentator en auteur.
3: Jane Lynch - Amerikaanse actrice.
4: Clare Balding - Britse sport presentatrice.
5. Tim Cook - Amerikaans CEO Apple (opvolger van Steve Jobs).
6: Sir Elton John - Brits zanger.
7: Lord Waheed Alli - Brits politicus en multimiljonair media ondernemer.
8: Tammy Baldwin - Amerikaans politica en eerste openlijke Amerikaanse senator.
9: Gok Wan - Brits tv presentator en mode consultant.
10: Sir Ian McKellen - Brits acteur.Ricky Martin ziet meer homo's uit de kast komen in het voetbal

Ooorzaak... het WK. Nou hij blijkbaar wel, wij niet, maar goed, zanger Ricky Martin maakte vlak voor de aanvang van het WK voetbal een World Cup Soccer Song dat werd het nummer 'The Cup Of Life'. Naar aanleiding van dat nummer zei de zanger dat hij verwacht dat het niet lang meer zal duren eer er meer professionele voetballers uit de kast komen. Momenteel zijn er wereldwijd maar twee openlijke homo voetballers: de Amerikaan Robbie Rogers en de Zweedse in de UK geboren Anton Hysén.

"Het is lange tijd een taboe geweest, maar we bevinden ons op een kantelpunt. Ik denk echt niet dat het nog lang zal duren eer er meer professionele voetballers uit de kast komen. Zeker in Amerika zie je nu al dat sporters die uit de kast komen een enorm positieve impact maken. En juist in het voetbal kunnen spelers er nu voor kiezen een voorbeeld te zijn voor jongere spelers," aldus de zanger. Martin volgt naar eigen zeggen het WK voetbal al heeft hij niet perse een voorkeur voor een land."

Ik hou misschien nog wel het meeste van Brazilië. Het zou fantastisch zijn voor dat land, waar voetbal ontzettend leeft, om de beker weer eens te pakken. Ik gun het ze van harte. Maar mijn kinderen hebben bijvoorbeeld Nederlands bloed, dus daar gaat ook sympathie naar uit. En dan zijn er nog landen als Argentinië, Spanje en Mexico waar ik lang gewoond heb. Eigenlijk kan het voor mij niet misgaan", aldus Martin, die oorspronkelijk uit Puerto Rico komt. Dat land plaatste zich niet.

Nou het pakte enigzins anders uit en van uit de kast komende voetballers...tja ook niet...helaas.Taakstraf en therapie voor Justin Bieber

Tja, als je het nieuws niet kunt halen met goede optredens moet het maar op deze manier.

Justin Bieber is veroordeeld tot twee jaar proeftijd, een taakstraf en therapie om zijn agressieve buien in te dammen. Ook moet de zanger een schadevergoeding van 80.900 dollar (59.300 euro) aan zijn buren betalen voor het gooien van eieren.

Diverse Amerikaanse media meldden dat hij zelf niet aanwezig was bij de zitting voor het eiergooi-incident. Eerder dit jaar zou hij in een boze bui zeker twaalf eieren hebben gegooid naar de woning van zijn toenmalige buren. De rauwe eieren richtten meer dan 10.000 dollar (7300 euro) schade aan het pleisterwerk en geïmporteerde hout van het huis aan.

De video-opnames die de buren maakten tijdens de uitspatting en scheldpartij van Bieber maakte het de rechter makkelijk om te bepalen dat het om een opzettelijke aanval ging.

'Hij heeft het gedaan dus zou het het moeten toegeven', vertelde buurvrouw Suzie Schwartz woensdag aan New York Daily News nadat Biebers advocaat Shawn Holley geen schuld bekende, maar de aantijgingen ook niet ontkende. Met de uitspraak is de zaak nu afgedaan. 'Justin is blij dat de zaak achter hem ligt', meldde Biebers woordvoerder aan New York Daily News.

Bieber woont inmiddels ergens anders en mag vanaf nu niet binnen een straal van 90 meter in de buurt komen van zijn slachtoffers.Ben zo blij.. ben zo gelukkig...

Gordon 'intens gelukkig' bij opening zijn koffiezaak en dat kan natuurlijk niet goed gaan. Met de opening komt een einde aan een onzekere periode. "Wat moet ik nog verder, wat vind ik zelf nog leuk om te doen?", vroeg Gordon zich af."Ik heb jarenlang gejureerd en vind televisiewerk nog steeds hartstikke leuk, maar ik wil ook nog getriggerd worden in mijn persoonlijke leven. En dit is een stukje van mijn persoonlijkheid waardoor ik als mens weer kan groeien."...enfin toch knap om zoveel gelul in zo'n korte tijd te brabbelen. Nog een bakkie???   

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2015        lengte: 4 min.


okt 2014        lengte: 5 min.
Roddelnieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 15 september 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp


Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 337, september 2019


Meer uit Media & entertainment
Meer uit nummer 276
Meer van Rod del Auntie

RoB


Leather, Rubber & Twisted gear

meer info |visit


Cuckoos nest


Cruise bar with big darkroom

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media