Back to Top
Zondag 25 Aug
86352 users - nu online: 1111 people
86352 users - nu online: 1111 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:

lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddelnieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 11 augustus 2014
lengte: 6 minuten


Het zonnetje voelt lekker warm aan, de mensen zitten elkaar weer druk te begluren op de terrasjes en stranden, schijnbaar verdiept in twitter, twatter en twoeter en het wel en wee van hun 10.000 niet bestaande 'vrienden' bij te houden, maar ondertussen wel in de gaten houden of hun buurman/vrouw niet meer twatter/twitter piepjes ten gehoren brengt. Enfin het seizoen is weer volop aan de gang....

Pamela Anderson al jaren verslaafd aan drugs en drank

Pamela Andersons ontboezeming over het feit dat ze in haar jeugd meerdere malen is misbruikt, zouden een onderdeel zijn van therapieën om van de drank en drugs af te komen, mmm zouden er meer moeten doen. Zij onthulde tijdens een speech voor haar dierenrechtenstichting The Pamela Anderson Foundation op het Cannes Film Festival dat ze vroeger vreselijke dingen heeft meegemaakt.

Een bron vertelt dat haar plotselinge openheid het resultaat is van therapie om af te kicken van het jarenlang drugs- en alcoholmisbruik. "Ze werkt sinds korte tijd met een specialist en die heeft haar vreselijk goed geholpen. Mensen die te kampen hebben met een verslaving worden door hem geadviseerd om open te zijn over hun demonen en dat is waarom ze nu zo openlijk spreekt over haar misbruikverleden."

Volgens de bron gaat het mede daardoor nu zo goed met de seksbom. "Het afkicken gaat geweldig. Ze heeft de feestbeesten met wie ze omging gedumpt en richt zich alleen nog op haar kinderen, familie en partner Rick Salomon."

Bij wijze van een nieuw begin liet Pamela haar haar een paar maanden terug kortwieken, maar tijdens een feest op Monte Carlo kwam ze opdagen met een  nogal rare bos kunsthaar op haar hoofd, of dat ook bij de therapie hoort?.George Michael ingestort

George Michael (50) is met loeiende sirenes naar het ziekenhuis gebracht nadat hij in zijn woning in Londen was ingestort.  De Britse krant The Sun schrijft dat een goede vriend van George het alarmbummer belde omdat de zanger door nog onduidelijke reden onwel werd

Een ooggetuige vertelt dat de hulpdiensten vier uur nadat ze bij de woning van George arriveerden, met hem vertrokken naar het ziekenhuis. Daar kreeg hij een spoedbehandeling. De woordvoerder van de zanger bevestigt het nieuws, maar wil er verder niet veel over kwijt. "George Michael was inderdaad in het ziekenhuis voor wat routineonderzoeken. De zanger heeft naar eigen zeggen al anderhalf jaar geen drugs gebruikt. "Ik ben er helemaal mee gestopt. Ik heb de boel niet eens meer aangeraakt", vertelt hij volgens verschillende entertainmentsites aan Big Issue Magazine.

Na een verkeersongeluk in 2010 belandde de zanger in de cel. Michael was destijds onder invloed van cannabis. "Het was niet leuk, maar ik heb me er doorheen geslagen", vertelt hij over zijn verblijf in de gevangenis. "Het bleek we een stuk makkelijker dan ik dacht, omdat ik wist dat ik het verdiende om in de gevangenis te zitten." De voormalige Wham!-ster is dankbaar voor alle steun die hij destijds van zijn fans kreeg. "Het was overweldigend hoeveel liefde en steun ze mij hebben gegeven."Zanger Sam Smith uit de kast

De 22-jarige zanger vertelt in een interview met het Amerikaanse muziekblad The Fader dat hij op mannen valt.

"Mijn debuutalbum The Lonely Hour gaat over een man op wie ik vorig jaar verliefd werd", vertelt Sam openhartig. "Ik heb het hem onlangs verteld. Het zou zeker niet zo gelopen zijn als ik zou willen, want hij voelde niets voor mij. Maar het is goed dat ik hem over mijn gevoelens heb verteld, het was een goede afsluiting."

De singer-songwriter kreeg in het verleden vaak vragen over zijn geaardheid. Volgens de Brit komt komt dat doordat mensen in hokjes denken. "Dat maakt het makkelijker om informatie te verwerken. Maar waarom moeten we het over mijn seksuele voorkeur hebben? Ik zing, ik maak muziek en treedt daarmee op, daar zouden we over moeten praten."

De zanger wil nog wel kwijt dat hij absoluut geen moeite heeft met zijn geaardheid. "Ik voel mezelf heel goed, mijn leven is wat dat betreft geweldig. Het is iets heel normaals."Maar er is ook mooi nieuws te melden...


Homo activisten koppel kan na 51 jaar samen eindelijk trouwen

Nu het homohuwelijk ook legaal is in de Amerikaanse staat Illinois, stapt weldra een beroemd koppel in het huwelijksbootje. De 81-jarige Darby en de 76-jarige Bova zijn binnenkort maar liefst 51 jaar samen. En eindelijk kunnen ze trouwen. Beide heren zijn al heel hun leven fervente voorvechters van gelijke rechten voor homo's en werden in hun jeugdjaren daarvoor zelfs meerdere malen gearresteerd. Darby is een veteraan uit de Koreaanse oorlog en zegt dat hij nooit had durven dromen dat hij zou kunnen trouwen met zijn geliefde. Maar toen er op een bepaald moment een einde kwam aan het verbod om openlijk homo te zijn in het leger, wat ik ook nooit had verwacht, dacht ik misschien lukt het toch ooit nog om te trouwen."

De twee waren sinds ze een koppel waren altijd samen. En werden ook meermaals samen gearresteerd toen ze opkwamen voor gelijke rechten voor homo's. In 1993 werd Darby gearresteerd wegens het protesteren voor het Witte Huis tegen de wet die homo's verbood openlijk te zijn in het Amerikaanse leger. "Het plan was om te gaan zitten en niet meer te gaan staan. Toen de politie kwam zei die "je moet opstaan", ik zei schatje je zal me moeten wegdragen, wat ook gebeurde, lacht de nu 81-jarige Darby. De eerste keer dat hij gearresteerd werd was in 1952 toen hij net uit Korea kwam en hij in een homo bar na een politie razzia werd gearresteerd.

In de afgelopen jaren reisde het koppel naar verschillende Amerikaanse staten om mee te lobbyen voor het homohuwelijk en gelijke rechten, waarbij ze regelmatig hun focus legde op wetgevers die ook militaire veteranen zijn. Samen spraken ze ook vaak op pers conferenties.

Toen het homohuwelijk legaal werd in hun thuisstaat verscheen er in de kranten een foto van beide heren die elkaar kusten op de voorpagina. Toch is de strijd van de heren nog niet gestreden. Want hun laatste wens is dat ze samen kunnen worden begraven op het militaire kerkhof. Maar tot op heden is dat niet mogelijk, want dat zogenaamde privilege is enkel voorbehouden voor heteroseksuele koppels.
Actrice Kelly McGillis over lesbisch zijn

Actrice Kelly McGillis, vooral bekend van de film Top Gun, sprak voor het eerst over haar samenwerking met actrice Jodie Foster in de film The Accused. Wat niemand in die periode vermoede was dat zowel McGillis, 56, als Foster, 51, lesbisch zijn. McGillis kwam pas uit de kast in 2009, Foster pas in 2012.

Over haar samenwerking met Foster in de film The Accuset zegt McGillis: "Het was erg leuk om met haar samen te werken, ze is een prachtig mens. Hoewel McGillis nog steeds acteert, waren haar beste films drie films uit de jaren 80: Top Gun, Witness en The Accused. In die laatste film is ze samen met Jodie Foster te zien, en dankzij Foster kon ze de film spelen daar die deels gebaseerd is op eigen ervaringen. McGillis maakte als jong meisje een zeer traumatische ervaring mee dat er daarna voor zorgde dat de film The Accused uitkwam.

Als jong meisje werd ze in de jaren 80 samen met een vriendin verkracht door twee jonge mannen, haar ervaring bracht haar naar de rol in de film The Accused. Normaal zou McGillis de rol spelen van de verkrachte Sarah maar dat was te moeilijk en daarom werd die rol vertolkt door Jodie Foster die McGillis tijdens het filmen vaak ondersteunde.

McGillis was een tijdje gehuwd met een man waarmee ze twee dochters kreeg. In 2009 kwam ze uit de kast en zei daarover dat ze eigenlijk al sinds ze 12 was wist dat ze lesbisch was, maar dat ze toen niet durfde kiezen voor haar eigen geluk omdat ze werd opgevoed met de idee dat God homoseksuelen zwaar straft.

In 2010 ging ze met haar vriendin Melanie Leis een legaal partnerschap aan. Ondertussen zet ze zich al jaren in voor drug en alcohol verslaafden en is ze een fervent voorvechtster van gelijke rechten voor holebi's en transgenders. 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2015        lengte: 4 min.


sep 2014        lengte: 4 min.


okt 2014        lengte: 5 min.
Roddelnieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 12 augustus 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp


Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 337, september 2019


Rotterdam Pride
22-29 septemberMeer uit Media & entertainment
Meer uit nummer 275
Meer van Rod del AuntieRoB


Leather, Rubber & Twisted gear

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media