Back to Top
Zondag 07 juni
86442 users - nu online: 1007 people
86442 users - nu online: 1007 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion: Gant & Christiano Ronaldo CR7 Underwear


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 07 augustus 2014

This article is also available in English


De Portugese voetballer Christiano Ronaldo introduceert in samenwerking met de Deense textielgroep JBS zijn eigen underwear-lijn: CR7 by Christiano Ronaldo. Voor deze gevierde sportman is dit zijn allereerste stap in de fashion design. Zijn liefde voor mode en interesse in design vormden de sleutel in de beslissing zijn eigen collectie te lanceren.

Voor de creatieve ervaring en knowhow werd de New Yorkse designer Richard Chai benaderd. Eerder werkte hij al voor bekende ontwerpers zoals Donna Karan en Marc Jacobs.

De wereldwijde lancering van het merk CR7 vond afgelopen jaar plaats op de binnenplaats van het Spaanse paleis “Palacio de Cibeles” in Madrid. Daar werd voor de internationale pers de zwart-wit foto van een zeer gespierde Ronaldo onthuld op een negentien meter hoog billboard. Van voetballer naar model... Hiermee wil hij ongetwijfeld een (commerciële) plek gaan bemachtigen in de concurrerende wereld van underwear voor mannen. “Het is verbazingwekkend om het billboard te zien met mijn eigen collectie,” aldus Ronaldo. “Ik ben erg trots om officieel mijn CR7-lijn wereldwijd te lanceren en bovenal om mijn campagnefoto te zien hangen in dit schitterende gebouw in Madrid. Ik ben erg blij om mijn eigen merk te hebben, mijn underwear-lijn. Het is als een droom voor me en het eindresultaat is schitterend.”

De collectie is gericht op een mix van mode en kwaliteit waarbij esthetiek en comfort even belangrijk zijn. Dit door gebruik te maken van de beste materialen en pasvormen. “De details van de underwear-lijn zijn schitterend en ik voel me erg gelukkig dat ik deel mag uitmaken van dit project. Ik heb veel passie en toewijding gestopt in het creëren van deze nieuwe lijn. Mode en design zijn twee passies van mij en al sinds lange tijd wilde ik mijn eigen merk lanceren. Om samen met Richard aan deze collectie te hebben mogen werken heeft me een geweldige creatieve uitlaatklep gegeven. En ik heb van elk onderdeel genoten; van het selecteren van de kleuren en de ontwerpen tot aan het zelf testen van de pasvorm en designs. Ik ben er trots op dat de collectie wereldwijd wordt gelanceerd.” En hopelijk met succes, want aan een vervolgcollectie (met opnieuw samenwerking van beide heren) wordt inmiddels al gewerkt.
 Gant

Het Zweedse modelabel GANT introduceert voor de zomer twee collecties: de GANT Rugger collectie, die in het teken staat van Stockholm ontmoet New York, en de GANT by Michael Bastian Collectie. De GANT Rugger collectie is een mix van traditioneel Zweedse en sportief Amerikaanse casual-chic, waarbij heldere kleuren worden afgewisseld met pasteltinten. De kleur blauw wordt dit zomerseizoen gezien als het nieuwe zwart. Een nieuwe interpretatie van Amerikaanse sportmode met een subtiele Scandinavische knipoog. De Stockholmse invloeden komen terug in de knitwear en in de wilde bloemenprints. Toch wel de must-have voor mannen deze zomer.

De collectie GANT by Michael Bastian is Michael’s allereerste nautische collectie. Geïnspireerd door de film White Squall van Ridley Scott: een waargebeurd verhaal over een groep Amerikaanse studenten uit het Kennedy-tijdperk, die leren elkaar te vertrouwen en samen te werken tijdens een groot zeilavontuur. De collectie is ontwikkeld met het oog op de zomerdagen op het water. Een harmonieuze mix van nostalgische Amerikaanse sportkleding en het jeugdige van moderne sportiviteit. Met als kleurenpalet eenvoudig gebroken wit, sandy beige, dusty gray, zomers hemelblauw en rood.

 
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fashion: Gant & Christiano Ronaldo CR7 Underwear

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 13 augustus 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media