Back to Top
Zaterdag 24 Feb
86078 users - nu online: 1155 people
86078 users - nu online: 1155 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Burgermeisjes in Getto


door Redaktie in Theater, Kunst & Expo , 06 augustus 2014

This article is also available in English


Getto Food & Drinks staat niet alleen bekend om zijn smakelijke cocktails, maar ook om de overheerlijke hamburgers, waarvan er meerdere zijn vernoemd naar bekende travo’s uit de Amsterdamse gay scene. Fotograaf René Zuiderveld raakte door die smakelijke burgermeisjes geïnspireerd en nodigde photoshop-kunstenaar Gabriël Batenburg uit om samen met hem de drag queens te fotograferen.

Voor deze bijzondere samenwerking kozen ze de naam Zuiderburg. Ze organiseerden een aantal photo shoots in Getto en legden zo de “dames” vast op de gevoelige plaat - samen met hun eigen burger in de setting waarin deze ook geserveerd wordt. Vervolgens nam Batenburg in samenwerking met Zuiderveld die beelden visueel onderhanden en plaatste elke travo in een nieuwe, verrassende setting waarin allerlei herkenbare elementen uit Getto op een speelse manier zijn verwerkt.

Het resultaat is een verrassend eerbetoon aan deze sterke persoonlijkheden die het uitgaansleven in Amsterdam keer op keer opvrolijken met hun extravagante aanwezigheid.


De Burgermeisjes, tot 15 september te zien
Getto
Warmoesstraat 51
Amsterdam 

Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 319, maart 2018


Meer uit Theater, Kunst & Expo
Meer uit nummer 276
Meer van Redaktie

Black Body


Fetish wear for men

meer info |visit


A. van Ostade Bed & Breakfast


Rooms with all the comfort you may need.

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media