Back to Top
Vrijdag 13 Dec
86390 users - nu online: 1195 people
86390 users - nu online: 1195 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddelnieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 08 juli 2014
lengte: 6 minuten


Het zonnetje voelt alweer wat warmer aan, de eerste mensen zitten elkaar alweer druk te begluren op de terrasjes schijnbaar verdiept in twitter, twatter en twoeter en het wel en wee van hun 10.000 niet bestaande 'vrienden' maar ondertussen wel in de gaten houden of hun buurman/vrouw niet meer twatter/twitter piepjes ten gehoren brengt. Enfin het seizoen is weer begonnen....

Russische deelneemsters Songfestival uitgejouwd

Tijdens het eerste deel van de 59ste editie van het Eurovisie Songfestival. Gay starnews ontdekte via de Deense televisie dat tijdens het optreden van de Russische kandidaten veel mensen in de zaal boe roepen en met regenboog vlaggen zwaaiden.

Eerder hadden organisatoren van het Russische songfestival laten weten dat ze bang waren dat hun deelnemers zouden worden uitgejouwd vanwege  de anti homo wetten.

Kopenhagen heeft er alles aan gedaan om er tegelijkertijd een groot holebi feestje van te maken. Met het organiseren van enkele massa huwelijk ceremonies waar zowel holebi's uit Denemarken als uit andere landen kunnen trouwen, inclusief hetero's. Kopenhagen doet dit ook omdat Denemarken dit jaar 25 jaar legale partnerschappen voor holebi koppels viert en de legalisatie van het homohuwelijk in 2012.Blake McIver Ewing komt met song over eigen ervaring met gepest worden als homo

De Amerikaanse zanger en acteur Blake McIver Ewing, bekend van zijn rol in Full House en als Waldo in de 1994 remake van de film The Little Rascals, en die sinds enkele jaren werkt aan zijn muziek carrière, heeft een liedje gemaakt waarin hij vertelt over het gepest worden.

Ewing, 29, en openlijk homo heeft zopas de song 'It Gets Better' uitgebracht waarin zijn eigen jeugdverhaal waarbij hij werd gepest verteld wordt. De jonge zanger liet in een interview weten dat hij als kind op een baptisten school zat waar hij werd gepest omdat men vermoedde dat hij homo was.

Ewing wist toen al dat hij homo was maar hield dat angstvallig verborgen, niet verwonderlijk wanneer je weet dat baptisten en hun kerk erg homofobisch zijn.

De zanger zegt dat het de meest verschrikkelijke tijd uit zijn leven was en dat het echt heel erg was allemaal. Vandaag de dag voelt hij zich goed en hoopt hij met zijn song andere jongeren die worden gepest te tonen dat ze niet de enige zijn en hoopt hij dat ze er durven over praten met iemand zodat het opgelost raakt.Oprah Winfrey's  interieurverzorger Nate Berkus trouwde zijn vriend op unieke locatie

Interieurstylist Nate Berkus, 42, is in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriend, ontwerper en tv-persoonlijkheid Jeremiah Brent, 29. Het koppel koos voor een wel erg originele locatie namelijk de New York Public Libary. Het is daarbij meteen de allereerste keer in de Amerikaanse geschiedenis dat een koppel in een bibliotheek trouwt.

Berkus werd bekend door de Oprah Winfrey Show, waarin hij interieurtips gaf en de interieur make-overs voor zijn rekening nam. Eerder had hij een relatie met fotograaf Fernando Bengoechea, die in 2004 tijdens de tsunami in Sri Lanka om het leven kwam.

Nate en Jeremiah waren sinds 2013 verloofd nadat Nate zijn vriend in Peru om diens hand vroeg. Omdat Berkus veel te danken heeft aan Oprah was de populaire Winfrey ook aanwezig en werd het koppel getrouwd door Oprah's rechterhand Sheri Salata. People magazine meldde dat de inrichting van de bibliotheek voor het huwelijk een combinatie was van hun kleurenpalet van zwart, wit en crème, met gouden elementen, en op maat gemaakte wand met behulp van beddengoed van Berkus eigen lijn gemengd met zijn target collectie.Ellen Page was erg onzeker voor ze uit de kast kwam

Toen in februari de Canadese actrice Ellen Page, 27, uit de kast kwam voelde zij zich onzeker en dat ze zich ook schuldig voelde dat ze niet zichzelf was omdat ze nog in de  kast zat, ja ja.

Ook bekent ze dat ze verwachte veel negatieve reacties te krijgen op haar coming out, wat maakte dat het zo lang duurde eer ze openlijk kon zijn.

"Ik was super nerveus toen ik uit de kast kwam, echt zeer nerveus, ik was ook heel emotioneel, diep emotioneel, en wanneer ik daarop terug kijk besef ik dat ik me lange tijd onzeker heb gevoeld in de nabijheid van andere holebi's, ook al wisten mijn ouders en sommige vrienden al lang. Ik voelde me ook erg schuldig wanneer ik in aanwezigheid was van andere holebi's, omdat ik zelf nog in de kast zat. Ik was ook erg bang voor negatieve reacties en dacht dat het zeker mijn cariere zou schaden. Maar ik kon mezelf niet langer blijven verbergen," aldus Page.

Page zal later te zien zijn in de film Freeheld waarin ze de lesbische vriendin zal spelen van actrice Julianne Moore. Freeheld is een film gebaseerd op het ware verhaal van Laurel Hester een politieagente uit New Jersey die doodziek werd en haar weduwepensioen niet mocht overdragen aan haar vriendin waarmee ze al jaren samen leefde. Het verhaal werd eerder verfilmd als korte documentaire, ook Freeheld genaamd, die in 2007 een Oscar won. Moore zal de rol spelen van de politieagente. Het scenario is van Ron Nyswaner, vooral bekend van het op feiten gebaseerde homodrama Philadelphia, waarmee Tom Hanks in 1994 een Oscar won. Peter Sollett, bekend van Raising Victor Vargas en Nick and Norah's Infinite Playlist, gaat de film regisseren. De opnames moeten ergens deze zomer van start gaan. Wanneer de film verschijnt, is nog niet bekend.Amerikaans Basketbalspeler stelt vriend voor aan publiek

De in april uit de kast gekomen Amerikaanse basketbal speler Derrick Gordon ( 22 ) en die als eerste NCAA (National Collegiate Athletic Association Division) speler uit de kast kwam,liet in de media weten dat hij al een tijd een relatie heeft met de 47-jarige acteur Gerald McCullouch.

Hun relatie werd bekend toen ze een tijdje geleden samen verschenen op de rode loper van de Glaad Media Awards in New York. Op de vraag van een reporter of de twee een koppel zijn antwoordde Gordon uitbundig ja en liet hij weten erg gelukkig te zijn met zijn vriend.

De twee zouden elkaar al lange tijd kennen en veel met elkaar optrekken maar de relatie werd pas een maand geleden opgestart.
Orale seks vaker oorzaak van keelkanker dan roken


Zo en dan nu nog zo'n opgewekt nieuwtje, gestopt met roken vanwege keel en longkanker enzo? Nou vergeet het maar en doe pijpen ook maar in de ban.

"Orale seks is in de Verenigde Staten sinds kort de belangrijkste oorzaak van keelkanker. Dat blijkt uit een nieuw wetenschappelijk onderzoek. Keelkanker is bij patiënten in de Verenigde Staten vaker een gevolg van orale seks dan van roken.

Vooral als mensen met veel verschillende partners orale seks hebben gehad, lopen ze een relatief groot risico om de ziekte te krijgen, zo melden onderzoekers van de Universiteit van Ohio. Dit risico wordt waarschijnlijk veroorzaakt door het zogenaamde Humaan Papilloma Virus (HPV), dat bij pijpen of beffen kan worden overgedragen. Het virus kan in sommige gevallen tot de ontwikkeling van keelkanker leiden.

De wetenschappers bestudeerden het aantal gevallen van keelkanker in de Verenigde Staten tussen 1974 en 2007 en constateerden een toename van maarliefst 225 procent. Vooral onder blanke mannen is de ziekte aan een opmars bezig onder invloed van het Humaan Papilloma Virus.


Zo dat weten we dan ook weer, zou zeggen neem op het terrasje eens een lekkere ijslolly om Uw orale behoeftes te bevredigen en maar weer wachten tot andere onderzoekers met een onderzoek komen waaruit blijkt dat het pijpen, zei in beperkte mate, juist goed is ter voorkoming van keelkanker, veel sterkte.  
GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2015        lengte: 4 min.
Roddelnieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 09 juli 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media