Back to Top
Dinsdag 02 juni
86440 users - nu online: 1043 people
86440 users - nu online: 1043 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion: New Yorker & River Island


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 06 juli 2014

This article is also available in English


Het Duitse modelabel New Yorker is hard op weg om één van de grootste in Europa te worden. Het heeft momenteel meer dan duizend winkels in negenendertig landen wereldwijd. In Nederland heeft dit “fast fashion” merk winkels in onder andere Amsterdam, Hoofddorp, Arnhem en Rijswijk.

Het bedrijf opende in 1971 haar eerste winkel in de Duitse stad Flensburg. Momenteel bedient het merk meer dan vier miljoen consumenten; dit dankzij een sterke expansiedrift binnen Europa. Het merk richt zich met haar jeans en sports & streetwear met name op een jonge, trendy doelgroep.

Hierbij springt men in op de laatste modetrends en laat alles in eigen beheer fabriceren. Maar New Yorker heeft ook een uitgebreide lijn accessoires. Alle items binnen de collectie van New Yorker worden via eigen labels vervaardigd.

De in 2008 opgerichte New Yorker Foundation promoot culturele activiteiten voor sociaal achtergestelde jongeren, zodat ook zij hieraan kunnen deelnemen.
 River Island

Het Engelse modelabel River Island is al meer dan zestig jaar succesvol in de modebranche. Met meer dan driehonderd winkels in het Verenigd Koninkrijk, Europa en het Midden-Oosten. Betaalbare en trendy kleding die er uitspringt in het actuele kledingaanbod. Alles wordt praktisch in eigen beheer ontworpen met een snelle aanvoer van nieuwe items, zowel in de winkels als online.

Voor deze lente en zomer speelt River Island in op de bloementrend voor mannen door deze uitgebreid in haar collectie te tonen. River Island is ook milieubewust bezig en recyclet veel materialen daar waar dat mogelijk is. Daarnaast heeft dit modelabel het hart op de juiste plek door veel financiële steun te verlenen aan Engelse goede doelen zoals het Britse Rode Kruis, de Epilepsy Society en Drugfam.

 
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fashion: New Yorker & River Island

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 12 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media