Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1001 people
86447 users - nu online: 1001 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Sexy Circus, het officiële hoofdfeest van Pride 2014 in Keulen


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 12 juni 2014

This article is also available in English


Onder het motto Sexy Circus presenteert de Keulse organisator Chicos Events de Official Main Party van de Pride dit jaar in Keulen. Na de succesvolle editie van Sexy in maart meldt de organisator zich wederom tijdens Christopher Street Day (CSD) op zaterdag 5 juli 2014 met de officiële Cologne Pride Main Party en staat daarmee garant voor een CSD-feest van superlatieven, met meer dan drieduizend feestgangers uit Duitsland en andere landen, net als afgelopen jaar.

De volgende dj’s zullen acte de présence geven: dj-superster Phil Romano uit Barcelona, die na een lange afwezigheid eindelijk weer in Keulen achter de draaitafels zal plaatsnemen. Deze resident “Italian Stallion” zal worden geflankeerd door een “Wie is wie” van de Europese house-dj’s uit de gay scene: Fabio Luigi uit Londen, de resident dj van Matinee London, Leomeo uit Parijs, en de resident-dj van Sexy, Rony Golding uit Keulen.

Maar dat is nog niet alles! De absolute mega-knaller: House Cultstar Numero Uno Ultra Nate vertolkt op Sexy exclusief haar talrijke house-hits zoals “Free,” “Automatic” en vele andere songs van haar recente album Hero Worship. Minstens vier top-dj’s en een vocale superster in de House Hall! Er kan welhaast niet hoger worden gegrepen!

Ook in de Pop Hall presenteert Sexy voor de CSD Special twee “Top of the Pops”: naast de travo met sterrenstatus DJane Miss Delicious uit Keulen, zal ook de uiterst aantrekkelijke en sexy dj-jongen Tobice uit Hamburg de Pop Hall op z’n grondvesten doen schudden.

Sexy Circus betekent ook: acht internationale Top Star dj’s, een nog betere show met meer opwindende dansers, gigantische LED-muren op het ongetwijfeld grootste feestshowpodium en vele extra’s meer.

Afgezien van de twee reeds lang fameuze etages – House Hall en Pop Hall – biedt Sexy het internationale publiek een derde etage met progressieve House, die onder insiders bekend staat als “Die Kajuete.” Hier, onder de dansvloer van de Main Hall, zal de “King of Progressive” DJ Niko Krist de festival-maniakken onthalen op Progressive, Trance en Techno.

De voorverkoop is al begonnen en de run op de eerste kaartjes is indrukwekkend. Vooral de strikt gelimiteerde Early Bird Tickets zijn uiterst populair. Met een prijs van slechts veertien euro kan deze aanbieding als een absoluut koopje worden beschouwd, dat vooral is bedoeld voor studenten en scholieren. Attentie: het Early Bird Ticket is uitsluitend online verkrijgbaar via www.eventqube.de en www.gaygo.eu, en slechts zolang de voorraad strekt. Een tijdige aankoop is het vooral in dit geval meer dan waard!


De reguliere voorverkoopprijs voor Sexy bedraagt twintig euro. Ter plaatse kosten kaartjes voor het Sexy-spektakel achtentwintig euro. Op www.eventqube.de en www.gaygo.eu kunnen meer interessante ticket-deals worden aangetroffen. Naast de voorverkoop online, kunnen kaartjes ook worden aangeschaft bij:

* Brunos (Kettengasse) en bij andere Brunos-filialen in geheel Duitsland;
* Centro Delfino (Schaafenstrasse);
* ES Collection (Richard Wagner Strasse);
* MGW (Richard Wagner Strasse).Shuttle-bussen zullen buitenlandse gasten vanuit Amsterdam, Brussel en Parijs direct naar de party-locaties vervoeren.
Alle andere informatie is te vinden op www.sexy-cgn.de.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Sexy Circus, het officiële hoofdfeest van Pride 2014 in Keulen

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 18 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media