Back to Top
Vrijdag 15 Dec
86036 users - nu online: 1092 people
86036 users - nu online: 1092 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
The WareHouse, where it’s all about the music


door Redaktie in Uitgaan , 07 juni 2014

This article is also available in English


The WareHouse in de Warmoesstraat heeft ook in de maand juni weer heel wat interessante dj’s op het programma staan. Chris Bekker (D) mag zich op dit moment al zowat resident noemen; alweer voor de derde keer staat hij op zaterdag 7 juni in het Deviate-concept.

De week erop betreedt Nik Denton (UK) op veler verzoek, en ook alweer voor de derde keer, de dj-booth; deze top-dj uit Manchester heeft bewezen zeer veelzijdig te zijn en staat garant voor een energieke, opzwepende dj-set.

Na haar recentelijk werkelijk indrukwekkend te noemen optreden tijdens de editie van Rapido Queen op zondag 27 april komt iedereen die geen genoeg kan krijgen van Sharon-O-Love in het weekend van 20 juni helemaal aan zijn trekken.

Maar liefst twee maal betreedt Sharon de dj-arena in The WareHouse: op vrijdag 20 juni met hete GoGo’s en strippers in de not-to-be-missed Boiler Room en op zondag 22 juni brengt Sharon haar ode aan de Sunday T-dance in haar Decade of Dance. Over de vorige Decade of Dance wordt nog steeds met veel enthousiasme gesproken.

Zie welke overige dj’s deze maand op het programma van The Warehouse staan op www.clubrapido.com. 


Reacties:
Re: Re: The WareHouse, where it’s all about the music


door Faouzi Wallace op 24 juni 2014
Ongelofelijk dat er niemand heeft gereageerd, dat verdienen de jongens die heel veel moeite doen om Amsterdam weer een club van naam te willen terug geven. De moeite en inspanning krijgen wij aangeboden op zijn minst kan de bezoeker van de club ook een positieve reactie achterlaten voor mensen die de club nog niet kennen of hebben bezocht. Het is een NIEUW concept wat totaal niets heeft te maken met de voorgaande uitbaters van het adresThe WareHouse, where it’s all about the music

Reageer:

Comments voor guests staat uit, je kunt evt. inloggen (rechts bovenin), dan kun je wel comments plaatsenRubrieken:


Meer uit Uitgaan
Meer uit nummer 274
Meer van Redaktie

Getto


Food and Drinks

meer info |visit


Montmartre


Always a good time

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2017 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2017 Gay News ®, GIP/ St. G Media