Back to Top
Maandag 24 Feb
86416 users - nu online: 1149 people
86416 users - nu online: 1149 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion: Timezone


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 26 mei 2014

This article is also available in English


Het street & sportswearlabel Timezone staat voor producten die een natuurlijke levensstijl combineren met een baanbrekend design en volledige authenticiteit. Timezone kleedt in plaats van te verkleden en onderstreept de individualiteit en eigen stijl van de drager.

Dit wordt verkregen door in te spelen op de hedendaagse tijdgeest en uitgewerkte details. De hoge kwaliteit van de producten maken hierbij het geheel compleet. Het merk haalt zijn inspiratie uit de culturele verscheidenheid van de verschillende tijdzones over de gehele wereld. Het biedt stijlvolle casual kleding; zowel zakelijk als sportief.

De afgelopen seizoenen is Timezone afgereisd naar tal van bestemmingen in verschillende tijdzones. De collectie voor voorjaar/zomer 2014 is geïnspireerd op de diversiteit van Eurazië. Te beginnen bij de opkomende fashion metropool Istanboel en toen verder naar de vlakten van Cappadocië. Het bruisende stadscentrum van Istanboel (een smeltkroes van Europese en Oosterse culturen) en de weidse uitgestrektheid van het woeste Aziatische binnenland vormden een bron van inspiratie en die leidden tot heel veel nieuw ideeën.

De sleutelterm voor de herentops is dit seizoen: “Militaire Academie.” Hierbij geven nieuwe verftechnieken de collectie een elegante vintage touch. Het effect is cool en casual. Met name de kleur blauw is alom aanwezig in allerlei schakeringen en wordt aangevuld met felle, zomerse kleuren. Denim speelt een belangrijke rol, zowel in effen als in opvallende ruitprints. Met haar jeans, cargo’s en chino’s keert Timezone dit seizoen terug met een slanker silhouet. Met verschillende X-slim- en slim-modellen, waarbij door het gebruik van stretchstoffen de kleding soepeler dan ooit valt.  
     
Esprit Men

Bij het Amerikaanse merk Esprit weerspiegelt de mannencollectie een grote diversiteit aan culturen met uitbundige kleuren en details. Out of the box, de collectie van dit seizoen, betekent passie en plezier met een hoog gehalte Robinson Crusoe. De verschillende culturen komen duidelijk naar voren in de minimalistische en geometrische florale prints. Soms met spannende prints die doen denken aan Marokkaanse wandtegeltjes. Opvallend is ook de T-shirt-collectie met prints van legendarische rocksterren zoals David Bowie, Mick Jagger en Michael Jackson.

San Francisco is de geboortestad van Esprit. Het bedrijf werd opgericht in 1968 door Susie en Doug Tompkins. Momenteel voert Esprit drie kledinglijnen: The Casual Line, The Collection Line en de The EDC Line.   

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fashion: Timezone

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 02 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media