Back to Top
Maandag 25 juni
86148 users - nu online: 1010 people
86148 users - nu online: 1010 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 18 mei 2014


alweer druk te begluren op de terrasjes schijnbaar verdiept in twitter, twatter en twoeter en het wel en wee van hun 10.000 niet bestaande 'vrienden' maar ondertussen wel in de gaten houden of hun buurman/vrouw niet meer twater/twitter piepjes ten gehoren brengt. Enfin het seizoen is weer begonnen....

Drie Oscars voor Dallas Buyers Club

De film Dallas Buyers Club krijgt 3 Oscars. Acteur Jared Leto won een voor Beste mannelijke bijrol, voor zijn rol als transgender vrouw met aids. Acteur Matthew McConaughey won de Oscar voor beste acteur en de film kreeg ook nog een Oscar voor beste make-up.

Jared Leto viel voor zijn rol als transgender vrouw in de film ruim 18 kilo af. Daarnaast droeg hij zijn prijs op aan de 36 miljoen mensen die de strijd tegen Aids verloren in de afgelopen jaren.

The Dallas Buyers Club is een film gebaseerd op het waargebeurde verhaal rond Ron Woodroof (gespeeld door Matthew McConaughey), een drugsgebruiker, vrouwenversierder en homofoob die in 1986 de diagnose hiv en aids gesteld kreeg en nog slechts dertig dagen te leven zou hebben.

Hij begon het medicijn Retrovir AZT in te nemen, de enige legale drug die op dat moment in Amerika verkrijgbaar was, maar dit bracht hem oog in oog met de dood. Om te overleven smokkelde hij allerlei alternatieve medicijnen vanuit de hele wereld de Verenigde Staten in.

Lotgenoten kwamen ook bij hem terecht, en samen met zijn dokter Eve Saks (gespeeld door Jennifer Garner) en een andere patiënt genaamd Rayon (gespeeld door Jared Leto) vormde hij onbedoeld de 'Dallas Buyers Club': zij waren de eersten die betalende patiënten voorzagen van deze in Amerika illegale medicatie.Wie ook altijd graag een graantje mee pikt van andermans bekendheid is natuurlijk Gordon.

Gordon heeft de tijd van zijn leven op het Oscarfeestje van Elton John. "Er zijn geen woorden voor wat we hier mee maken."  Dat laat de volksezanger weten via Twitter. "Wat een feest! Lady Gaga komt net binnen." De Britse zanger geeft ieder jaar een groot feest ter gelegenheid van de Oscars. Toegangskaarten kosten duizenden euro's, de opbrengst gaat naar zijn stichting.

Of deze beroemdheden ook op het feestje van Gordon komen?'Vermeende sekstape Marilyn Monroe en Kennedy's geveild'

Een vermeende sekstape waarop Marilyn Monroe een avontuurtje beleeft met zowel oud-president John F. Kennedy als zijn broer Robert F. Kennedy, gaat binnenkort onder de hamer. De eigenaar doet er alles aan om te voorkomen dat de beelden openbaar worden gemaakt.

Dat meldt Radar Online. De tape was in handen van William Castleberry, een voormalig Hollywood-bodyguard, maar is in beslag genomen omdat hij een boete van 200.000 dollar niet kon betalen. De bodyguard beweert dat hij de videobeelden nooit openbaar heeft gemaakt uit respect voor de ex-man van Marilyn, Joe DiMaggio, met wie Castleberry naar eigen zeggen goed bevriend was.

De man probeert in rap tempo genoeg geld bij elkaar te krijgen om de veiling te voorkomen. Aan de echtheid van de tape wordt getwijfeld en ach.. laten we eerlijk zijn wie wil een oudere man met rugklachten "aan het werk zien"...David Beckham koopt villa Gianni Versace

David en Victoria Beckham hebben het voormalige huis van de vermoorde modeontwerper Gianni Versace gekocht. David en Victoria, die goed bevriend zijn met Gianni's zus Donatella Versace, zouden 45 miljoen euro voor de woning in Florida hebben neergeteld, meldt Daily Express.

Het huis, waar de Italiaanse modeontwerper in 1997 werd vermoord, werd geveild omdat de eigenaren er vorig jaar niet in slaagden om het voor 95 miljoen euro te verkopen. Na Versaces dood, werd het landhuis jarenlang gebruikt als hotel. Een bron vertelde eerder al dat dit Victoria's droomhuis is. "Het is een ongelooflijk prachtig huis dat de sfeer van Gianni Versace nog uitstraalt."
Ellen Page uit de kast door Drew Barrymore
   Niemand minder dan Drew Barrymore gaf Ellen Page het advies om groots uit de kast te komen.

Actrices Drew en Ellen zijn sinds ze samen in de film Whip It (2009) speelden dikke maatjes en Ellen wint vaak advies in bij haar vriendin, zo ook toen het ging om het wel of niet bekend maken van haar seksuele voorkeur.

Een bron vertelt aan het tijdschrift National Enquirer dat Ellen eigenlijk niet stond te springen. "Ellen had waarschijnlijk tot het einde der dagen haar mond gehouden over haar privéleven als ze niet door Drew werd aangemoedigd om publiekelijk uit de kast te komen."

Drew was van mening dat het juist heel belangrijk was voor een jonge, bekende actrice om de wereld te laten weten dat ze lesbisch is. "Ellen is heel gesloten, maar Drew hielp haar herinneren dat ze levens kon redden en een rolmodel voor anderen kon zijn als ze gewoon eerlijk was."

Ellen nam Drews advies uiteindelijk ter harte en vertelde een paar weken terug tijdens de conferentie Time to THRIVE, waar aandacht wordt gevraagd voor jonge homo's, lesbiennes en transgenders, dat ze op vrouwen valt. "Ik ben hier vandaag omdat ik lesbisch ben", vertelde de actrice destijds openhartig aan het publiek. "En omdat ik misschien een verschil kan maken. Hoe dan ook, voor mezelf voel ik een verplichting en een sociale verantwoordelijkheid om dat verschil te proberen te maken." Drew is apetrots op haar vriendin, vertelt de bron. "Ze zal altijd vierkant achter Ellen blijven staan, hoe dan ook."'Justin Bieber gebruikt steeds meer drugs'

Justin Bieber gebruikt sinds zijn verhuizing naar Atlanta meer drugs dan ooit. De zanger zou niets anders meer doen dan wiet roken. Dat meldt TMZ op basis van ingewijden. Bieber zou sinds zijn verhuizing naar het huis van een vriend, waar hij moet werken aan een nieuw album, geen schema meer hebben en daardoor zijn eigen dagen inplannen.

Bieber zit volgens bronnen wel degelijk in de opnamestudio, maar is tijdens de opnames van zijn album eigenlijk altijd dronken of onder de invloed van marihuana. De mensen die Bieber aanspraken op zijn gedrag zijn ontslagen en dus is de zanger vrij om te doen en laten wat hij wil. Bieber werkt aan een nieuw album waar de popartiest overwegend hiphop-nummers op wil hebben. De zanger wil om die reden ook zijn eigen woning in Atlanta omdat hij denkt dat de stad een betere plek is voor die muziek dan zijn oude woonplaats Los Angeles. Verder wat zinnigs is er niet over hem te melden.'Minnaar' Philip Seymour Hoffman heeft gelogen

David Katz, de man die beweerde dat hij het bed heeft gedeeld met Philip Seymour Hoffman, heeft opgebiecht dat hij het verhaal verzonnen heeft. David was dronken toen hij in februari een interview gaf aan het Amerikaanse blad National Enquirer. "Ik had al een aantal biertjes op.

Ik weet niet meer wat ik precies gezegd heb. Dat ik heb gezegd dat ik zijn minnaar was, heb ik niet gezegd toen ik nuchter was. Ik kan het me niet meer herinneren", geeft David toe aan New York Post. Wat het verhaal ingewikkeld maakt is dat David zich in het tijdschrift voordeed als David Bar Katz, een goede vriend van Philip S. David Bar is van plan om de andere David voor de rechter te slepen wegens oplichterij.

Philip Seymour Hoffman is overleden aan een dodelijke mix van heroïne, cocaïne en andere drugs. Dit is onlangs vastgesteld door de lijkschouwer, melden Amerikaanse media. Naast heroïne en cocaïne zijn in het lichaam van Philip Seymour Hoffman ook sporen van benzodiazepinen en amfetaminen gevonden. Die worden veelal gebruikt als mensen last hebben van slapeloosheid. Philip Seymour Hoffman overleed op 2 februari op 46-jarige leeftijd. Hij is dood gevonden in zijn appartement in Manhattan in New York. De acteur had een vriendin en drie kinderen. 

Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 323, juli 2018


Meer uit Media & entertainment
Meer uit nummer 272
Meer van Rod del Auntie

LantarenVenster


De plek om de actuele auteursfilm en wereldcinema te zien

meer info |visit


Toddities


Art gallery for artists and their admirers

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media