Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 911 people
86447 users - nu online: 911 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Reijer’s World: ‘Hey Mister, Want Me or My Sister?’


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 13 mei 2014

This article is also available in English
lengte: 4 minuten


Een paar weken geleden ging op zondagmiddag de telefoon. “Hé Breed. Johan hier. Waarom kom je niet even langs voor een drankje. Ik heb eten hier. En ik heb zin in je.” “Ja,” zei ik, “ik heb ook zin in jou. Ik ben er over een half uur.” Af en toe hebben Johan en ik seks. Hij is een prima top. Johan is advocaat. Zijn grootste hobby is vogelaar zijn. Hij ligt soms ’s morgens om vijf uur al in een weiland. Samen met vrienden kijken ze dan naar een bijzonder vogeltje. Hij had al eens geopperd: “Je moet eens mee gaan, joh. Ik heb wel een extra verrekijker voor je.” Ik moet er niet aan denken.

Even later nam ik een snorder naar zijn adres. “Hé kanjer, leuk je weer te zien,” zei hij. Ik gaf hem een fles wijn. We stonden meteen al heerlijk te tongzoenen in zijn hal. Johan heeft een grote vijfkamerflat. Eén van die kamers heeft hij ingericht als kantoor. Zijn computer heeft een enorm groot beeldscherm. “Je moet eens kijken,” zei hij. “Ik kijk de hele dag al naar zeearend.nl. Die vogels zijn nu hun nest aan het bouwen.” Verwonderd keek ik naar het scherm. Ik wist niet eens dat zoiets bestond. “Ja, geweldig hè. Een rechtstreekse cam-verbinding met die vogels,” jubelde hij opgetogen. Ik zag een nogal druk stel vogels aan het werk.

Het mannetje vloog aan en af met takjes in zijn bek. En het vrouwtje was druk bezig die takjes te rangschikken. “Zullen we hier alvast een glas wijn drinken? Dan kun je even meekijken,” zei Johan terwijl hij een kurkentrekker ging halen. Even later zaten we aan de wijn en rookten we een sigaret. “Is het niet ongelofelijk?,” vroeg hij. “Ik volg die zeearenden al twee dagen. De cam staat bij de Oostvaardersplassen.” Ik knikte maar wat. Johan had een paar knoopjes van zijn overhemd los en ik had meer aandacht voor zijn behaarde borstkas.

Later gingen we naar zijn woonkamer. Ik zat heerlijk in een leren bank. Johan vertelde dat hij samen met twee collega’s een congres had bijgewoond in Singapore: “Die collega’s Tom en Peter zijn ook gay. Na de eerste congresdag gingen we ’s avonds op weg naar een club. We kwamen in donkere steegjes. Op een gegeven moment werden we gevolgd door twee heel jonge jongens. De brutaalste riep naar ons: “Hey mister! Want me or my sister? Sister very expensive. Me very good!”

Johan vertelde verder: “We moesten zo lachen. Mijn beide collega’s bleken erg op jong te vallen. ‘Wat zijn jullie namen?,’ vroeg Peter. ‘Ik ben Jerry. En mijn vriend heet Ray,’ zei de knul. ‘How old are you?,’ vroeg Tom. ‘Ik ben zeventien en mijn vriend Ray is zestien.’ Ze logen. Dat kon je zo wel zien. Tom weer: ‘En wat kosten jullie?’ Het brutaaltje zei: ‘Tien dollar voor Ray en tien dollar voor mij. Wij weten wel een plaats. Volg ons maar.’ ‘Zin om mee te gaan?,’ vroeg Peter. ‘Nee hoor. Gaan jullie maar lekker. Ik val op mannen.’

Hij gaf me een stomp en knipoogde naar me. Ze vertrokken. En ik ging alleen naar de Blue Oyster Gay Club. Het was daar stampvol. Veel mannen hadden hun hemd uitgedaan en in hun broekzak gestopt. Ik deed dat ook maar, want het was er zo heet. Ik viel natuurlijk meteen weer op omdat ik zo behaard ben. Ik moest zo lachen toen een jongen me heel officieel ten dans vroeg. Hij heette Ian. Even later stonden we op de dansvloer.


De dj draaide een discoversie van het nummer Secret Love van Doris Day:

Once I had a secret dream
That lived within the heart of me
All too soon my secret love
Became impatient to be free

So I told the friendly star
The way that dreamers often do
Just how wonderful you are
And why I’m so in love with you

Now I shout it from the highest hill
Even told the golden daffodils
Al last my heart’s an open door
And my secret love’s no secret anymore

Ian ging mee naar mijn hotel. We hadden heerlijke seks. En toen we na afloop een sigaret rookten, werd er op de deur geklopt. Peter en Tim kwamen binnen en wezen op Ian. ‘Oh, jij hebt ook niet stil gezeten!,’ schreeuwde Peter. We moesten alle vier lachen. ‘En...,’ vroeg ik, ‘hebben jullie nog in de broekjes van die prachtige jongens gegrabbeld?’ ‘Nee,’ zei Tom, ‘daar hadden wij geen tijd voor. Want die broekjes hadden ze zelf al snel uitgetrokken.’”

Johan is een heerlijke kletskous. Wij dronken en rookten nog wat. En toen gingen wij naar zijn slaapkamer om zelf onze broekjes uit te trekken. Terwijl Johan mij heerlijk neukte, hoorde ik vanuit de andere kamer dat de zeearenden het nog heel druk hadden met het bouwen van hun nest.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijer’s World: ‘Hey Mister, Want Me or My Sister?’

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 19 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media