Back to Top
Maandag 25 juni
86148 users - nu online: 1016 people
86148 users - nu online: 1016 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 19 april 2014


Het zonnetje voelt alweer wat warmer aan, de eerste mensen zitten elkaar alweer druk te begluren op de terrasjes schijnbaar verdiept in twitter, twatter en twoeter en het wel en wee van hun 10.000 niet bestaande 'vrienden' maar ondertussen wel in de gaten houden of hun buurman/vrouw niet meer twater/twitter piepjes ten gehoren brengt. Enfin het seizoen is weer begonnen.

Voor wie het seizoen helemaal niet meer begint dat is  Philip Seymour Hoffman, de 46-jarige acteur werd  gevonden in zijn appartement. Hij zou zijn overleden aan een overdosis drugs, al moet de autopsie dit nog bevestigen. Bronnen meldden eerder dat de acteur werd gevonden met een naald in zijn arm.Ook werden in het huis van de ster nog vijf andere medicamenten aangetroffen waarvoor Hoffman geen recept zou hebben gehad.

De 46-jarige Hoffman laat zijn vriendin Mimi O'Donnell en hun drie kinderen achter. De familie van Hoffman spreekt in een verklaring over een "tragisch en plotseling verlies". "We zijn kapot van het verlies van onze dierbare Phil en waarderen de steunbetuigingen", aldus de familie. De acteur werd bekend van films als Boogie Nights, The Big Lebowski en Magnolia

Hoffman won in 2006 een Oscar voor zijn hoofdrol in de film Capote van regisseur Bennett Miller uit 2005, waarin Hoffman de excentrieke Amerikaanse schrijver Truman Capote speelde. Hij kreeg daarnaast nog drie Oscarnominaties. Verder werd hij bekroond met tientallen andere prijzen, waaronder een Golden Globe en een Bafta Award.

Hoffman begon zijn carrière in een aflevering van de Amerikaanse televisieserie Law & Order in 1990. Vanaf 1991 schitterde hij in tientallen films zoals Mission Impossible III, Before the Devil Knows You're Dead enTwister. The Hunger Games: Catching Fire is tot nu toe de laatste film waarin de acteur te zien is. Later dit jaar komt de film A Most Wanted Man uit, van de Nederlandse fotograaf en regisseur Anton Corbijn. In het drama gebaseerd op de gelijknamige thriller van John le Carré speelt Hoffman een Duitse spion.

Maar nog geen dag na zijn dood vertelde de man die hem gevonden had David Bar Katz dat hij een liefdes relatie had met de overleden acteur. En natuurlijk ontspon zich het bekende wellis/nietes spelletje in voornamelijk Amerikaanse media... Enfin we horen er vast nog meer van.Lady Gaga had last van depressie

Wie blijkbaar ook nodig wat zon nodig heeft is Lady Gaga zij had aan het einde van vorig jaar behoorlijk last van een depressie.

"Ik was boos, cynisch en bedroefd. Het voelde alsof ik met een zwaar anker aan het slepen was." Dat babbelde ze in een interview met het Amerikaanse blad Harper's Bazaar. In het nieuwe jaar hervond de zangeres haar kracht. "Op 1 januari werd ik wakker en ik moest weer huilen. Ik keek in de spiegel en zei tegen mezelf: 'Ik weet dat je niet meer wilt vechten. Ik weet dat je denkt dat je dat niet kan, maar je hebt het al eerder laten zien. Ik weet dat het pijn doet, maar je zal deze depressie niet overleven'", vervolgt de superster. De zangeres vond dat ze het aan haar fans en haar familie verplicht was om uit de depressie te komen. "Depressie zorgt er niet voor dat je talenten verdwijnen, ze zijn alleen wat moeilijker te vinden. Maar ik zal het altijd terugvinden. Ik heb geleerd dat mijn zware tijden nooit kapot zullen maken wat zo goed is aan me." Gaga benadrukt dat ze erg blij is dat ze weer positief in het leven staat. In het gesprek praat de zangeres ook over het eetprobleem waar ze ooit zo'n last van had. Daar gaat het intussen een stuk beter mee. "Ik heb er geen probleem meer mee."Madonna met de dood bedreigd om steun Pussy Riot

Madonna is met de dood bedreigd toen ze twee jaar geleden openlijk haar steun uitsprak voor Pussy Riot. Dat zei de zangeres bij een mensenrechtenconcert van Amnesty International in New York. Twee leden van de Russische punkband Pussy Riot, Nadezjda Tolokonnikova en Maria Aljochina, lieten via een vertaler weten dat ze dankbaar zijn voor hun vrijheid, maar moeten blijven vechten om andere gevangenen vrij te krijgen.

De twee kwamen onlangs op vrije voeten na twee jaar gevangenschap. Ze zaten in een strafkamp vanwege een protestactie tegen de Russische president Vladimir Poetin in een kathedraal in Moskou. Het evenement van Amnesty International duurde ruim vier uur. Artiesten als Yoko Ono, Blondie, Imagine Dragons en Lauryn Hill traden op.'Heen en weer vliegen van en naar VS lastiger voor Frau Bieber'

Justin Bieber kan niet zo maar meer heen en weer vliegen van andere landen naar de Verenigde Staten. De zanger staat volgens bronnen op een lijst waardoor hij iedere keer grondig onderzocht zal worden. Daarnaast kan Bieber een lange lijst met vragen verwachten van de beveiliging van een vliegveld.

De zanger is volgens de bronnen op de lijst terecht gekomen omdat er in de VS zeker twee zaken tegen hem lopen.

Eind januari werd de privéjet van de zanger ook al eens vlak na de landing gestopt. Autoriteiten zouden toen hebben gedacht dat er marihuana aan boord was.

Volgens TMZ is het extreem lastig om weer van de lijst af te komen.Zwemlegende Ian Thorpe in afkickkliniek na auto-inbraak

De Australische oud-zwemmer Ian Thorpe is opgenomen in een afkickkliniek. De vijfvoudig olympisch kampioen werd maandag meegenomen door de politie in Sydney, nadat hij in een busje had ingebroken. Na een bezoek aan een ziekenhuis werd Thorpe overgebracht naar de afkickkliniek. De manager van de 31-jarige Australiër meldt dat de zwemmer onder invloed was van antidepressiva en pijnstillers en vanwege een depressie is opgenomen in de kliniek.

De eigenaar van het busje belde de politie. De agenten herkenden de elfvoudig wereldkampioen op de langebaan en merkten dat hij gedesoriënteerd was. De zwemmer zou volgens zijn manager gedacht hebben dat hij in de auto van een vriend zat. De eigenaar heeft geen aangifte gedaan. Thorpe verbleef in Sydney bij zijn ouders om Kerstmis te vieren.

Thorpe zou vorige maand ook al opgenomen zijn in een afkickkliniek. Dat werd echter ontkend door zijn management. Die meldde dat hij in het ziekenhuis verbleef vanwege een schouderoperatie. In zijn autobiografie, die vorig jaar uitkwam, maakte de zwemmer bekend al een groot deel van zijn leven te kampen met een terugkerende depressie.

Thorpedo, zoals zijn bijnaam luidt, maakte in 2011 zijn rentree in de hoop zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Londen in 2012. Daar slaagde hij niet in. Thorpe liet vorig jaar weten een vervolg van zijn loopbaan uit zijn hoofd te hebben gezet vanwege een pijnlijke schouder.Seksleven McConaughey achteruit door filmrol

Het seksleven van Matthew McConaughey was vlak voor en tijdens de opnames van de Oscargenomineerde film Dallas Buyers Club niet al te best.  De acteur was zo dun, dat hij betwijfelde of zijn vrouw Camila Alves hem nog wel aantrekkelijk vond.

''De eerste keer dat ik mezelf op scherm zag, vond ik dat ik eruit zag als een reptiel'', zegt McConaughey over zichzelf tegenover The Sun. Hij erkent dat hij er wel eens sexyer heeft uitgezien. ''Het was een eerste schok, maar ik kon het van me afschudden voor de film.''

McConaughey vervolgt: ''Mijn familie zag het gewichtsverlies dag na dag, dus zij ervoeren die schok niet. Maar als ik erop terugkijk moet het geen makkelijke periode voor hen zijn geweest.''

Vooral voor zijn vrouw Alves was het even slikken. Haar normaal zo gespierde man verloor bijna 22 kilo voor zijn rol als aidspatiënt. ''Misschien was het niet heel aantrekkelijk voor haar om intiem met mij te zijn'', aldus de acteur.       

Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 323, juli 2018


Meer uit Media & entertainment
Meer uit nummer 271
Meer van Rod del Auntie

Bear Necessity


The attitude-free hairy-men dance party

meer info |visit


LantarenVenster


De plek om de actuele auteursfilm en wereldcinema te zien

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media