Back to Top
Dinsdag 10 Dec
86388 users - nu online: 1366 people
86388 users - nu online: 1366 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 7 min. Printervriendelijke Pagina  
de verhoorkelder (12)


door Bent Hansen in Films & boeken , 14 maart 2003

This article is also available in English
lengte: 7 minuten


Reighly en Henderson grepen Martin bij zijn armen en liepen met hem door de gang. De commandant volgde hen. Martin strompelde onhandig tussen de beide agenten in, gehinderd door de broek op zijn enkels. Zijn shirt schraapte over zijn brandende rug. Hij kreunde in zijn knevel en duwde zijn lichaam naar voren. Zijn bungelende pik en ballen staken onder zijn shirt uit naar voren. Reighly opende een deur en ze liepen een grote, hol klinkende ruimte in.

Het was de betegelde kamer met de kettingen waar Martin eerder was verhoord.
In een cirkel van licht zag Martin een man in de kettingen hangen. De man was naakt. Zijn hoofd hing op zijn borst. Hij was helemaal kaal en uiterst gespierd. Zijn sterk gespierde armen en benen waren strak getrokken door de kettingen. Martin zag dat hij helemaal geen lichaamsbeharing had. Zijn brede borst en buik waren helemaal glad. Zijn schaamhaar was geschoren, zijn dikke pik en grote laaghangende ballen bungelden vrij tussen zijn wijd gespreide, eveneens gladde en glimmende dijen. Zelfs zijn oksels waren glad en ze glommen van het zweet.
Voor de man stond Lowe. Hij had een klein kastje in zijn hand. Vanaf dat kastje liepen er draden naar het lichaam van de man. Twee draden zaten met klemmen in zijn oksels. Twee klemmen op zijn tepels en op elke bal een klem. Verschillende draden liepen naar de onderkant van zijn pik. En een draad verdween tussen zijn billen.
De commandant deed al het licht uit, behalve de twee spots die de man van zijkant belichten. “Ok Lowe, een stroomstoot in zijn reet”, zei de commandant. Lowe drukte op een knopje op het kastje en de man gromde, duwde zijn heupen naar voren en gooide met een ruk zijn hoofd omhoog. Hij droeg een blinddoek. Martin schreeuwde in zijn knevel toen hij de man herkende: het was G!In een cirkel van licht zag Martin een man in de kettingen hangen. De man was naakt. Zijn hoofd hing op zijn borst. Hij was helemaal kaal en uiterst gespierd. Zijn sterk gespierde armen en benen waren strak getrokken door de kettingen. Martin zag dat hij helemaal geen lichaamsbeharing had. Zijn brede borst en buik waren helemaal glad. Zijn schaamhaar was geschoren, zijn dikke pik en grote laaghangende ballen bungelden vrij tussen zijn wijd gespreide, eveneens gladde en glimmende dijen. Zelfs zijn oksels waren glad en ze glommen van het zweet.
Voor de man stond Lowe. Hij had een klein kastje in zijn hand. Vanaf dat kastje liepen er draden naar het lichaam van de man. Twee draden zaten met klemmen in zijn oksels. Twee klemmen op zijn tepels en op elke bal een klem. Verschillende draden liepen naar de onderkant van zijn pik. En een draad verdween tussen zijn billen.
De commandant deed al het licht uit, behalve de twee spots die de man van zijkant belichten. “Ok Lowe, een stroomstoot in zijn reet”, zei de commandant. Lowe drukte op een knopje op het kastje en de man gromde, duwde zijn heupen naar voren en gooide met een ruk zijn hoofd omhoog. Hij droeg een blinddoek. Martin schreeuwde in zijn knevel toen hij de man herkende: het was G!


De commandant gaf Lowe een teken hetzelfde nog een keer te doen. G spande zijn kaak en trok wild aan de kettingen. Hij ademde hevig door zijn neus. Zijn gespannen spieren waren duidelijk in het strijklicht te zien. Tot zijn verbazing zag Martin dat G’s pik begon te groeien; langzaam werd hij hard, totdat de pik recht naar voren wees. Martin was onder de indruk van de grootte van G’s pik. Met afschuw keek hij naar de klemmen die erop waren gezet; een klem aan de basis, een in het midden en een vlak onder de eikel. G’s voorhuid was naar achteren geschoven. Een vierde klem, klein en scherp, beet in de onderkant van de eikel.


“Antwoord, G!”, zei de commandant, “Ken je een agent met de naam Martin?” “Heb ik al gezegd”, antwoordde G scherp. “Je ziet hem wekelijks in de sportschool?” “Ja.” “Gaf hij je geheime informatie?” G gaf geen antwoord. “Stroom op zijn tepels”, zei de commandant. Lowe draaide aan een knopje. G schokte met zijn bovenlichaam en ademde zwaar door zijn op elkaar geklemde kaken. “Gaf hij je iets?” vroeg de commandant terwijl hij om G heen liep. “Ja”, hijgde G. “Oksels ook”, zei de commandant tegen Lowe. “Wat gaf hij je?” “Informatie, hij gaf me informatie”, zei G hees. De gezwollen spieren in zijn armen en borst schokten.
Martin was gefascineerd door de aanblik van het schokkende lichaam van de sterke man in de kettingen. G’s stijve pik zwaaide wild voor zijn dijen heen en weer, een druppel voorvocht glom op de eikel. Martin zag ook dat de commandant een grote bult in zijn broek had. “Wat gaf Martin je nog meer?” vervolgde de commandant. G beet op zijn lip en snoof wild. “Stroomstoot in zijn reet”, zei de commandant tegen Lowe. G kreunde luid, zijn pik sprong omhoog. “Cocaïne!” schreeuwde G. “Juist”, zei de commandant, terwijl hij met zijn hand over G’s maag streek. “Stroom op zijn pik, eerst drie, dan twee, dan een. En door laten gaan.”


Lowe draaide langzaam aan een knop en keek intens naar G. G gooide zijn hoofd achterover. Zijn zware pik schoot omhoog en stond stijf. Martin zag de aders die eroverheen liepen. “En wat deed jij dan...?”, zei de commandant. Hij hield zijn gezicht dicht bij het vertrokken gezicht van G. “Dan neukte ik hem ...”, bracht G er moeizaam uit. “Dat was de betaling, of niet soms?’ “Ja. Ja.” Martin snoof luid en probeerde zijn armen te bevrijden, maar Reighly en Henderson hielden hem stevig vast.


De commandant draaide zich naar Martin toe. In het strijklicht zag Martin hoe zijn harde pik zich in zijn broek aftekende. “Breng hem hier naartoe en laat hem spuiten”, zei de commandant tegen de agenten die Martin vasthielden. G worstelde heftig, zijn bezwete lijf zwaaide in de kettingen. Zijn adem stokte. Zijn harde pik schokte wild voor zijn buik, de klemmen beten diep in zijn vlees. Reighly en Henderson zetten Martin naast G. De sterke geur van G’s zweet deed Martin aan de sportschool denken.
Reighly hield Martin armen achter zijn rug terwijl Henderson naast hem hurkte. De blonde agent pakte Martins pik vast en met zijn andere hand masseerde hij tussen zijn benen. Martin protesteerde heftig in zijn knevel, maar hij reageerde toch op wat Henderson deed; zijn pik werd stijf. De commandant streelde G’s nek en keel. “Stroom op ballen”, zei hij tegen Lowe. “Martin wordt graag door jou geneukt, hè?” “Oh! Oh! Oh ja”, hijgde G.
Martin schudde zijn hoofd, maar zijn pik was keihard geworden. Henderson begon hem stevig af te trekken terwijl hij tussen zijn benen bleef wrijven. Martin keek naar G en zijn gigantische pik, die rechtop uit het geschoren kruis omhoog stond, kloppend. Er lekte voorvlocht uit de eikel. Martin raakte gebiologeerd door het krachtige orgaan, hij wilde het zien spuiten. Hij voelde dat hij zelf ook gauw zou klaarkomen.


“Op eikel en prostaat”, zei de commandant. Hij keek naar het kastje dat Lowe nog steeds in zijn handen hield. Alle lampjes branden er nu op. “Goed”, zei hij terwijl hij achter G liep. Hij legde zijn handen op G’s heupen. “En vind jij het lekker om een agent te neuken?” G kreunde hard. Hij trok wild aan de kettingen, al zijn spieren spanden zich aan. Zijn grote, gezwollen pik stond omhoog, roodgloeiend. Hij sloeg tegen zijn buik aan. Het leek alsof alle kracht zich in zijn pik had gebundeld. Martin beet op zijn knevel, ademde zwaar door zijn neus en bewoog zijn heupen heen en weer. Hij wilde klaarkomen, hij was er bijna. “Je neukt graag een agent?”, vroeg de commandant nog een keer. Hij keek over G’s schouder naar zijn gigantische pik. En toen keek hij Martin recht in de ogen. G brulde “Ja!! Ja!! Oh God, Ja!!” Als een fontein begon G te spuiten; grote klodders landden op Lowe’s mouw en op zijn broek. En toen kwam ook Martin klaar; zijn kreet werd gesmoord door de knevel. Henderson hield zijn spuitende pik stevig vast, recht omhoog. “Richt hem op G”, zei de commandant tegen Henderson. De blonde agent boog Martins pik zo dat hij op de gladde buik van G spoot. Martin schokte hevig, maar hield zijn ogen op G’s pik gericht. Op een vreemde manier voelde hij zich met G verbonden nu ze op last van de commandant tegelijk klaarkwamen.

Martins orgasme ebde weg. Hij zwaaide heen en weer, maar paste ervoor op dat hij niet met zijn rug tegen Henderson leunde. Henderson hield nog steeds zijn pik vast, maar bewoog zijn hand niet meer. Ze keken allemaal naar G. Zweet stroomde van zijn gespannen spieren af. Zijn pik klopte nog; alleen waterig vocht kwam er nog uit. Uit G’s mond kwam een lang aangehouden gekreun. “Uitzetten”, zei de commandant. Lowe zette het kastje uit. Onmiddellijk zakte G in elkaar en hing slap in de kettingen. Hij schokte over zijn hele lijf, en mompelde “godogodogod”. Zijn pik werd langzaam slap en hing zwaar tussen zijn benen, rood en gezwollen. Sperma droop eruit op de grond. Martin was versuft, zijn pik nog hard in Hendersons hand. De commandant keek er nadenkend naar. “Opbinden”, zei hij.

Wordt vervolgd

de verhoorkelder (12)

Bent Hansen, in Films & boeken op 15 maart 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media