Back to Top
Donderdag 22 juni
85915 users - nu online: 1272 people
Gay News : Editie : 269 : Boekhandel Vrolijk heropend

Printervriendelijke Pagina  

Boekhandel Vrolijk heropend

door Redaktie in Uitgaan , 14 januari 2014


Na enkele maanden wegens verbouwing gesloten te zijn geweest, is de vernieuwde boekhandel Vrolijk op het vertrouwde adres Paleisstraat 135, vlakbij de Dam weer volop in bedrijf.

Amsterdam is een prachtige winkelstad waaraan boekhandel Vrolijk een extra dimensie wil toevoegen, zeg maar een roze kroon op de Negen Straatjes. Het nieuwe team van Vrolijk is enthousiast over het prachtig verbouwde pand en over de nieuwe boeken, dvd’s, en extra’s in de collectie.

Bovendien is er boven in de winkel een nieuwe Coffee Corner, waarvoor Vrolijk een eigen, speciaal geroosterde koffiemelange heeft laten samenstellen. De koffie kan ter plekke worden genuttigd of in een handige verpakking mee naar huis worden genomen.

Vrolijk heeft ook een uitgebreide en vernieuwde webshop inclusief digitale media. De boekhandel biedt klanten gespecialiseerde kennis op het gebied van homo-emancipatie en -creativiteit in woord en beeld, en is een ontmoetingsplek in het centrum van een bruisende queer gemeenschap.

Boekhandel Vrolijk is elke dag open van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag van 11.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.
 
gerelateerd
Gay cinema in prespectief op schrift

Brug vernoemd naar Bet van de Beeren, Koningin van de Zeedijk

Roddel en achterklap


Er heeft niemand gereageerd, jij misschien?


Boekhandel Vrolijk heropend

Reageer:

Reactie:
Je naam: ip 54.225.3.114Rubrieken:


Meer uit Uitgaan
Meer uit nummer 269
Meer van Redaktie

Man to Man


Cinema ticket valid all day
With darkroom!

meer info |visit


AA Boys


First class boys, home and hotelvisits

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2017 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren