Back to Top
Maandag 18 juni
86146 users - nu online: 1142 people
86146 users - nu online: 1142 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Gemengde dagen en thema-avonden bij Sauna Blue River in Den Haag


door Redaktie in Uitgaan , 21 november 2013

This article is also available in English


Uniek in de Haagse regio is een mannensauna die nu ook op de maandag, dinsdag en woensdag voor zowel mannen als voor vrouwen open is gegaan. Bovendien heeft Sauna Blue River in Den Haag nu ook twee bijzondere thema-avonden.

De eerste donderdag van de maand is een bi-avond voor mannen en vrouwen en de derde donderdag van de maand is een bear-avond gewijd aan behaarde mannen en hun liefhebbers. Daarmee speelt Blue River in op een behoefte binnen de homogemeenschap aan een verdere verdieping van de saunabeleving. Dat alles nog steeds binnen de comfortabele, huiselijke sfeer van een luxe badhuis.

Blue River heeft alles in huis om de sauna-ervaring zo compleet mogelijk te maken. Het pand aan de Valkenboslaan herbergt een traditionele Finse en een Turkse sauna, een binnen- en een buitenjacuzzi, een koud dompelbad en een infraroodcabine. Er is een professionele masseur aanwezig en wie dat wil kan zelfs een uitgebreid hammam-ritueel ondergaan. Tussen de saunarondes kunnen bezoekers uitblazen in de lounge in Arabische stijl of, in de zomer, relaxen op het dakterras. Het vriendelijke en hulpvaardige personeel zorgt dat de gasten niets tekort komt.

Voor meer info zie www.blueriver.nl of www.facebook.com/sauna.blue.river. 

Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 322, juni 2018


Meer uit Uitgaan
Meer uit nummer 267
Meer van Redaktie

t Bolke


One of the largest gay saunas

meer info |visit


IHLIA


Gay & Lesbian Archives

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media