Back to Top
Vrijdag 29 mei
86440 users - nu online: 942 people
86440 users - nu online: 942 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Sexy Cologne hosts Grindr World Tour


door Redaktie in Reizen en weekendtrips , 15 maart 2013

This article is also available in English


Het grootste gay event in Keulen, Sexy, is altijd goed voor een verrassing. Dit keer, op zaterdag 23 maart, is Sexy hosting de Grindr World Tour: na Zuid Amerika en onder meer Parijs, Antwerpen en Barcelona, stuurt Grindr, ’s werelds meest bekende dating-site, vele geweldige dancers en zijn sexy Star-DJ Erez Ben Ishay uit Israel.

De SEXY party vierde zijn debuut in 2008 in de Opernterrassen en heeft sinds november 2011 zijn intrek genomen in de hallen van Sartory, een befaamde locatie in Keulen en, belangrijk, in het hart van Keulen, in het midden van de Friesenstraße. Slechts 5 minuten lopen van de Rudolfplatz/Bermuda Driehoek weg. Hier zijn voor de gasten uitstekende voorzieningen, en is een magnifieke balzaal met 12 m hoge plafonds, kroonluchters, verschillende niveaus, een grote VIP-afdeling direct aan de dansvloer (met tafel reserverings mogelijkheid) en met een prachtig uitzicht op het podium.

Voor deze editie van Sexy Keulen, waarbij samen wordt gewerkt met Tel Aviv, wordt tevens de Israelische megaster Uriel Yekutiel ingevlogen; hij treedt op op het grootste podium in Keulen voor enorme LED-walls. Aangevuld met 7 lasers en 2 CO2 Megaboosters belooft dit een enorm spektakel.

Dj Erez is de huis-dj van de Papa Parties in Tel Aviv, en hij komt samen met ‘Italian Stallion’ DJ Phil Romano. Het trio van DJ’s wordt compleet met Sexy resident DJ & Producer Rony Golding uit Keulen. En voor het ruigere werk is ook Niko Krist aanwezig.

In de Pop Hall presenteert Sexy ook nog twee Drag DJ’s: Melli Magic van GMF Berlijn en Hamburg’s star-drag Valery Pearl; zij draaien niet alleen geweldig, maar verzorgen tevens een aantal verassende optredens.

Net als bij de laatste editie van Sexy, is er uiteraard ruimte voor de Grindr Playground.

Meer informatie
Meer informatie over de Sexy party, en kaarten vanaf slechts Eur. 14, vind je op www.sexy-cgn.de
Er is tevens een hotel package beschikbaar voor slechts Eur. 79 incl. Ontbijt voor een 2-persoonskamer in het Mercure Hotel Cologne City Friesenstrasse (www.mercure.com, kortingscode ‘Sexy’).
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Sexy Cologne hosts Grindr World Tour

Redaktie, in Reizen en weekendtrips op 20 maart 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN REIZEN EN WEEKENDTRIPSIN NUMMER 259


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media