Back to Top
Dinsdag 02 juni
86440 users - nu online: 1034 people
86440 users - nu online: 1034 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion: Gant & Thomas Sabo


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 07 maart 2013

This article is also available in English


Het lifestyle-merk Gant lanceert een nieuwe underwear-collectie voor veeleisende mannen. De kleurrijke underwearlijn is van hoge kwaliteit en bestaat uit Basic en Seasonal items, waarin sportiviteit met klassieke details worden gecombineerd.

Gant

De nieuwe collectie biedt sportieve heupslips met rugby strepen in de bekende oranje, blauwe en groene Gant-kleuren. Ook zijn er klassieke geweven boxershorts in wit, marineblauw en lichtblauw. Of in ruitpatronen in rood-wit, blauw-wit en groen-blauw.

Voor optimaal draagcomfort zijn alle items label-free en voorzien van een gladde tailleband. Om de preppy look van Gant te onderstrepen is de underwear-lijn niet alleen verkrijgbaar in grijs en wit, maar ook in preppy rood en blauw.

Als model voor de campagne is gekozen voor het tweeëndertig-jarige, Engelse model Will Chalker, die op de rankinglijst bij The Money Guys Models.com op de elfde plek staat.
 Thomas Sabo

Het Duitse sieradenmerk Thomas Sabo heeft haar sterling zilveren sieradencollectie voor heren Rebel At Heart genoemd. Een mix van op Rhytm ’n’ Blues en Rock geïnspireerde motieven overheerst in deze stoere herenlijn. Doodshoofden (al eerder gezien bij Swarovski) zijn prominent aanwezig als manchetknopen, ringen en als sluiting voor armbanden.

Een ander bekend symbool zijn de kruizen die Sabo gebruikt voor kettingen en manchetknopen. Daarnaast veel zwart lederen armbanden en koorden. Een charismatische symbiose van modeaccessoires en sieraden voor een subtiele Thomas Sabo-held met veel attitude. 
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fashion: Gant & Thomas Sabo

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 12 maart 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media