Back to Top
Zaterdag 07 Dec
86387 users - nu online: 1334 people
86387 users - nu online: 1334 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 7 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 01 januari 2013
lengte: 7 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch...Ja ja, de blaadjes zijn gevallen nu maar hopen dat we al de nieuwjaars wensen van vrede, het allerbeste enzo overleven, is moeilijk maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken...

En om te beginnen dus maar de beste wensen voor 2013  Ugh...

Ook namens Hans Klok, hij is namelijk vreselijk eenzaam. 'Diep in mijn hart ben ik vreselijk eenzaam. James blijft maar door mijn hoofd spoken', zegt Klok in het AD over Harwood, die deze zomer na vijf jaar een einde maakte aan hun relatie. 'Hét bewijs dat ik nog steeds van die jongen houd. Hoe makkelijk ik ook een paar beeldschone assistentes in het niets laat verdwijnen, James uit mijn hoofd wegtoveren is en blijft onmogelijk. Want mijn relatie met hem, en liefde voor hem was echt, geen illusie.' De relatie nieuw leven in blazen is volgens Klok niet waarschijnlijk. 'Ik spreek hem nog geregeld, maar een hereniging zit er waarschijnlijk niet in. Misschien dat ik volgend jaar naar Australië ga.' Klok ziet zichzelf niet als 'gebroken man. 'Ik voel me rot, maar geniet van het leven.' Voorlopig is de illusionist nog niet bezig met een nieuwe liefde. 'Leuke mannen staan zeker niet voor mij in de rij", aldus  Klok. "Misschien ben ik wel te bekend. En zien kerels mij als die onbereikbare, ietwat ijdele man met dat wapperende ventilatorhaar.'...


Two and a Half Men-acteur Angus T. Jones walgt van eigen serie

De 19-jarige acteur, die de rol van Jake speelt in de serie, heeft god gevonden en betreurt dat hij te zien is in een show die 'je hoofd vult met troep'. Bovendien roept hij kijkers op niet meer in te schakelen.

'Als je kijkt naar Two and a Half Men, stop alsjeblieft met kijken', zegt Jones in een filmpje dat op internet is gezet door kerkgenootschap Forerunner in Californië. 'Ik speel in Two and a Half Men en ik wil er geen deel meer van uitmaken.' Je kunt geen godvrezend mens zijn en spelen in zo'n televisieserie", zei de acteur om een dag later met het verhaal te komen dat men hem ' niet goed begrepen had '.


  De drie OMA"S JA JA JA ZE KOMEN!!!

Ria Valk, Willeke Alberti en Anneke Gronloh samen in een eigen tv-serie wie had dat ooit gedacht. Ria Valk, Willeke Alberti en Anneke Grönloh zijn bezig met een muzikale televisieserie. Veel bekend is er nog niet, wel dat het om een komische show zal gaan, maar op welke zender het programma te zien zal zijn is ook nog niet duidelijk. Het verhaal is men nog aan het schrijven, maar zeker is dat de grootste hits van de drie zangeressen erin voor zullen komen. Zoals daar zijn de mega hit  ' IK HEB WORSTJES OP MIJN BORSTJES etc. 'Eigenlijk zijn het geen rollen, want we spelen onszelf', zo vertelde Ria Valk in het AD JA ja... Binnen niet al te lange tijd zullen meer details naar buiten worden gebracht. Vreemd eigenlijk dat Ria geen rol als dansende rookworst heeft gekregen in de musical “DE HEMA”, maar ja,  wat niet is kan nog komen.
 De Beckhams zoeken een nieuw optrekje in London

Victoria Beckham is betrapt toen ze vier mogelijke woningen voor haar gezin ging bezichtigen in Londen.  De Beckhammetjes wonen nu nog in de VS maar aangezien manlief David weggaat bij zijn club LA Galaxy, bestaat de kans dat ze zich weer in Engeland gaan vestigen. Een auto met chauffeur reed de ex-Spice Girl rond door het westen en zuiden van Londen, zo weet de The SUN te melden. Dat sterkt de geruchten dat 'Posh' graag weer in Engelse hoofdstad zou willen wonen. Of haar voetballende echtgenoot zelf wel terug wil naar een club in zijn vaderland, is echter nog niet bekend. De manager van de Londense club Queens Park Rangers, heeft intussen aan de BBC laten weten dat hij Beckham graag aan zijn selectie toe zou voegen. 'Alleen zijn uitstraling en zijn professionaliteit zouden al een aanwinst voor onze selectie zijn. Hij is een fantastische prof', zei hij.


Madonna niet vervolgd voor steun aan homo's

De rechtbank van Sint Petersburg ziet af van vervolging van Madonna. Ultra-Rechtse activisten hadden voor vele miljoenen dollars aan 'schade vergoeding geeist omdat zij 'homoseksueel gedrag' zou hebben gepromoot tijdens haar tournee in Rusland. Tijdens haar optreden in Sint Petersburg riep zij onder meer op 'liefde en waardering' te tonen voor homo's en betuigde haar steun aan de Russische homo's en hun gevecht voor meer vrijheid. In Sint Petersburg is het bij wet verboden propaganda te maken voor een homoseksuele levensstijl. Madonna zelf was niet aanwezig. De activisten waren er wel. Zij vertelden de rechter hoe Madonna's actie een negatief effect zou hebben op het geboortecijfer van Rusland. Ook zou het promoten van homoseksualiteit een groot gevaar zijn voor de veiligheid van Rusland, want te weinig 'echte' mannen leidt tot te weinig goede soldaten. Niet iedereen nam hen even serieus. Even dreigde de rechter zelfs journalisten de zaal uit te zetten omdat ze teveel lachten om de beweringen van de activisten. De rechter besloot vervolgens de hele rechtszaak naast zich neer te leggen en de eis niet verder in behandeling te nemen. Madonna zal verder niet reageren op de zaak zo liet haar woordvoerder weten.


Brad Pitt weet het nog (steeds) niet

Hij heeft nog steeds geen idee wanneer hij Angelina Jolie eeuwige trouw zal gaan beloven. 'We hebben nog steeds geen datum", zo beweert de acteur, die in april zijn verloving met Jolie bekendmaakte. Hoewel maandenlang het gerucht ging dat het acteurskoppel afgelopen zomer zou trouwen in Frankrijk, zegt de 48-jarige Pitt helemaal niet bezig te zijn met het plannen van de huwelijksdag. Ik weet niet eens wat er de komende twee weken gaat gebeuren, laat staan volgend jaar. Toch zegt de acteur, die ruim zeven jaar een relatie heeft met de 37-jarige Jolie, onder druk te worden gezet door zijn kinderen. 'We hadden niet in de gaten hoeveel het voor hen betekent'. Misschien heeft het volgende er ook mee te maken,'Angelina Jolie zet Brad Pitt op dieet', zij wil dat haar aanstaande man Brad Pitt op dieet gaat, zo weet de Daily Star. 'Hij begint mannenborsten en een buikje te krijgen', zo onthult een fijne vriend. 'Angie probeert hem duidelijk te maken dat hij moet afvallen door zijn zwembandjes vast te pakken en te lachen om zijn buikje.' Volgens de Star vergrijpt de ster zich het liefst aan taart, gebakken bonen als ontbijt, kalkoenreepjes, chips en kant-en-klaarmaaltjden.


Lindsay Lohan aangeklaagd voor liegen tegen politie

Op dezelfde dag dat Lindsay Lohan in New York werd opgepakt door de NYPD na een gevecht, is ze in Californië aangeklaagd vanwege haar betrokkenheid bij een auto-ongeluk zes maanden geleden. Zij reed toen met haar Porsche achter op een vrachtwagen. De aanklachten luiden het tegenwerken van de politie, het verstrekken van valse informatie aan de politie, en roekeloos rijgedrag.  Zij zou destijds hebben verklaard dat niet zij maar haar assistent de persoon was die de Porsche bestuurde. Onderzoek van de politie kon dat verhaal niet bevestigen. Sinds 2007 kwam Lohan meerdere keren met de Amerikaanse justitie in aanraking. Als straf voor haar criminele uitspattingen moest de actrice onder meer honderden uren werken in een mortuarium.


Ricky Martin coach in The Voice

Zanger Ricky Martin gaat in het nieuwe seizoen van de Australische The Voice aan de slag als coach. Ricky vervangt Keith Urban, die overstapt naar American Idol. Dat schrijft The Hollywood Reporter. Naast Ricky behoren ook Seal, Joel Madden en Delta Goodrem tot de coaches van de Australische The Voice. Michael Healy, de baas van zender 9 die het het programma vanaf volgend jaar zal uitzenden, is blij met de nieuwe coach. 'Ricky heeft veel ervaring en kennis die hij kan delen met de andere coaches en de talenten. Wij denken dat hij de perfecte toevoeging is.'


Jennifer Lopez heeft extreem diva-gedrag

Jennifer Lopez heeft zich misdragen in een vliegtuig. Volgens een steward vertoonde de zangeres extreem en raar diva-gedrag tijdens de reis. 'Ik vroeg Jennifer wat ze wilde drinken maar ze keek niet op of om,' zo vertelde de verontwaardigde steward aan de Star. 'Ze draaide haar hoofd om en zei tegen een van haar assistenten: 'Zeg hem dat ik een Cola Light met een schijfje limoen wil'. Ze keek me niet eens aan!' Een andere bron die met de diva heeft gewerkt bevestigt het hooghartige gedrag van de zangeres. 'Jennifer praat niet met hulpjes of medewerkers. Ze praat alleen via assistenten met verkopers of medewerkers van hotels en restaurants.'Maar of je dat nu extreem moet noemen, hoogstens wat vreemd en omslachtig.  

Arosa Gay Ski week
Zin een een fantastische winter vakantie? 18-25 januari 2020

BEKIJK OOK

Roddel Nieuws
Roddel Nieuws
Ralf König hoeft geen excuses aan te bieden


GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 01 januari 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 257

In het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media