Back to Top
Zaterdag 29 Feb
86419 users - nu online: 962 people
86419 users - nu online: 962 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion: A Fish named Fred & Pepe Jeans


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 18 december 2012

This article is also available in English


Uit Amsterdam komt het nieuwe, jonge en frisse lifestylelabel A Fish Named Fred, voor de man die zichzelf niet al té serieus neemt en continue op zoek is naar het volgende en spannende avontuur. De collectie bestaat uit truien, hoodies, lederen jacks, colberts en een uitgebreide, kleurrijke shirtcollectie.

A Fish Named Fred

De shirts hebben vaak contrasterende elbow patches of gebloemde c.q. geruite multicolor manchetten. Klassiek met een twist. “We onderscheiden ons door een kleurrijke, frisse aanpak met veel oog voor details,” aldus Rob Schalker, vertegenwoordiger van dit label.

“Het zijn luxe, in Europa geproduceerde shirts met verfijnde details. Het draait overigens allemaal om fun en water. We brengen een totaalcollectie die zich onderscheidt in styling, kleur en stofgebruik voor schappelijke prijzen.” De verrassing zit hem vaak in contrasterende stiksels en voeringen en verborgen prints... of als tekstnaam in de manchet.

De goudvis Fred is het opvallende gezicht van deze Nederlandse collectie. Subtiel en onverwacht duikt hij dan ook op in iedere kledingitem; als print in de voering van een colbert of als logo. Kleurrijk valt hij op in de grauwe Nederlandse wintermaanden.
 
  
Pepe Jeans London

Met een visionaire blik op denimwear brengt Pepe Jeans London een vernieuwende blik op nostalgische thema’s. Dit seizoen introduceert Pepe Jeans een revolutionaire nieuwe denim range, Tru-Blu, die wordt geproduceerd zonder gebruik van schadelijke chemicaliën en met een dramatische vermindering van watergebruik.

Waterschaarsheid staat momenteel uitermate hoog op de wereldwijde agenda en als antwoord daarop heeft Pepe Jeans de hoeveelheid water verminderd die nodig is om jeans te wassen. En tevens maakt Pepe Jeans nu ook gebruik van gerecycled water.

In de lijn Tru-Blu heeft Pepe Jeans zes van haar meest iconische modellen opgenomen in verschillende kleurwassingen zonder gebruik te hebben gemaakt van chemicaliën.
Daarnaast bestaat de mannenlijn uit moderne interpretaties van college sportswear, preppy Britse invloeden en militaristische invloeden.    

 
 

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fashion: A Fish named Fred & Pepe Jeans

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 22 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 343, maart 2020

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media