Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 917 people
86447 users - nu online: 917 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
‘Come On Bitch, I Wanna Make You Scream Again In The Thermos’


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 17 augustus 2012

This article is also available in English
lengte: 5 minuten


Ik zat ooit eens aan de bar van sauna de Thermos met Charlie. Hij was een grote, brede neger uit Chicago. Wij hadden het samen net heel gezellig gehad in een cabine boven en zaten met een glas jus wat uit te hijgen. “Ik zit te wachten op mijn vriend Vern.

Die ligt nog ergens boven met een wit joch,” zei Charlie. Vern kwam al snel met een kleine jongen. Het was Jan uit Groningen. Ze nodigden ons uit om een drankje mee te gaan drinken in de Queen’s Head. Een heerlijke gaykroeg in de Beulingstraat. Jan kwam naast me zitten en vertelde me: “Ik ben altijd al een cola-queen geweest.” “O echt?,” zei ik. “Maar wat is dat dan precies?” En Jan antwoordde: “Ik kan alleen maar naar bed met zwarte mannen. Ik maakte als klein jochie al plakboeken met knipsels en foto’s van negers. Heb jij dat ook?” Charlie gaf me een knipoog en ik zei: “Nee dat heb ik niet. Ik ga alleen maar naar bed met leuke, spannende mannen.” “En,” vulde Vern aan, “wij kennen veel negers die alleen maar met witte mannen naar bed gaan.

Die noemen we snow-queens.” “Nou, ik leer weer veel vandaag,” zei ik. Charlie en ik maakten nog een paar afspraakjes met elkaar tijdens dat bezoek. En daarna stuurde hij me regelmatig lieve brieven en een gayblad uit Chicago.

Als jonge vent ben ik een tijdje heel erg verliefd geweest op Errol Brown, de zanger van Hot Chocolate. Als hij met zijn band in Avro’s Toppop verscheen, kreeg ik het altijd warm. Die heupwiegende bewegingen van Errol. En die nauwsluitende broekjes die hij droeg. Ik wist het zeker. Dat was een nicht als een paard. Ik was dan ook erg teleurgesteld toen ik eens een interview met Patty Brard las. Zij vertelde daarin dat zij met haar vriendinnen bij het zwembad van haar stinkend rijke man Carlo Nassi lag. De dames aan de champagne en coke. En terloops vertelde Patty tevens dat haar buren daar in Los Angeles waren: Errol Brown, zijn vrouw en vijf kinderen. Wat een teleurstelling! En na al die jaren moeten mijn buren het soms hier even ontgelden. Dan gaat de stereo voluit en draai ik Hot Chocolate:
Where did you come from baby
How did you know I needed you

How did you know I needed you so badly
How did you know I’d give my heart gladly
Yesterday I was one of the lonely people

Now you’re lying close to me making love to me
I believe in miracles
Where ya from you sexy thing
I believe in miracles
Since you came along you sexy thing
Jaren geleden belde Charlie me weer eens op: “Hé Dutchy, ik ben in Amsterdam. Ik kon plotseling een week vrij krijgen. Heb je zin om te komen? Ik ben om vijf uur in de Amstel Taveerne.” En na een paar uur zat ik weer tegen mijn brede Amerikaanse vriend aan. “Ik ben nog ontzettend moe. Ik heb nog last van een jetlag. Maar ik moest je zien,” zei hij. “Ik moet je iets vertellen. Sinds een jaar heb ik een relatie. Voor het eerst woon ik echt samen met een man. Dat was wel even wennen. Hij heet Kenneth en werkt als makelaar in downtown Chicago. Dat was vroeger een getto, maar verandert nu heel snel in een hippe wijk. Kenneth is een heel keurige man. Maar een beest in bed. En hij is een vreselijke bounty.” “Wat is dat nou weer?,” vroeg ik hem. “Nou, zwart van buiten en wit van binnen. Hij wil niets van de Afrikaanse cultuur weten. Hij wil nooit naar een optreden van een zwarte band. En hij wil alleen maar eten in Europese restaurants bij ons. En toch houd ik ontzettend van hem,” vertelde Charlie me trots. “Zullen wij straks een hapje gaan eten en daarna naar de sauna?,” vroeg hij aan me. “Goed idee,” zei ik, “er is een heerlijk Zuid-Afrikaans restaurant op de Utrechtsestraat.” Hij gaf me een por in mijn zij en wij moesten lachen. Even later krijgen we een heuse braai. Heel veel vlees dat we zelf roosteren op onze tafel. En dan is het tijd om rustig richting Thermos te lopen. Onder de douche staan we al te vrijen met elkaar. Ons vaste seksplekje is nog leeg en we duiken de cabine in. En ik voel dat heerlijk grote lijf weer op en in me.

Een aantal jaren al heb ik niets meer gehoord van Charlie. Zijn telefoon reageert niet. Ik vind hem niet op Facebook. Ik hoop maar dat er niets ernstigs is gebeurd en dat het goed met hem gaat. In gedachten hoor ik hem nog wel eens tegen me zeggen: “Come on bitch, I wanna make you scream again in the Thermos.”

Een aantal weken geleden zat ik weer eens op de datingsite Bullchat. Ik kreeg een reactie. “Ik woon ook in Zuidoost. Zit in de E-buurt. Ben bi en mijn stats zijn: 48/1.76/72/18. Ik ben van Suriname en ben getrouwd. Dus vraag wel discretie.” Even later belde hij me op. Een mooie zware stem met een sterk accent vroeg me: “Ben je wel eens eerder met een donkere man naar bed geweest?” Ik dacht: “O schat, wil je me daar hebben,” en ik loog: “Nee, nog nooit.” “Nou,” zei hij, “dan zul je eens wat meemaken. Want ik ben een bruine man die het heel goed kan.” En hoewel hij zichzelf bruin noemde stond er een half uur later een pikzwarte creool hier voor mijn deur. En eerlijk is eerlijk: Hij was goed in bed. Maar na afloop vroeg ik me wel af: Wie heeft hier nu wie genaaid?  
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

‘Come On Bitch, I Wanna Make You Scream Again In The Thermos’

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 21 augustus 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN COLUMNS & OPINIEIN NUMMER 251


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media