Back to Top
Zaterdag 29 Feb
86419 users - nu online: 944 people
86419 users - nu online: 944 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fasion: Vavoom Underwear


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 09 augustus 2012

This article is also available in English


Van Nederlandse bodem komt het mannenondergoedmerk Vavoom. De tweede collectie van zeven limited-edition Vavoom heren-boxers kenmerkt zich door de vernieuwde pasvorm die perfect om de mannelijke inhoud past.


Want volgens oprichter Jan Kessels draait het bij Vavoom juist om die inhoud. Deze nieuwe lijn van heren-boxers heeft in vergelijking met andere merken een vernieuwde pasvorm gekregen, die uitgebreid is getest door een brede groep mannen. De vernieuwde boxer biedt zowel voor als achter een uitstekende support en dat bleek bij iedereen goed in de smaak te vallen. “Zodra je hem hebt gedragen, begrijp je wat we hiermee bedoelen,” aldus de ontwerpster, Melanie van Dijk.

Na het succes van hun eerste collectie mannenondergoed hebben ze bij Vavoom goed geluisterd naar hun klanten, wat resulteerde in een aanpassing van kwaliteit en kleuren. De strakke nieuwe collectie is van een verbeterde kwaliteit met een betere pasvorm tegen scherpe prijzen. In voornamelijk uni grijs-blauw- en wit-kleuren. De Vavoom-man is geen fotomodel.

Hij is trots op wat hij doet, heeft passie voor zijn vak en is sexy op zijn eigen manier. Hij combineert inhoud met sexyness. “Wij noemen dat professionally sexy,” aldus van Dijk. Vavoom gaat er vanuit dat wanneer je eenmaal hun boxers draagt, je geen ander mannenondergoed meer wilt.

Elk half jaar brengt Vavoom een nieuwe collectie boxershorts uit en ditmaal heeft Vavoom ook twee T-shirts op de markt gebracht.

    
GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fasion: Vavoom Underwear

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 13 augustus 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 343, maart 2020

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media