Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 822 people
86447 users - nu online: 822 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion - Sieraden voor mannen


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 16 januari 2012

This article is also available in English


S!LK Jewelry

Het Nederlandse sieradenmerk S!LK is geïnspireerd door de chemie van het intrigerende Azië en steunt met haar zilveren sieradencollectie de productie community trade van dit werelddeel. Met een sterke Fair Trade-gedachte worden de robuuste zilveren sieraden met de hand vervaardigd uit hoogwaardige natuurlijke materialen.


Het ontwerpen van de sieraden gebeurt in Nederland en wordt uiteindelijk in nauwe samenwerking met Aziatische zilversmeden tot leven gebracht. Dat resulteert in stoere Westerse sieraden met duidelijk Aziatische invloeden. Handgemaakt uit de hoogste kwaliteit sterling zilver.


Naast de halfjaarlijkse aanvulling op haar handgemaakte zilveren sieradenlijn presenteert S!LK dit seizoen een karakteristieke lederen lijn met een bijzonder innovatief sluitwerk. De armbanden sluiten op bijzondere wijze door middel van een speels knoopsysteem en zijn verfraaid met robuuste zilveren schakels. Deze lamslederen wikkelarmbanden komen in drie kleuren: antracietgrijs, zwart en donkerbruin. Op de webshop www.silkjewels.com vind je al vanaf 49 euro een S!LK-sieraad.


Swarovski

Voor de tweede keer komt het Oostenrijkse merk Swarovski met een speciale sieraden- en accessoireslijn voor heren. Als ’s werelds grootste producent van geslepen kristal met een ervaring van ruim 115 jaar, worden nu moderne lijnen en modellen aan het assortiment toegevoegd, met innovatieve stukken die kenmerkend zijn voor Swarovski’s streven naar perfectie. Opnieuw is de Skull (oftewel de schedel) een belangrijk uitgangspunt voor verschillende sieraden, zoals armbanden, colliers en sleutelhangers. Facetgeslepen uit zwart kristal met metalen gezicht.

De PUNK-ring bestaat uit een grote, rechthoekige, facetgeslepen kristal op een gematteerde ring met in gotische letters SWAN erop. Dit als eerbetoon aan het zwanenlogo van Swarovski. Naast sieraden heeft Swarovski ook een horlogelijn waarbij sommige modellen uitermate geschikt zijn voor heren. Zoals de lijn Octea Sport met rubberen horlogebanden, roestvrij stalen kast, waterresistent tot vijftig meter, saffier glas. Dit model komt onder andere in navyblue en khakigroen.


2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: Fashion - Sieraden voor mannen-


Reactie van petergenieter@msn.com dd. 24 oktober 2012
erg mooi ik overweeg meZelf eens te verwennen met een kwalitatief goed produkt ik heb smalle polsen en die polsbandjes gaan wwer loszitten en glijden dat wil ik niet meer waar kan ik dat bewonderen als 50 jarige ja inderdaad iets ouder en wat zijn de prijzen??


GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fashion - Sieraden voor mannen

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 20 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MODE & LIFESTYLEIN NUMMER 244


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media