Back to Top
Donderdag 28 mei
86440 users - nu online: 1032 people
86440 users - nu online: 1032 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Reijer's Wereld - ‘Henry, kijk... de jongens hebben planten boven hun bed!’


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 05 december 2011

This article is also available in English
lengte: 4 minuten


In 1976 werkte ik op het hoofdkantoor van de Vereniging van Openbaar Onderwijs op de Jan Luykenstraat. Na de kerstborrel besloot ik nog even de stad in te gaan. Ik was helemaal in het zwart gekleed met mijn zwarte cowboylaarzen aan. En onder mijn colbertje droeg ik een erg schitterend gouden giletje. In de Amstel Taveerne ontmoette ik Rob, een knul uit Rotterdam. Wij raakten aan de praat. “Ik wil graag eens naar de Argos toe. Ik heb gehoord dat ze daar een sling hebben,” zei Rob.

En na nog wat biertjes besloten we naar de Warmoesstraat te gaan. Toen ik al flonkerend de Argos binnenkwam, hoorde ik een verveelde Engelse leernicht tegen zijn vriend zeggen: “O, o, there comes the Christmas tree.” Rob en ik bestelden een flesje bier. We liepen onder de lichtjes in de vorm van een penis door en gingen meteen de trap af naar de kelder.

Het was er druk. En veel mannen zaten in de hokjes. Wij wachtten op het moment dat het hok met de sling vrij was. “Ik weet niet of ik het durf hoor,” zei Rob. “Maar je belooft wel dat je bij me blijft, hè?” Eindelijk verlieten twee mannen het hok en gingen wij er snel in. Rob kleedde zich helemaal uit. Ik hielp hem in de sling. Zijn voeten stak ik door de lussen.


“Als er iemand bij je binnen is doe ik de deur dicht en blijf er voor staan. Oké?,” zei ik. Achter elkaar gingen er drie mannen het slinghok in. Ik hoorde ze grommen en ik hoorde Rob kreunen. Rob gebaarde me in het donker dat het nu wel genoeg was.

“Wil je me even uit de sling helpen?,” fluisterde hij. “Dat had je gedacht schurk,” zei ik. Ik liet mijn broek tot op mijn knieën zakken en glibberde snel bij hem naar binnen. Rob begon te lachen en wilde me wegduwen. Maar toen ik begon te stoten veranderde zijn gezicht. Terwijl ik in hem klaarkwam trok ik hem af.

Op weg naar het Centraal Station zei Rob: “Heb ik dit echt gedaan? Heb ik dit echt gedurfd?” “Ja,” zei ik: “Je was een geweldige slet!” We kusten elkaar. Rob ging richting Rotterdam. En ik ging naar de Zaanstreek. Ik had mijn vriend lekker veel te vertellen die avond.

Toen ik achtentwintig was trakteerde ik mezelf op twaalf dagen New York. Ik logeerde in het YMCA-hotel in een armoedig kamertje. Maar ach, met wat foto’s van mijn vriend Lefert en koningin Juliana was het al snel gezellig. In deze vakantie kreeg ikzelf de sling-smaak echt te pakken. Een kwartiertje lopen van het hotel was een grote sekswinkel. Achterin die zaak was een donkere kamer. Maar ik kwam er niet in. Ik hoorde ineens een grote dikke nicht bij de kassa zeggen: “Sweetheart, when you wanna visit our darkroom, you pay me first one dollar. O.k.?” De dollar was toen drie gulden veertig. En die betaalde ik hem snel. Hij deed de poortjes naar de spannende ruimte open.

Ik liep de donkere gangetjes door. Hokken met alleen maar spiegels. Een ruimte met een schandblok. Glory-holes. Maar mijn interesse ging uit naar een afgesloten ruimte met een sling. Nu wilde ik het eens meemaken. Er klonk luide muziek. Ik kleedde me uit en sprong nogal onhandig zwaaiend in het leren hangschommeltje.

De kettingen maakten veel lawaai. Ik stak mijn benen door de lussen. Gespannen lag ik daar zo met mijn benen wijd. Klaar voor gebruik. Er bleef een grote man in de deuropening staan kijken. Ik knikte en hij kwam binnen. De deur ging dicht. Hij kleedde zich ook uit en hij had poppers bij zich. Het was een grote, stoere, behaarde vent. Zijn gezicht kon ik haast niet zien. Op de maat van het nummer “You Can Ring My Bell” van Anita Ward werd ik geneukt.

the night is young and full of possibilities
well come on and let yourself be free
my love for you, so long than, I’ve been savin'
Tonight was made for me and you

You can ring my be-e-ell
Ring my bell
You can ring my be-e-ell
Ring my bellMijn vriend Lex uit de Zaanstreek kocht een sling via Internet. De kettingen haalde hij bij de Gamma. De sling werd ingewijd door een Amerikaanse knul die op zoek was naar een dominante top. Later die middag belde ik Lex op. “En hoe was het?,” vroeg ik. “Reijer, ik bel je straks even terug. Ik ga nu eerst een slaapje doen. Want ik ben twee uur bezig geweest met die knul,” antwoordde Lex.

Ook mijn Alkmaarse vrienden Jan-Willen en Rob kochten een sling. Rob’s ouders uit Bergen kwamen op visite. De sling hadden ze onder het bed neergelegd. En aan de haken boven hun bed hingen hangplanten. “Henry, kijk... de jongens hebben planten boven hun bed!,” riep Rob’s moeder Wilma. “Zie je nou wel. Dat is hartstikke gezond. Planten maken zuurstof.”’s Avonds stonden de planten op het balkon en werd Rob heerlijk in de sling door zijn vriend gepakt. En in hun bungalow in Bergen hield Wilma de trap stevig vast waar haar man op stond. Henry boorde gaten in het plafond boven hun bed.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijer's Wereld - ‘Henry, kijk... de jongens hebben planten boven hun bed!’

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 07 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media