Back to Top
Donderdag 28 mei
86440 users - nu online: 1028 people
86440 users - nu online: 1028 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Anco Hotel: Vertrouwd & Vernieuwd


door Pieter Claeys in Uitgaan & Reports , 13 november 2011

This article is also available in English


Al jaren is het Anco Hotel een vaste waarde in de Amsterdamse gay horeca. Na veertien jaar hebben de huidige eigenaren het roer weer overgenomen en het hotel een grondige opknapbeurt gegeven. Modern maar vertrouwd, dat is het Anco Hotel anno 2011.

Vraag rond in de stad en je hoort de wildste verhalen over het Anco Hotel. Vooral de voormalige hotelbar was indertijd populair vanwege haar late openingstijden.


Wanneer kroegen en clubs sloten ging menig Amsterdammer richting het Anco Hotel voor een laatste afzakkertje of wat extra nachtelijk vertier. Het hotel was voornamelijk populair in de leerscene, maar hoewel de leermannen het hotel nog steeds weten te vinden is de klantenkring inmiddels veel diverser dan dat. Anno 2011 staan eigenaren Karl en Josef weer aan het roer en hebben ze samen met hun team het Anco Hotel omgetoverd tot een modern gay hotel dat service hoog in het vaandel heeft staan.Dat het Anco Hotel een grondige makeover heeft gekregen kan geen bezoeker ontgaan. Nieuwe bedden en matrassen, een fris en verzorgd interieur en extra faciliteiten zoals draadloos internet (gratis voor gasten) en pay-tv op de kamer zijn slechts enkele voorbeelden van de vernieuwing die het management heeft doorgevoerd. Dat betekent overigens niet dat een verblijf in het Anco Hotel duur hoeft te zijn. Het hotel werkt met een constante kamerprijs en biedt bezoekers korting tijdens het laagseizoen. Die bezoekers kunnen overigens kiezen tussen verschillende formules: een eigen kamer, een slaapzaal of een studio met eigen douche.


Bij de Anco draait het om de gast en die moet vooral zichzelf kunnen zijn, meent het Anco-team. Het hotel is nog steeds enkel toegankelijk voor homomannen en er wordt rekening gehouden met de levensstijl van de bezoeker.

Wie een leuke man ontmoet in de stad mag zijn gast dus gerust meenemen naar de kamer en laten aanschuiven bij het ontbijt. Cruisen is nog steeds mogelijk en gasten kunnen elkaar nader leren kennen aan de hotelbar of op de gezellige patio, zo nodig met een drankje of een snack (de bar is open van 9.00 tot 22.00 uur).

Natuurlijk is er ook uitgebreide informatie over het Amsterdamse homoleven voorhanden en staat het personeel paraat met tips en suggesties voor een ideaal verblijf in gay Amsterdam.


Het Anco Hotel, gelegen tussen het Red Light District en het stadscentrum, verwelkomt gasten van over de hele wereld en van alle leeftijden. Met de doorgevoerde vernieuwingen is het dan ook geen wonder dat het Anco Hotel mooie recensies krijgt en hoog scoort op bijvoorbeeld de bekende reiswebsite tripadvisor.com.

Meer dan eens wordt opgemerkt dat het Anco hotel haar gasten “een tweede thuis” biedt, en daar mag het Anco-team trots op zijn!

Benieuwd naar het Anco Hotel? Kijk op de website www.ancohotel.nl of zoek het Anco-team op via Facebook, Twitter en Foursquare.

2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN PIETER CLAEYSMEEST GELEZEN VAN PIETER CLAEYSjul 2019       


jul 2018       
Anco Hotel: Vertrouwd & Vernieuwd

Pieter Claeys, in Uitgaan & Reports op 15 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media