Back to Top
Woensdag 29 Jan
86407 users - nu online: 1285 people
86407 users - nu online: 1285 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Verkiezing Mr Rubber Nederland 2012


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 07 oktober 2011

This article is also available in English


Een primeur in Nederland! Op 8 oktober wordt in Amsterdam de eerste officiële verkiezing van Mr Rubber Nederland georganiseerd. Op dit grootse evenement gaan de organisatoren op zoek naar een vertegenwoordiger die op internationaal niveau de Nederlandse gay-rubberscene gaat vertegenwoordigen en daarmee Amsterdam opnieuw op de kaart plaatst. De internationale rubberscene is immers in Amsterdam groot geworden – zo heeft de oprichter van Mr International Rubber (MIR) zijn eerste rubberstappen in Amsterdam gezet.

In een groot aantal landen, waaronder Duitsland, Italië, Frankrijk, Canada en de Verenigde Staten, worden al jaren verkiezingen van Mr Rubber gehouden. De winnaars vertegenwoordigen hun land op de internationale verkiezing in Chicago. Nederland had tot 2010 nooit een kandidaat afgevaardigd.

Een paar weken voor de internationale verkiezing in november vorig jaar is de eerste, door een kleine groep verkozen kandidaat afgevaardigd naar MIR: Roger. En met groot succes: Op een paar publieksstemmen na is Roger de winnaar geworden. Met zijn dik verdiende tweede plaats werd het de organisatoren duidelijk dat er een vervolg moest komen.

Zaterdagavond 8 oktober gaan daarom de deuren open van het COC Amsterdam en zullen de mannen in rubber outfits binnenstromen. Deze avond komen er top-dj’s uit de Amsterdamse uitgaansscene, worden er demonstraties gegeven met rubbergear - vacuumbedden, blow-up-suits, etc. -, kan er gecruist worden, maar het belangrijkste: komt er een show waarin de kandidaten zich presenteren aan het aanwezige publiek.

Vooraanstaande leden van de internationale rubberscene zullen samen met de feestende aanwezigen bepalen wie Nederland mag vertegenwoordigen. De winnaar wordt Mr Rubber Nederland 2012, wint een reis met verblijf naar Chicago en is voor het komende jaar Nederland’s rubberambassadeur.

We gaan er uiteraard voor dat de winnaar in Chicago de titel “Mr. International Rubber” binnensleept!

Het op de gay-community gerichte evenement hanteert een strikte dresscode: Rubber, rubber en rubber. Rubber is voor sommigen mogelijk enigszins aan de dure kant en daarom kunnen mannen die met deze fetisj kennis willen maken, door een samenwerking met de Duitse zustervereniging Rubclub, bij de entree voor een klein bedrag een rubberoutfit voor de avond huren. Zo kan iedereen, ook bijvoorbeeld studenten met een kleine beurs, op een laagdrempelige manier meedoen.

Verkiezing Mr Rubber Nederland 2012
8 oktober 2011: 21.00-04.00 uur, show 23.00 uur
COC Amsterdam
Rozenstraat 14
www.mrrubber.nl

foto’s CoolPictures.nl

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Verkiezing Mr Rubber Nederland 2012

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 09 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media