Back to Top
Dinsdag 02 juni
86440 users - nu online: 1047 people
86440 users - nu online: 1047 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion & Design - Full Color


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 17 augustus 2011

This article is also available in English


Zoals in de natuur waar eb en vloed elkaar constant opvolgen... zo is het ook in de mode waar tegenstellingen elkaar regelmatig afwisselen. Na meerdere seizoenen van veilige, natuurlijke kleuren en veel zwart-wit maken felle kleuren dit seizoen hun opvallende, bonte rentree. Nog steeds domineren echter in vele collecties voor dit seizoen natuurlijke tinten, maar sommige ontwerpers met een vooruitziende blik, zoals Raf Simons en Miuccia Prada, schuwen het niet om het bonte kleurenpalet weer eens stevig open te trekken.

Met name in de komende wintercollecties 2011-2012 zal kleur, na lange tijd van afwezigheid, weer eens een belangrijke hoofdrol gaan spelen. Kleur als voorbode dat de crisis (eindelijk) ten einde is en als optimistisch koopsignaal om de consument positief te beïnvloeden en zodoende zijn koopgedrag te stimuleren.

Want kleur trekt aandacht en zorgt ervoor dat we kunnen opvallen in de grijze menigte. Niet alleen in de mode maar ook in andere productgroepen sijpelt het felle kleurgebruik door; van cosmetische producten tot designerhelmen toe. Een overzicht van al dat mooie kleurrijks...Titan koffers

Het internationale Duitse topmerk Titan heeft de populaire X2 Flash Serie vernieuwd en uitgebreid in zeven flitsende kleuren. De TITAN X2 Flash is een lichtgewicht, supersterke reistrolley in hoogglans uitgevoerd. Verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Large. Deze reistrolleys zijn ultralicht en schokproef. In Nederland verkrijgbaar bij honderdvijftig speciaalzaken.
Voor meer informatie www.titannederland.nl.
Diesel helmen

In samenwerking met AGV komen de Diesel MOWIE helmen dit keer in vijf opvallende kleuren. Van glimmend oranje tot optimistisch blauw.

Een collectie van trendy helmen die passie uitschreeuwt en de optimale veiligheid aanbiedt om het motorrijden deze zomer te veraangenamen. Verkrijgbaar in de maten XS tot aan XL.


Urbanears

Urbanears, het opvallend kleurrijke merk uit Zweden produceert koptelefoons waarbij het een diepe verbinding nastreeft tussen kleur, design en de vele details die ze in hun producten toevoegen. Urbanears streeft naar een zo rijk mogelijk kleurenpalet waarbij felle, opvallende kleuren niet worden geschuwd.
Jaarlijks worden twee collecties uitgebracht waarin vijf nieuwe kleuren worden gelanceerd. Urbanears is niet bedoeld voor een specifieke subcultuur, leeftijd of geslacht, maar voor iedereen die geneigd is naar het luisteren van muziek... maakt niet uit wat voor soort. Beschikbaar voor iedereen en betaalbaar voor iedereen.Swatch

Spetterende, trendsettende kleuren in de Swatch New Gent collectie: roze, donkerblauw, lichtblauw, oranje en groen. Deze modellen hebben grote, transparante, gekleurde horlogekasten met gepolijste wijzerplaten. De siliconen banden zijn qua kleur identiek aan de kast.Voor de Swatch Animal Collection is de Zebra de voornaamste inspiratiebron, wat als zwart-wit print terugkomt op de siliconenband. De horlogekasten komen in vijf fluorescerende kleuren. Maar als consument heb je altijd de mogelijkheid om je Swatch horloge te “customizen” en bijvoorbeeld het horlogebandje te veranderen in de kleur die jij mooi vindt.

Prada zonnebrillen

Tijdens de Prada-show voor de mannencollecties droegen de modellen de zonnebrillen ditmaal niet op het gezicht maar bungelden ze als accessoire om de hals. Door de felgekleurde reflecterende blauw/groene en geel/oranje glazen contrasteerden ze opvallend met de donkere en witte outfits. De strakke, rondgebogen pootjes lopen als felgekleurde frame door het gehele brilmontuur heen. Zonnebrillen als ware eyecatchers.


CK One Summer 2011

Sinds de lancering van de inmiddels legendarische geur CK One in 1994 komt er iedere zomer een limited edition op de markt. De CK One Summer 2011 is een frisse en heldere aromatische uniseksgeur die gemakkelijk te dragen is.

Met een verfrissende combinatie van onder andere mandarijn, meloen en perzikschil. De flacon heeft opvallende blauwe, gele en rode tinten die de sfeer vangt van een stralende zomerdag.


Malin + Goetz

Wat als eerste opvalt bij de verzorgingslijn van het Amerikaanse merk Malin + Goetz is de cleane en grafische uitstraling; de ingrediënten van ieder product staan als beeldtekst op de verpakking gedrukt. Vaak in opvallende, felle kleuren zoals hemelsblauw, feloranje en bloedrood.

Het assortiment loopt van moisturizers tot aan geurkaarsen, en bevat zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten zonder onnodige kleurstoffen en synthetische parfums. Gebruiksvriendelijke producten die aansluiten bij de behoeften van zowel de man als die van de vrouw.Ralph Lauren's Big Pony Collection

Ralph Lauren

De bekende oversized versie van de iconische polospeler is de bekende signatuur van Ralph Lauren. En nu voor het eerst prijkt dit signatuur als reliëfprint op de vier flacons van de geurenlijn The Big Pony Collection.

Vier verschillende geuren zoals: Sport, Seduction, Adventure en Style voor de hippe, sportieve Polo-man. Uitgevoerd in opvallende, felle kleurencombinaties waarbij de verpakking tevens aanvoelt als de textuur van een echt Ralph Lauren poloshirt.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUTdec 2015       


jan 2017       


apr 2019       


mrt 2018       
Fashion & Design - Full Color

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 19 augustus 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media