Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 988 people
86447 users - nu online: 988 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Saoedische prins slaat seksslaaf dood in Londen


door Redaktie in Algemeen , 05 december 2010

This article is also available in English


Een kleinzoon van de Saoedische koning Abdullah staat terecht in Londen voor de moord op zijn mannelijke seksslaaf. Het proces wordt met argusogen gevolgd door de koninklijke familie, die vreest voor gezichtsverlies. Prins Saud Abdulaziz Bin Nasir Al Saud (34) arriveerde in december van vorig jaar in Londen met zijn 'beste vriend' Bandar Abdulaziz. Ze huurden er een suite in het vijfsterrenhotel Landmark.

Het duo had een lange wereldreis achter de rug langs Praag, Milaan, Marakech, de Malediven en andere bestemmingen. Ze kozen hun reisbestemmingen uit aan de hand van de Spartacus International Gay Guide. In Londen leefde prins Saud het leven van een rijke nietsnut: shoppen, uit eten, discotheken en ondertussen barmannen en mannelijke prostitués oppikken.


Zaken liepen uit de hand

Na verloop van tijd liepen de zaken uit de hand. De prins behandelde zijn 'beste vriend' steeds meer als een seksslaaf die hij voortdurend vernederde en aftroefde. Begin februari werd de prins in de hotellift gefilmd door de bewakingscamera's terwijl hij Bandar schopte en sloeg waar hij hem maar raken kon. Zijn slachtoffer liet hem gedwee begaan. Op Valentijnsdag, na een uitgebreid eet- en drinkgelag in de stad, keerde het duo terug naar hun hotelsuite. De prins vergreep zich weer aan zijn dienaar. Hij sloeg hem de tanden uit en sloeg hem het hoofd in. Ondertussen beet hij hem ook nog eens in beide wangen. Bandar overleefde de afranseling niet. Op het ondergoed van de man vonden speurders achteraf DNA-sporen van de prins.

Na de moord probeerde die de feiten te verdoezelen als een overval. Maar uiteindelijk bekende hij de doodslag. Hij ontkent evenwel homo te zijn, hoewel de aanklager het tegendeel met een overvloed van bewijzen kan aantonen. De moeder van de prins is een dochter van koning Abdullah. Zijn vader is een neef van de koning. Het proces tegen de prins wordt met argusogen gevolgd door de koninklijke familie die vreest voor groot gezichtsverlies.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: Saoedische prins slaat seksslaaf dood in Londen-


Reactie van Dick. dd. 19 februari 2011
In principe is dit natuurlijk prima.... Zo kan de homophobie en intolerantie van de Islam een gezicht krijgen..Bandar Abdulaziz is van seksslaaf tot martelaar gepromoveerd...
Natuurlijk is en blijft dit een triest geval... Een ander publiek geheim is dat homosexualiteit onder zeer veel islamitische jongemannen voorkomt. Aangezien de dames als maagd het huwelijk in moeten gaan bestaat er alleen de mogelijkheid tot anaal praktijkervaring opdoen.. Taboe maar waarheid !!


GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Saoedische prins slaat seksslaaf dood in Londen

Redaktie, in Algemeen op 06 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media