Back to Top
Woensdag 29 maart
85866 users - nu online: 1473 people
Gay News : Editie : 231 : Saoedische prins slaat seksslaaf dood in Londen

Printervriendelijke Pagina  

Saoedische prins slaat seksslaaf dood in Londen

door Redaktie in Algemeen , 05 december 2010


Een kleinzoon van de Saoedische koning Abdullah staat terecht in Londen voor de moord op zijn mannelijke seksslaaf. Het proces wordt met argusogen gevolgd door de koninklijke familie, die vreest voor gezichtsverlies. Prins Saud Abdulaziz Bin Nasir Al Saud (34) arriveerde in december van vorig jaar in Londen met zijn 'beste vriend' Bandar Abdulaziz. Ze huurden er een suite in het vijfsterrenhotel Landmark.

Het duo had een lange wereldreis achter de rug langs Praag, Milaan, Marakech, de Malediven en andere bestemmingen. Ze kozen hun reisbestemmingen uit aan de hand van de Spartacus International Gay Guide. In Londen leefde prins Saud het leven van een rijke nietsnut: shoppen, uit eten, discotheken en ondertussen barmannen en mannelijke prostitués oppikken.


Zaken liepen uit de hand

Na verloop van tijd liepen de zaken uit de hand. De prins behandelde zijn 'beste vriend' steeds meer als een seksslaaf die hij voortdurend vernederde en aftroefde. Begin februari werd de prins in de hotellift gefilmd door de bewakingscamera's terwijl hij Bandar schopte en sloeg waar hij hem maar raken kon. Zijn slachtoffer liet hem gedwee begaan. Op Valentijnsdag, na een uitgebreid eet- en drinkgelag in de stad, keerde het duo terug naar hun hotelsuite. De prins vergreep zich weer aan zijn dienaar. Hij sloeg hem de tanden uit en sloeg hem het hoofd in. Ondertussen beet hij hem ook nog eens in beide wangen. Bandar overleefde de afranseling niet. Op het ondergoed van de man vonden speurders achteraf DNA-sporen van de prins.

Na de moord probeerde die de feiten te verdoezelen als een overval. Maar uiteindelijk bekende hij de doodslag. Hij ontkent evenwel homo te zijn, hoewel de aanklager het tegendeel met een overvloed van bewijzen kan aantonen. De moeder van de prins is een dochter van koning Abdullah. Zijn vader is een neef van de koning. Het proces tegen de prins wordt met argusogen gevolgd door de koninklijke familie die vreest voor groot gezichtsverlies.
 
gerelateerd
Brief uit Brussel: Marketing en pr van rolmodellen

Reijers World: We gaan van jou ons kleine sletje maken

Gerard Reve en Maria


Reacties:
Re: Re: Saoedische prins slaat seksslaaf dood in Londen


door Dick. op 19 februari 2011
In principe is dit natuurlijk prima.... Zo kan de homophobie en intolerantie van de Islam een gezicht krijgen..Bandar Abdulaziz is van seksslaaf tot martelaar gepromoveerd...
Natuurlijk is en blijft dit een triest geval... Een ander publiek geheim is dat homosexualiteit onder zeer veel islamitische jongemannen voorkomt. Aangezien de dames als maagd het huwelijk in moeten gaan bestaat er alleen de mogelijkheid tot anaal praktijkervaring opdoen.. Taboe maar waarheid !!Saoedische prins slaat seksslaaf dood in Londen

Reageer:

Reactie:
Je naam: ip 54.147.232.40Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 308, April 2017


Sauna Foam Party
't Bolke, 5 meiMeer uit Algemeen
Meer uit nummer 231
Meer van Redaktie

Getto


Food and Drinks

meer info |visit


The Queens Head


cosy and busy gay bar

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2017 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
RSS Issuu
Abonneren
zelfstandige Escortboys
CMI
Neem contact op
Adverteren