Back to Top
Vrijdag 29 mei
86440 users - nu online: 969 people
86440 users - nu online: 969 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Circuit Barcelona - ¡celebra tu verano!


door Redaktie in Reizen en weekendtrips , 23 juli 2010

This article is also available in English


Vier je zomer tijdens het Circuit Festival in Barcelona!

Van 31 juli tot 8 augustus zal het omvangrijkste Europese homo- en lesbofestival terugkeren om Barcelona op z’n grondvesten te doen schudden met een aanbod van vijftien verbazingwekkende feesten, heel veel activiteiten gedurende de dag en, het beste van alles, de derde editie van de - ondertussen welhaast legendarische - grootse homo- en lesbodag in een waterpark.


Het zal een volle week van pure homopret worden. Werkelijk, de derde editie van het Circuit Festival is een must die je niet wilt missen!

Meer dan ooit tevoren, hoef je je dit jaar nergens anders zorgen over te maken dan je te vermaken, omdat het Circuit Festival volop verbeterde faciliteiten heeft voorbereid om je Circuit-ervaring nog leuker en prettiger te maken. Zo vind je, bijvoorbeeld, in Circuit’s officiële hotel een welkomstbalie waar het mogelijk is de All Access Pass te krijgen zonder in een rij te hoeven wachten, evenals informatie over locaties, feesten en dag-activiteiten.

Circuit Festival zal ook zorgen voor een busdienst met meer voertuigen en een vertegenwoordiger van de organisatie aan boord, om je te helpen sneller en zonder problemen naar alle party’s te komen. Circuit heeft ook zijn aandacht op elk feest verbeterd zodat je amper tijd hebt iets te vragen voordat je antwoord krijgt.Verblijf in Barcelona

Als je tot hiertoe hebt gelezen en je door het gevoel overvallen wordt, dat je niet kunt wachten met het boeken van een onderkomen voor het evenement, lees dan verder, want Circuit biedt uitgelezen accommodatie-opties. Indien je op zoek bent naar het comfort en de faciliteiten van een hotel, biedt Circuit je dit jaar het NH Calderón, een geperfectioneerd vier-sterrenhotel midden in het centrum van Barcelona, dat een van de belangrijkste ontmoetingspunten tijdens Circuit zal worden, waar de meeste VIP’s, dj’s en gasten onderdak zullen vinden.

Als je de voorkeur geeft aan de beslotenheid en onafhankelijkheid van een appartement, biedt het Circuit Festival je dit jaar twee geweldige keuzemogelijkheden: het is mogelijk te logeren in een van de officiële Circuit-appartementen, die speciaal zijn geselecteerd vanwege het geraffineerde ontwerp, de locatie in de beste buurten van Barcelona en de aanwezige outillage, zodat je van alle gemakken voorzien bent.


Maar als je dit jaar op zoek bent naar iets werkelijk bijzonders, dan biedt Circuit je een heel appartementencomplex dat exclusief is gereserveerd voor Circuit-gangers. Kun je je een gebouw voorstellen waar alle buren Circuit-feestgangers zijn? Stop met dromen, want die zijn net waargemaakt. Maar haast je! Omdat de plaatsen in het Circuit-appartementencomplex uiterst beperkt zijn, zullen ze snel zijn volgeboekt.

Als je meer informatie wilt ontvangen over Circuit’s officiële hotel, mail dan naar circuithotel@circuitfestival.net. Als je meer geïnteresseerd bent in een appartement, stuur dan een e-mail naar circuitapartments@circuitfestival.net.

Enkele hoogtepunten

De Openingsparty van het Circuit Festival vindt plaats op zaterdag 31 juli in een legendarische club in Barcelona. Top-dj’s, spectaculaire animatie en duizenden bezoekers zullen voor het beste begin van een onvergetelijke zomer zorgen.

De tweede augustus wordt een datum die iedereen zich zal herinneren. Voor de eerste keer in de geschiedenis van het Circuit Festival zal het een Supermartxé Party onderdak bieden. Wat valt er nog over Supermartxé te zeggen wat niet al gezegd is? Briljant, sexy, krachtig... Het Circuit Festival nodigt je uit een ongelooflijke nacht te beleven met een van de beste Spaanse party promotors aan de hand van zijn huis-dj’s. Het is verboden dit feest te missen!

Op 3 augustus vindt de roemruchte party in een groot waterpark plaats. Dit heeft zijn sporen al over de gehele wereld achtergelaten. Duizenden mensen troepten vorig jaar samen op het Illa Fantasia en maakten van de Water Park Day het grootste openluchthomofeest in Europa.Tijdens de vroege uren van de dag kun je plezier hebben met attracties en op ontspanningsplaatsen in het park, en als de avond valt: zorg dat je er klaar voor bent!, want dan zal het grote openluchtfeest beginnen met de beste Matinée All Star dj’s, die ervoor zullen zorgen dat je volop kunt genieten van de uitgelezen 100% Matinée-sound.

Maar het feest stopt niet als de zon ondergaat, want als de nacht valt hoef je voor nog meer plezier niet ergens anders naar toe te verhuizen. Circuit brengt dit jaar een nieuwe Water Park Night Edition in de fantastische club die in the waterpark gevestigd is. Zon, genoegen op het water, muziek, ontspannen vakantie vieren, dag, nacht... Waarnaar je ook op zoek bent, dit feest biedt het allemaal.


De legendarische Main Party van het evenement heeft zichzelf volledig opnieuw uitgevonden! Op 7 augustus zullen de organisatoren je op een absoluut verbluffende prestatie vergasten.

Er zullen zulke spectaculaire shows worden opgevoerd dat je die je nu niets eens kunt voorstellen, met meer dan twintig professionele dansers op het podium, de beste internationale kunstenaars, en, toppunt van dit alles, het live-optreden van ster-dj Peter Rauhofer.

Dit zal zeker de meest besproken party van het jaar worden.

De party-verrassing van 2009, de La Leche! Party keert op 8 augustus terug naar het Circuit Festival! De Strand Dag creëerde een ervoor en erna in de Europese gay scene.
Een fameuze strandclub, een totaal nieuw concept en een magische atmosfeer maakten van de La Leche! Beach Party een openbaar geheim in de internationale homowereld. Dit jaar zullen ze je opnieuw verrassen met meer plezier en entertainment gedurende de dag.2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Circuit Barcelona - ¡celebra tu verano!

Redaktie, in Reizen en weekendtrips op 24 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media