Back to Top
Vrijdag 17 Aug
86187 users - nu online: 1146 people
86187 users - nu online: 1146 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Horeca Nieuws


door Redaktie in Uitgaan & Reports , 22 augustus 2009


De Trut is niet meer

Bijna een 25 jaar geleden opende 'potten & flikkersdisco' De Trut haar deuren in het krakersbolwerk op de Bilderdijkstraat. Het café stond bekend om de zeer diverse types die op de plek afkwamen. Maar ook om de non-commerciele aanpak; het café draaide volledig op vrijwilligers. Door de jaren heen kreeg de zaak een bekendheid om haar unieke sfeer omdat de bezoekers niet tot de standaardnicht konden worden gerekend zoals die in het Amstel-of Reguliersdwarsstraat uitgaan en vele jongeren voor het eerst "uit de kast" kwamen.


Toch rommelde het al een tijdje onder het personeel, zo melde Het Parool onlangs. Volgens de krant hadden sommigen het gehad met 'gezeik over de vaste Trutregels door een oppervlakkige gay scene'. "Inderdaad, wij wilden niet dat er foto's gemaakt werden. Wij wilden niet dat de dansvloer volstaat met mensen die staan te sms-en. We waren het zat continu heel simpele dingen uit te moeten leggen, om vervolgens afgezeken te worden."

Een plan voor een nieuwe opzet, onder een nieuwe naam, rijpte: The Cellar.

Niet alle medewerkers wilden daarin mee, maar het Cellar idee won. Commerciëler van opzet, met een entree van tien euro. Het nieuwe café, geleid door een aantal ex-Trutters, opent op 14 juni.The Queen's Head wint rokersprijs

Op Wereld Antirookdag heeft de rookruimte van de The Queen's Head aan de Zeedijk De Gouwe Peuk Award gewonnen voor de aantrekkelijkste rookruimte van Amsterdam in de categorie cafés. De jury prees het uitzicht op het water en 'de geweldige afzuiging'.

"De gemiddelde rookruimte is uiteindelijk toch een stoelenopvang voor daklozen waarbij onder felle tl-balken gebruikers bijeen worden gedreven om hun lusten te bevredigen," zegt juryvoorzitter Michiel Eijsbouts. Eijsbouts is van 'De Universele Rokerskerk van God'.

Eijsbouts pafte in de rookruimte van The Queen's Head een Corona-sigaar van het merk Davidoff weg. "En als je tegenwoordig ergens een uur op je gemak zit, heb je het goed gedaan." Reacties:
Re: Re: Horeca Nieuws


door sander1984 sander1984 op 23 augustus 2009
inderdaad did was al zo oud en bovendien een grap van de trut om de mensen laten weten dat mochten de klanten niet meer respect tonen ze er echt iets anders van gingen maken. the cellar was eenmalig en opgezet door een paar vrijwilligers voor de lol. De trut is nu al een paar maanden weer gewoon de trut

gr sanderHoreca Nieuws

Reageer:

Comments voor guests staat uit, je kunt evt. inloggen (rechts bovenin), dan kun je wel comments plaatsenRubrieken:

Roze Zaterdag 2020 naar Leeuwarden


Roddel Nieuws


Iconische Amsterdamse winkel Mister B verandert van locatie


Out & About: Nederland festivalland!


Op zoek naar homoseksualiteit en verzet, Deel 2

    toon meer

In het nieuwste nummer, Gay News 324, augustus 2018


Meer uit Uitgaan & Reports
Meer uit nummer 215
Meer van Redaktie

Amistad


Unique and popular gay friendly Hotel & B&B

meer info |visit


Mister B Antwerp


Mister B's second Franchise store

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media