Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1020 people
86447 users - nu online: 1020 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Groningen Roze Stad 2011


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 15 augustus 2009


Groningen mag zich in 2011 Roze Stad noemen. Dit betekent dat Groningen in 2011 de Roze Zaterdag zal organiseren en het hele jaar als Roze Stad activiteiten kan programmeren. Het bestuur van de stichting Roze Zaterdagen Nederland heeft dit vandaag bekend gemaakt. Groningen mag zich Roze Stad 2011 noemen omdat het zich uitstekend gepresenteerd heeft.

Wat er met name uitspringt in de presentatie, is de professionele insteek van de initiatiefnemers. Ook het grote enthousiasme en de nu al zeer brede steun vanuit alle geledingen van de bevolking van niet alleen de stad Groningen maar ook de ommelanden is een groot pluspunt.

Voor de tweede maal

Het is zeker uniek te noemen dat dit keer de gemeente zich kandidaat heeft gesteld samen met een groep initiatiefnemers verenigd in een evenementenplatform. De kandidaatstelling wordt dan ook binnen de politiek breed gedragen. Het is tweede keer dat Groningen Roze Zaterdag organiseert.


Bij de initiatiefnemers zitten twee mensen die betrokken waren bij het succesvolle evenement in 1985. Omdat een combinatie met de TT in Assen leidt tot allerlei praktische bezwaren zal de Roze Zaterdag in 2011 niet op de laatste zaterdag van juni maar op zaterdag 2 juli gehouden worden.

Voor de organisatie van Roze Zaterdag 2011 heeft zich uiteindelijk maar één kandidaat gemeld bij Roze Zaterdagen Nederland. Het bestuur van Roze Zaterdagen Nederland is blij met de kwaliteit van het bidbook van Groningen en heeft er alle vertrouwen in dat Groningen met een goed georganiseerde Roze Zaterdag zijn status als koplopergemeente zal waarmaken.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Groningen Roze Stad 2011

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 15 augustus 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media