Back to Top
Vrijdag 05 juni
86442 users - nu online: 993 people
86442 users - nu online: 993 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 7 min. Printervriendelijke Pagina  
De webcam


door Ron Meijer in Internet , 26 april 2009
lengte: 7 minuten


Heeft het te maken met de credit crisis, zijn de traditionele ontmoetingsplaatsen zoals bars niet meer spannend genoeg? Het blijft natuurlijk raden, feit is dat cybersex momenteel ongekend populair is. Eenvoudige profielen sites voldoen allang niet meer, de hedendaagse gay en hetero heeft de webcam ontdekt en speelt het spannende spel van bekijken en bekeken worden. Een waar paradijs voor de exhibitionist en Voyeur, die niet zonder elkaar kunnen. Ongekend populair zijn momenteel de “niet land gebonden” webcamsites die internationaal opereren.

De gehele wereld met een klik naakt op je scherm, kosteloos, gratis, voor niets, al is dat gratis vaak met enige beperking.

De allereerste webcam zond beelden uit van een koffiezetapparaat, onderzoekers van het computerlaboratorium van de Universiteit van Cambridge installeerden de webcam voor het eerst in 1991 in de koffiekamer, zodat ze vanuit hun werkkamer konden zien of er nog koffie in de pot zat. Omdat er maar één koffiekamer in het gebouw was, moesten de meeste medewerkers een flink eind lopen, om bij aankomst te ontdekken dat de pot leeg was. Door de cam hoefden ze in ieder geval niet langer vergeefs op pad. Vanuit hun werkkamers konden ze elke twintig seconden het laatste beeld van de koffiezetapparaat opvragen en zien of de koffiepot leeg of vol was. Deze webcam verwierf cultstatus, omdat het beeld van de koffiepot in 1993 het eerste 'live' beeld op internet was. Met het sneller worden van de internet verbinding via kabel en adsl is het nu mogelijk om “streaming” video uit te zenden vanuit huis. Ook voor de prijs van een webcam hoef je het niet te laten.

Het antwoord op de creditcrises?

Cybersex is het beleven van seks via internet. Dit kan op verschillende manieren.

CYBERSEX

Cybersex is een alternatieve vorm van sex. Het leuke van cybersex is dat je het helemaal anoniem kan doen en dat het veilig is. Dus als je een lange afstandsrelatie hebt, een seksuele fantasie met een geheime minnaar of een bezoek brengt aan een chatbox, cybersex kan het je een lekkere aanvulling op je seksleven zijn.

WAAR KAN JE IEMAND VINDEN?

Chatrooms, datingsites, forums de messengers van Yahoo en MS.


Als je al iemand kent kan je afspreken op het net of kan je cybersexen via e-mail. Je kan dan creatief zijn met zowel woorden als daden, romantische en/of geile praat.

Als je elkaar niet kan zien kan je bijvoorbeeld vragen wat diegene aanheeft, hoe hij eruit ziet en je gedachten laten gaan totdat jullie beiden sex hebben in jullie fantasie.

Er zijn geen regels tot het hebben van cybersex, dus het beste kan jezelf laten gaan en overgeven aan je fantasie. Met een webcam is het natuurlijk nog veel leuker. Hier leggen we uit hoe te starten als je nog helemaal geen bekende hebt en hoe dit aan te pakken.ONTHOUD GOED
Aan deze manier van seks beleven kleven zowel voordelen als risico's.
• Voordelen
• men kan makkelijk contacten leggen;
• anonimiteit is gewaarborgd, men kan dus alle seksuele lusten en voorkeuren kwijt waar men zich in het dagelijks leven voor schaamt;
• er is geen risico van een SOA
Risico's
• Een cybersexende nieuwsgierige beseft mogelijk niet dat een ander zich op internet anders voor kan doen, en zou zich tot een ontmoeting kunnen laten verleiden, met alle risico's van dien.
• Erotische foto's of filmpjes van de chatter zelf zouden wel eens misbruikt kunnen worden, door ze bijvoorbeeld door te spelen naar een seksblad of sekssite. Ook in Nederland is dit gebeurd. Vaak komen deze filmpjes terecht op de zogenaamde bonasses-websites. Bonnasses websites bestaan vaak uit privé-materiaal, dat met de huidige technologie relatief eenvoudig op het internet terecht komt. Uploaders en websitebezoekers zoeken naar beeldmateriaal middels open dir's, peer to peer programma's en niet te vergeten MSN dat berucht is hierom, of ze maken het beeldmateriaal zelf. Het materiaal verschijnt (bijna) altijd zonder toestemming van de jongen in kwestie op de verschillende bonnasses-sites.
• Pas op met mensen die steeds, tot vervelends toe, vragen je gezicht te laten zien. Een filmpje van een jongen die met zichzelf bezig is met een leuk gezicht brengt natuurlijk meer euro's op.
• Zodra je ook maar even het gevoel hebt dat er ergens iets niet klopt stop er dan meteen mee, niets is vervelender dan jaren later jezelf terug te zien op sex sites of erger nog dat vrienden of bekenden je er op attent maken.

De eerste stappen.

Het eerste is het installeren van een messenger. In Europa is MS messenger het meest gebruikt en staat meestal al op je computer. Amerikanen gebruiken vreemd genoeg niet MSM van microsoft maar Yahoo. Beide zijn door elkaar heen te gebruiken dus je hoeft maar een van beide te installeren.
Beide hebben zo hun voor en nadelen. Yahoo heeft openbare (gay) chatrooms waar je contacten kunt leggen en vandaar uit met iemand privé kunt gaan. MSM heeft dit afgeschaft en zul je zelf op zoek moeten gaan naar vrienden die je kunt toevoegen. Yahoo heeft de laatste tijd een slechte naam gekregen omdat het bijna onbruikbaar geworden is door de vele “spam bots”. Ook zul je hier bijna geen Europeanen vinden, het is het domein van Amerikanen en Aziaten, maar wie weet kom je er toch iets leuks tegen. Opmerkelijk is de grote hoeveelheid gefrustreerde Amerikanen van middelbare leeftijd die de voorkeur hebben in panty's voor de camera te zitten en nog wat met een man willen voor dat hun vrouw weer thuis komt, voer voor psychologen....

www.cam4.com

Dat is op het moment van schrijven een van de populairste sites voor webcam liefhebbers maar dat kan snel weer veranderen. Deze site is gratis maar je moet wel een account aanmaken. De kwaliteit van de video is redelijk tot goed en het formaat van het beeld ook. Dit in tegenstelling tot de Nederlandse webcamsites waar je het met een soort postzegelformaat moet doen. De kwaliteit is natuurlijk ook sterk afhankelijk van de kwaliteit van je webcam en de snelheid van je verbinding. Ga thuis niet in het half donker zitten, licht is net als bij fotograferen erg belangrijk en gebruik bij voorkeur een losse webcam.

De ingebouwde webcam in notebooks voldoen maar matig. Niets is hinderlijker dan een bibberend beeld op de maat van het typen. Als je met uitzenden begonnen bent zul je zien dat naast je eigen beeld ook een eigen chat box verschenen is. Hier kunnen mensen mededelingen aan je doen en kan je hier op antwoorden. Stel je hier echter niet al te veel van voor.

Het over grote deel zal bestaan uit “commando's”. als..”show face-show cock-show ass” enzovoort. Ook heb je hier de mogelijkheid om email adressen te vragen die je later weer kunt gebruiken om privé te gaan met iemand in MNS of Yahoo als hij leuk is.Ook zul je mensen tegen komen die je afzeiken als je niet meteen reageert op hun verzoeken. Je hebt de mogelijkheid deze mensen te “bannen” uit je chatroom als je dat wilt. Heb je er plezier in en geef je een goede show dan is het helemaal niet onmogelijk dat je in de kortste tijd meer dan 1000 kijkers hebt een waar genot voor exhibitionist. Maar blijf altijd in de gaten houden dat je het voor je eigen plezier doet.

Laat je niet opjagen en blijf bij de regels die je voor jezelf gesteld hebt, al is de roep om “meer en meer” nog zo groot. Jij bent de baas en zorg dat dat ook zo blijft, opdat je de volgende dag geen spijt hebt van dat leuke uurtje “cybersexen”.Ook zal het je snel opvallen dat de grootste schreeuwers zelf bijna geheel anoniem zijn. Dat wil zeggen geen foto in hun profiel en verder minimale informatie. Negeer dit soort mensen zoveel mogelijk of ban ze uit je chatroom.Nederlanders zijn kampioen flirten tijdens het chatten op internet.

Uit een recent onderzoek blijkt dat Nederlanders aan de top staan bij cybersex, flirten en dergelijke. Ruim 80 procent van de Nederlanders doet dit wel eens. In België bijvoorbeeld is dat maar 36 procent. Dat stelt Windows Live, onderdeel van Microsoft, na onderzoek in zestien landen.

Ook als het gaat om de liefde verklaren of een liefdesaanzoek ontvangen via MSN, staan we bovenaan. Van de 14.000 Nederlanders die meededen aan het onderzoek, kan driekwart hierover meepraten. Israëliërs zijn met 25 procent het meest terughoudend in dit opzicht.

In bijna alle landen maakt de meerderheid liever iemand online het hof dan in het 'echt'. Alleen bij de Italianen is het om het even. Het voordeel van internet is dat het minder confronterend is. Bovendien kan de ander je emoties niet zien en je hebt meer tijd om te reageren. Veel Spanjaarden komen met nog iets op de proppen: je kan andere mensen even om advies vragen. Uit het onderzoek blijkt verder dat een derde van de Nederlanders wel eens een relatie is begonnen met iemand via internet.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

De webcam

Ron Meijer, in Internet op 26 april 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN INTERNETIN NUMMER 211


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media