Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1002 people
86447 users - nu online: 1002 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Pijnloze vrijheid


door Frank Rovers in Health & Body , 29 augustus 2001

This article is also available in English


Hoewel de kop van dit artikel het idee kan wekken dat we het over Amnesty International gaan hebben is dat niet zo. We hebben het over de vrijheid zomaar in een hempje naar buiten te kunnen lopen, zonder dat je eerst die vervelende overbeharing op rug, schouder of buik weg moet halen.

Pijnloos staat voor de nieuwste laserbehandeling bij Espace de Santé. Jaren is er gezocht naar een goede, permanente ontharingsmethode die gebruik maakt van laser. De meeste zijn pijnlijk, geven littekens of kunnen zelfs pigmentvlekken veroorzaken. Gelukkig heeft Linda Reurich van Beauty Clinic Espace de Santé nu een methode gevonden die gegarandeerd pijnloos, razendsnel en vooral betaalbaar is.

Laser hair-shot lightbeam

Er zijn een aantal onderdelen ten opzichte van andere permanente laser-ontharingsmethoden, die dit proces uniek maken. De werking is simpel, door een infrarode lichtstraal worden uitsluitend de haar en het haarzakje gelaserd. Dit voorkomt roodheid rondom het haar en pijnlijke irritatie-plekken. Uw verslaggever had het geluk dat hij zelf plaats mocht nemen in de behandelstoel van Linda. Uit ervaring kan hij dan ook vertellen dat de laserbehandeling van Espace de Santé absoluut pijnloos is. Gezien de pijngrens van de meeste homo's toch niet geheel onbelangrijk. Door deze vorm van laseren kan er geen depigmentatie optreden, juist omdat alleen de haar en niet de huid eromheen behandeld wordt. De veiligheid van een klant, maar ook van diegene die het apparaat bedient, blijft te alle tijden gewaarborgd. Wie kent niet de verschrikkelijke beelden van een laser behandeling waarbij er gebruik gemaakt wordt van een veiligheidsbril om maar niet in het laserlicht te kijken. Bij de laser hair-shot lightbeam gebeurt alles in een gesloten circuit waarbij het laserlicht direct op het haartje wordt geplaatst waardoor deze vooroorlogse methode van laserbehandeling voorgoed tot de geschiedenis behoort.

De laser hair-shot lightbeam is toepasbaar op het hele lichaam inclusief het gezicht. De korte behandeltijd van 1/100ste seconde per lasershot maakt het mogelijk om snel grote delen van het lichaam te behandelen. Vooral voor die mannen met enorme bossen op de rug niet geheel onbelangrijk. Espace de Santé zorgt verder voor een goede begeleiding tijdens de ontharingstherapie. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig voordat er sprake is van een geheel ontharingsresultaat. De laser hair-shot lightbeam is niet alleen snel, ongeveer 30 à 40 haartjes per seconde, maar ook toepasbaar op bijna iedere haarsoort. Hoewel blonde, grijze en rode haren wat minder snel reageren, vanwege het tekort aan pigment in de haartjes, krijgt de laser hair-shot lightbeam ook deze moeilijke haren weg. Espace de Santé is op dit moment de enige in Amsterdam en omstreken die van de importeur het alleenrecht heeft gekregen om met de laser hair-shot lightbeam te mogen werken. Omdat Espace de Santé naast het laseren ook nog eens een perfecte nabehandeling geeft, is het de ideale plek om van je overbeharing af te komen. Maar omdat we natuurlijk toch Nederlands zijn hier de hamvraag: Wat kost het? Laser hair-shot lightbeam is niet alleen snel het is ook nog eens voordelig. Een laster behandeling kost bij Espace de Sante ƒ 65,-- als starttarief en verder wordt er ƒ 0,30 per hair-shot berekend. Gemiddeld moet met men op tien behandelingen rekenen. Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid eerst goed onderzocht en de haartjes geteld, na deze gratis diagnose wordt er een behandelingsplan opgesteld. Linda Reurich verwelkomt je graag in haar Espace de Santé, Kleine Logger 216, Amstelveen, (020) 6475337.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERD

TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN HEALTH & BODYIN NUMMER 120


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media