Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1008 people
86447 users - nu online: 1008 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Short News


door Redaktie in Algemeen , 08 september 2008


Karla Peijs heropent COC-Café

De Zeeuwse Commissaris van de Koningin Karla Peijs heeft op zaterdag 7 juni a.s. COC-café van COC Midden-Zeeland aan de Lange Noordstraat 52 te Middelburg heropent. Het café, de enige homo-uitgaansgelegenheid van Zeeland, was sinds 11 mei jl. vanwege een grote verbouwing gesloten. Het COC-café is zowel van buiten als van binnen grondig vernieuwd en als het horeca-rookverbod op 1 juli a.s. ingaat is er ook al een aparte rokersruimte.


‘Doordat er vorige week een nieuw bestuur is gekozen en de ontmoetingruimte geheel vernieuwd is, breekt een geheel nieuw tijdperk aan voor het COC Midden-Zeeland’, zegt Wener van Damme, de nieuwe voorzitter van COC Midden-Zeeland. ‘Bij deze willen we ook de dank uitspreken aan iedereen die de afgelopen weken heeft meegeholpen en meegedacht aan de verbouwing, waardoor het café gedeelte een geweldige uitstraling heeft gekregen waarop we als nieuw bestuur erg trots zijn’.

Locatie: Lange Noordstraat 52 te Middelburg


COC Nederland wil pand Rozenstraat verkopen

De homobelangenorganisatie COC Nederland wil haar verenigingsgebouw aan de Rozenstraat in hartje Amsterdam verkopen. Deze week komen de regionale bestuurders bijeen om het voorstel te bespreken. De verkoop ligt gevoelig bij de achterban. Er is jaren over gesteggeld. Het pand is naar schatting miljoenen waard. Het rommelt al jaren binnen het COC, onder meer door financiële problemen. Tijdens het Voorzitterschap van Frank van Dalen is er een verlies van ruim een miljoen ontstaan. De organisatie wil het verenigingsgebouw verkopen aan ontwikkelingsmaatschappij NV Stadsgoed. De ledenvergadering moet nog een definitief besluit nemen over de voorstellen rondom de verkoop en verhuizing. Van Dalen heeft al eerder zijn vertrek aangekondigd. De ledenvergadering kiest dan ook zijn opvolger.

AmsterdamDiner levert recordbedrag op

De ruim 1100 gasten van het jaarlijkse AmsterdamDiner in Amsterdam hebben zaterdag een recordbedrag van 800.000 euro bijeengebracht. Dat heeft een woordvoerder van het Aids Fonds zondag meegedeeld. Het benefiet werd voor de zestiende keer gehouden en stond dit keer in het teken van hiv-resistentie, wat inhoudt dat het virus verandert waardoor medicijnen niet meer werken. Het geld gaat naar LAASER, een project dat het mogelijk maakt om de komende vijf jaar in 25 landen in Afrika en Azië ongeveer 4000 hiv-patiënten te volgen in hun ziekteverloop en medicijngebruik. Hiv-remmers zijn daar niet of moeilijker te verkrijgen en de pillen worden daar niet altijd tijdig aangevoerd.

In de Heineken Music Hall traden Candy Dulfer, Willeke Alberti, the African Mamma's en Idols-finalisten Nikki, Nathalie en Charlene belangeloos op. Zo'n 230 bedrijven leverden gratis diensten en producten en prijzen voor de loterij. Vorig jaar bracht het galadiner bijna 750.000 euro op.2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik
GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Short News

Redaktie, in Algemeen op 14 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media