Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 982 people
86447 users - nu online: 982 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 8 min. Printervriendelijke Pagina  
Gay & the City - Online


door Borissov in Scene , 28 augustus 2008

This article is also available in English
lengte: 8 minuten


Koninginnedag in Amsterdam! De dronken euforie op een zonovergoten middag in de Reguliersdwarsstraat, de zweterige, al te toegeeflijke jacht tijdens een door laserstralen beschenen circuitparty, de Spanjaarden, de Duitsers, de Italianen, de mannen, de jongens, de nichten... Dit jaar duurde de viering van Koninginnedag ongeveer een week omdat die werd gevolgd door Hemelvaartsdag, wat ervoor zorgde dat het grootste deel van de bevolking eindigde in een toestand van traumatische uitputting en sommigen onder ons in een staat van post-orgastische gelukzaligheid.

Voordat ik dit verslag begin, moet ik misschien even de dynamiek en de kenmerken uitleggen van online daten, die een grote rol in dit verhaal spelen. Online daten is geil. Gemakkelijk. Handig. Ongecompliceerd. No-nonsense? Je komt automatisch in de Amsterdamse selectie van online-leden terecht als je de regionale instelling dienovereenomstig hebt aangepast. Als kameraadschap-hongerige homomannen zich echter met reizen inlaten, kunnen ze zichzelf verplaatsen in de online-ledenlijst van hun verlangde bestemming. Dit zodat ze er zeker van kunnen zijn dat ze de zinnen van potentiële bewonderaars prikkelen.


Mijn zinnen waren zorgvuldig en succesvol geprikkeld door twee specimina die op het punt stonden Amsterdam tijdens Koninginnedag te bezoeken en met wie ik in contact was gekomen door Gayromeo.com.

De een was Duitser, de ander Estlander en beiden hadden mijn verbeelding verhit en mijn seksuele en romantische fantasieën van brandstof voorzien. Twee tamelijk verschillende soorten man, die elkaar leken aan te vullen. De Duitser zag er sexy uit op een volwassen en perverse manier. Er was iets ruigs en tegelijk iets onderworpens aan hem.

De Estlander, aan de andere kant, was verbluffend mooi op een jongensachtige wijze en leek de vertederende Oost-Europese naïveteit te bezitten die eeuwen geleden deel van me uitmaakte en die ik ontroerend vond. In zijn online-boodschappen noemde hij mij zijn toekomstige echtgenoot en dat bracht een glimlach op mijn lippen.

De Rapido-party was het toneel waar mijn ontmoeting met beide protagonisten plaats zou vinden. Natuurlijk was het de bedoeling dat die met ieder van hen afzonderlijk uitgevoerd zou worden. Aangezien de Duitser echter eerder was gearriveerd, ontmoette ik hem voor een laat ontbijt op een stralend zonnige zondag. Hij zag er leuk uit. Anders dan zijn foto’s, wat, dacht ik bij mezelf, onontkoombaar is. Maar, hij zag er leuk en grappig uit... ja, hij zag er goed uit, hij begon vat op me te krijgen of dat was in ieder geval wat ik mezelf probeerde aan te praten. Zie je, als je jezelf er eenmaal van hebt overtuigd dat je je aangetrokken voelt tot iemand online, dan is het moeilijk die illusie los te laten. En als er zelfs maar een lichte overeenkomst is met de schoonheid die je in die zorgvuldig uitgekozen foto zag, of zelfs maar de flauwste weerklank van de gong die je in eerste instantie naar hun profiel trok, dan ga je door met proberen... jezelf te overtuigen. Eén van de mysterieuze wegen van het online daten.

Na ons langdurige en plezierige ontbijt, ging ik naar huis terug om me voor het feest klaar te maken en Dazzle en Venzona op te pikken, mijn liefste en intiemste vriendinnen die ik al twintig jaar ken en die voor de eerste keer een homo-dansfeest zouden ondergaan. De gedachte maakte me vrolijk en vervulde me met een enthousiasme dat nog werd verdubbeld door de opwindende ontmoetingen die ik in het vooruitzicht had.

Eenmaal binnen, maakte de vijf-uur zonneschijn die we op weg naar Paradiso gelukzalig hadden geabsorbeerd, plaats voor de dikke en wellustige Rapido-hitte die we allemaal zo goed kennen. De topless, zwaar gespierde lichamen die zich door de lounge haasten, de majesteitelijke travestieten, de statige groepjes poserende mannen die edelmoedige blikken op de binnenkomende menigte werpen... Paradiso was veranderd in een groot zweterig lichaam dat continue werd gevoed door tientallen honderden van Europa’s schitterendste... homo’s.

Mijn vriendinnen waren overweldigd. Overal waar ze keken ontwaarden hun ogen magnifieke opgepompte borsten, glimmende torso’s of onbedekte billen. De pompende ritmes binnen lokten ons en dus zochten we met opgetogen verwachting onze weg naar het balkon. Daar wachtten de Duitser en z’n vrienden op ons en leken verrukt me te zien. Ik moet toegeven dat ondertussen mijn interesse in hem wonderbaarlijk afgenomen was.Mijn zinnen werden nu onophoudelijk geprikkeld door de verleidelijk bewegende lichamen overal om me heen. Ik danste een tijdje ongemakkelijk met hem, terwijl mijn vriendinnen verbijsterd om me heen cirkelden. We verlieten hem kort daarna met de belofte terug te keren, wat we nooit meer deden. En Dazzle, Venzona en ik leefden ons uit in een magisch ritueel dansen dat niemand anders leek te begrijpen maar dat ons geweldig amuseerde.

Op mijn weg naar het toilet stopte iemand me voorzichtig en voordat ik het wist, verloor ik me in de geweldige en warme omarming van de Estlandse jongen. Hij zag er zelfs aantrekkelijker uit dan zijn online foto’s en hij gedroeg zich precies zoals ik mij had voorgesteld dat hij zou doen. Hij greep me bij m’n hand en we wierpen ons in de menigte die voor ons uiteen leek te wijken als in een goedkope romantische komedie. Het voelde prettig... en gênant.

Terwijl hij maar door- en doorging over hoe gelukkig hij was met onze ontmoeting, hoe dit het bewijs was van de kracht van online daten en hoe hij de toekomst zag, vroeg ik mij af wat er miste. Omdat er iets miste. Het was niet uiterlijk of aantrekkingskracht. Het kwam door de geweldige kloof tussen verwachtingen, denkrichting en de realiteit. De voorbestemde openbaring van de... Terwijl deze gedachten door mijn geest zigzagden, werd ik me van geschreeuw bewust. Of eigenlijk onvriendelijk gepraat in het Engels met een Duits accent.

Mijn Duitse vriend had me gevonden en was erg boos op me dat ik hem alleen had gelaten. Ik probeerde het uit te leggen maar hij wilde niet luisteren. Dus ging ik weg. En mijn Estlandse echtgenoot volgde me met een verbaasde uitdrukking op zijn gezicht. Ik voelde me verschrikkelijk en verward. Wat was ik aan het doen? Ik werd geacht een buitensporige hoeveelheid plezier te hebben. En toch kreeg ik uitsluitend verdriet door scenario’s die er op papier goed uitzagen maar op de een of andere manier niet werkten. Spoedig hierna volgde een andere ongemakkelijke situatie. De beste vriend van de Estlander dook op en ze begonnen ruzie te maken en de ruzie ging, voor zover ik het kon begrijpen, over mij. Ik voelde dat zijn hand losliet. Hij probeerde zijn zienswijze gepassioneerd en krachtdadig aan zijn vriend kenbaar te maken.

Ik had er genoeg van, genoeg van de mannen, genoeg van de vooraf vastgelegde situaties, genoeg van het onplezier waarmee deze nacht geladen was. Ik ging terug naar mijn vriendinnen die hysterisch blij waren me te zien en we leefden ons opnieuw uit in ons gekke en perverse rituele dansen, dat een bubbel van pure liefde om ons te voorschijn toverde. Met elke beweging die ik maakte, elke keer dat ik mijn handen hoger in de lucht gooide, elke keer dat ik warmer naar mijn vriendinnen glimlachte, leek mijn door mannen veroorzaakte frustratie te verminderen. Ik wist dat het niet de Wodka Redbull was maar het echte plezier dat zijn magie liet werken. De zwarte huisdiva ging als een natuurkracht op het podium tekeer en haar stem deed de zaal denderen en zorgde ervoor dat iedereen sprong, kronkelde en draaide.


Het plezier, de opwinding en de magie hadden nu onze bubbel verlaten en verspreidde zich over de hele zaal, en zorgde voor een gepassioneerde interactie van mij en mijn meisjes met onze buren.
Net toen we op het punt stonden te vertrekken en ik nog een tripje naar het toilet waagde, werd ik me bewust van iemand die naar me keek. Een erg aantrekkelijke man bekeek me en de glimlach op zijn gezicht was timide en brutaal tegelijkertijd. Ik wilde hem zijn naam vragen maar in plaats daarvan kuste ik hem. Hij was blij zich gewonnen te geven.

En de kus was... goddelijk. Ik kon het niet geloven! Sommige gozers openen hun mond om je te kussen maar alles wat gebeurt is een mechanische uitwisseling van speeksel en een onhandige verstrengeling van tongen. Deze kus leek een wonderbaarlijke lijm af te scheiden die me verbond met de sexy Spaanse man die ik net had ontmoet. Zijn mond was een wonderwereld die ik niet wilde verlaten. Maar helaas moest ik dat. Dazzle en Venzona waren gereed naar huis te gaan en Mr. Sexy Antonio had beloofd naar de after-party te gaan.

We wisselden nummers uit en ik nodigde hem uit me in de vroege ochtend een gezelligheidsbezoek te brengen als hij genoeg van de after-party had. Ik ging er niet vanuit dat hij dat zou doen. Toch deed hij het. Om acht uur ’s morgens maakte een gretige Spaanse tekst me wakker. Hij zat in een taxi en vroeg zich af of ik nog wakker was. Mijn in hoofdletters gesproken twee-letter antwoord was een ondubbelzinnig: SI!

De ochtend was stralend en vol geuren en opwinding. Op het moment dat Antonio mijn flat binnenstapte, stormde de magie, die begonnen was met onze kus, met hem naar binnen als een verleidelijke vlaag en ontvlamde zonder veel omhaal opnieuw. Met onze tongen vastgekleefd, en onze handen die intuïtief en continue elektrische spasmes veroorzaakten, versmolten we eenvoudigweg met elkaar. Het genoegen ontvouwde zich voor ons als een boek dat wederom een adembenemend hoofdstuk te bieden heeft.

Hijgend van verlangen en snel zijn Aussiebums naar beneden trekkend, verbaasde het me hoe juist alles voelde in vergelijking met de ervaringen die ik de nacht tevoren had gehad. Zijn geur betoverde me en zijn adem maakte me geweldig hongerig naar hem. Het was een feest en een viering. Zijn gebruinde, gespierde lichaam kromde zich en nam de houdingen aan die me zo ongeveer tot welhaast volledige seksuele bevrediging vereerden.
Maar de magie ging door, zelfs nadat we waren klaargekomen. We lagen urenlang ineengestrengeld en de hoogspanning tussen ons leek versterkt te zijn. Elke keer dat ik mijn hand om zijn middel of op de binnenkant van zijn arm legde, liet hij een teder gekreun horen. En ik deed dat ook.

Hij ging vroeg in de middag weg en ik lag daarna nog lange tijd in bed, een gelukzalige glimlach op mijn gezicht. Ik draaide de nacht in mijn geest opnieuw af, de opzet, de onlust, de Liefde, het genot en dan het Spaanse cadeautje dat ik ontving. Ik voelde me gelukkig en voldaan. Toen ik mijn balkondeur opendeed, overspoelde een sterke, verlokkende geur mijn neusgaten. Het was de frisse en hoopvolle geur van seringenbloesem in het vroege voorjaar.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BORISSOVMEEST GELEZEN VAN BORISSOV

Gay & the City - Online

Borissov, in Scene op 03 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN SCENEIN NUMMER 203


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media