Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 987 people
86447 users - nu online: 987 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Happy To Be...


door Redaktie in Algemeen , 22 augustus 2008


Ook dit jaar prestenteert The ABC Treehouse Gallery in augustus met trots een collectieve tentoonstelling van homo/lesbische kunstenaars. Na Happy in 2006 en Happy II Tease in 2007 is 2008 het jaar voor Happy To Be... Daarmee lijkt binnen zeer korte tijd een traditie te zijn geboren. Een tiental kunstenaars laat ook dit jaar onderling sterk gevarieerd werk zien. Fotografie, schilderkunst en voor het eerst ook sculpturen hopen net als de voorgaande twee jaren op veel bezoekers te kunnen rekenen.

De getoonde collectie laat een brede variatie aan stijlen zien - van intiem naar prikkelend, van subtiel naar uitdagend, van ingetogen naar uitbundig. De drie etages tellende galerie aan de Voetboogstraat 11 te Amsterdam staat t/m 31 augustus geheel in het teken van de “regenboog” met het werk van:
Cobie Houniet - Chantz Perkins – Frank Gabriël – Gerard de Haan –
Johan van Breukelen – Kristian Klok – Wim van Heeswijk –
Dennis Menard – Harald Seiwert – Taco van de Werf – René Zuiderveld.

Een sterk vertegenwoordigd onderdeel aan Happy To Be... is fotografie. En dat is met name dit jaar een opvallend gegeven, omdat onlangs bekend werd gemaakt dat Amsterdam naast World Press Photo ook een World Pride Photo krijgt om internationale homofotografen te ondersteunen.2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIEaug 2016       


jul 2015       
Happy To Be...

Redaktie, in Algemeen op 28 augustus 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media