Back to Top
Zondag 26 Jan
86407 users - nu online: 1132 people
86407 users - nu online: 1132 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Benefit Party - LoveDance 2007


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 30 november 2007

This article is also available in English


Vijfde editie van World Aids Day spektakel voor Aids Fonds

Op zaterdag 1 december gaat bij Paradiso het dak eraf met de vijfde editie van LoveDance! Het World Aids Day spektakel ten bate van het Aids Fonds viert dit jubileum groots met nog meer artiesten en nog meer muziek dan we van de afgelopen edities al gewend zijn geraakt. Drie podia, vier verschillende dansvloeren, meer dan vijfenzestig optredens van meer dan honderd artiesten, in gezelschap van een slordige vijftienhonderd vrienden en vriendinnen. It’s all about love, baby!


Zoals gewoonlijk start het entertainment vroeg: 20.00 uur gaat de zaal open en om 20.30 uur is het showtime! Dit jaar worden echt alle registers opengetrokken om een onvergetelijke avond en nacht neer te zetten, maak je geen zorgen, je bent tot vroeg in de ochtend onder de pannen.

LoveDance brengt al vijf jaar heel veel verschillende groepen Amsterdammers en hun vrienden bij elkaar voor een weergaloze avond en nacht. LoveDance herinnert ons er ook nogmaals aan dat de strijd tegen, en het leven met, hiv en aids heel veel liefde, solidariteit en geld behoeft! Haal alles en iedereen uit de kast! Be a star at LoveDance!

Let op: de voorverkoop is al in volle gang en dit jaar valt 1 december op zaterdag, dus scoor je kaarten bijtijds bij een van de voorverkoopadressen of online.LoveDance is een Aids Fonds benefiet powered by - Paradiso, Pinq.nl, ArtLaunch, Nachtwacht Amsterdam, Gay Business Amsterdam, GALA en vele, vele anderen - en het slotfeest van de nationale Take Care - all about hiv actieweek welke de blijvende aanwezigheid van hiv en aids in het Nederlandse uitgaansleven onder de aandacht beoogt te brengen. De hele organisatie en vrijwel alle artiesten van LoveDance doneren geheel belangeloos hun tijd, energie en inspiratie aan dit weergaloze evenement.

Meer dan welk ander feest per jaar ook gaat LoveDance over liefde en vrijheid. Dan vieren we de liefde voor jezelf, voor anderen en voor het leven. We vieren de vrijheid om te zijn wie je bent en de vrijheid om je liefde te delen met wie je wilt.Tickets à € 25,00 bij Pink Point, Boekhandel Vrolijk, AUB Ticketshop, VVV, Postkantoor, www.ticketservice.nl.

http://www.lovedance.nl

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Benefit Party - LoveDance 2007

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 02 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN EVENEMENTEN & AGENDAIN NUMMER 195


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media