Back to Top
Donderdag 13 Dec
86227 users - nu online: 1379 people
86227 users - nu online: 1379 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Going Out - De Engel van Amsterdam ontvangt vanaf heden!


door Ron Meijer in Uitgaan & Reports , 13 juni 2007

This article is also available in English


Na jaren van neergang en sluiting van bekende zaken, begint het Amsterdams tij te keren. Opende onlangs Prik in de Spuistraat zijn deuren, op de roemruchte Zeedijk zijn we sinds 7 april ook een zaak rijker, namelijk De Engel van Amsterdam. Op de openingsdag zat zo te zien alles mee en dat had natuurlijk ook te maken met het heerlijk zonnige weer. Want ik denk dat een van de aantrekkelijkheden van deze zaak is, dat hij een terras heeft.

Het is gelegen aan de zonzijde en ik zag er vele bekende gezichten uit het uitgaansleven, die zich al in de warme voorjaarszon hadden genesteld. Genietend van al het schoons en moois dat het Paastoerisme te bieden heeft. Zoals de foto’s laten zien is de zaak op een hoek gevestigd en daarmee ideaal gelegen om het Zeedijk-publiek te bewonderen en te bespreken. Want laten we meteen een misverstand uit de weg ruimen, de Zeedijk is een heerlijke straat geworden om te kijken, te flaneren en... bij De Engel van Amsterdam een terrasje te pikken. De foto’s zeggen in dit geval meer dan een verhaal.Maar mocht het buiten even wat minder zijn, dan is diezelfde gezelligheid natuurlijk ook binnen te vinden. Gezellig ingericht en barmensen met wie gemakkelijk een praatje te maken valt. Zij kennen de stad op hun duimpje en vragen staat vrij. Met een goede show werd de opening verricht en ik denk dat deze nieuwe bar op een prachtig punt van de Zeedijk een goede toekomst tegemoet gaat. Zeker liefhebbers van de inmiddels verdwenen Casa Maria zouden hier eens moeten gaan kijken, want ook hier, op de Zeedijk, ligt het leven op straat en is het waard om vanuit deze bar met terras bekeken te worden.
De Engel van Amsterdam Zeedijk 21 Amsterdam

Open van 13-01 uur 
Going Out - De Engel van Amsterdam ontvangt vanaf heden!

Ron Meijer, in Uitgaan & Reports op 13 juni 2018
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp


Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 328, december 2018


Meer uit Uitgaan & Reports
Meer uit nummer 189
Meer van Ron Meijer

Cuts and curls


Male Hairstyling by appointment

meer info |visit


t Bolke


Gay heart of the east

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media