Back to Top
Vrijdag 05 juni
86442 users - nu online: 998 people
86442 users - nu online: 998 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Rob’s Leather verhuisd naar Warmoesstraat


door Ron Meijer in Algemeen , 06 mei 2007

This article is also available in English


Bij menigeen zal het noemen van Rob’s Leather in Amsterdam veel herinneringen oproepen. Rob’s Leather was DE zaak waar je geweest moest zijn wilde je in de Amsterdamse leerscene ook maar enigszins meetellen. Trots liep men ’s avonds rond in de Argos of de Eagle met het logo RoB op chaps en jacks. Bij Rob’s Leather kopen was niet zo maar naar binnen gaan en iets aanschaffen, neen, het was een ervaring, een belevenis. Iedereen heeft zo z’n eigen herinneringen aan de man die Rob’s Leather groot maakte, namelijk Rob Meijer.

Maar aan alles komt een einde, nee niet aan Rob’s Leather maar wel aan het welbekende adres aan de Weteringschans. De magie die eens het pand in zijn greep had is uitgewerkt. Niet zo vreemd natuurlijk, want met de komst van een nieuwe generatie leerliefhebbers zijn ook vele andere dingen veranderd.

Met de vele graafwerkzaamheden in de stad werd het voor veel (nieuwe) klanten steeds moeilijker de weg naar de Weteringschans te vinden; reden voor de leiding van het bedrijf om te zien naar een beter te bereiken vestigingsplek in Amsterdam.
Dat het uiteindelijk de Warmoesstraat geworden is zal niemand verbazen. Dichter bij de doelgroep kun je niet zitten.


De verhuizing naar het pand waar vroeger een kinderverblijfplaats was gevestigd zal natuurlijk heel wat voeten in de aarde hebben, maar met de Leatherpride dit najaar hoopt men de zaak in de Warmoesstraat geopend te hebben, vertelde de trotse eigenaar Martijn Bakker ons.

De Warmoesstraat zal met de komst van Rob’s Leather weer een nieuwe impuls krijgen waardoor het er voor de liefhebbers zowel overdag als ’s nachts goed en avontuurlijk toeven blijft.2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN RON MEIJERMEEST GELEZEN VAN RON MEIJER

Rob’s Leather verhuisd naar Warmoesstraat

Ron Meijer, in Algemeen op 10 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media