Back to Top
Zaterdag 07 Dec
86386 users - nu online: 1292 people
86386 users - nu online: 1292 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Gossip - Ook wel leuk om te weten


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 06 april 2007

This article is also available in English


Zoals u weet is niets ons teveel om u erop te wijzen dat het leed ergens anders nog veel groter is. Het kan altijd nog erger en daarom proberen we u tenminste een glimlach op het gelaat te toveren. Anderen moeten hun brood verdienen met hun gezeur, maar u kunt altijd nog het bankstel door het raam naar buiten pleuren, wat in zekere zin toch wel een opluchting is. Daar gaan we.

Snickers heeft na klachten van onder meer de Gay & Lesbian Alliance besloten om een commercial die voor het eerst werd uitgezonden tijdens de Super Bowl in Amerika van de buis te halen.


De commercial liet twee stoere automonteurs zien, die met een motor aan het werk zijn. Een van de mannen pakt een Snickers-reep uit zijn zak en begint die op te peuzelen. De andere monteur begint dan aan de andere kant van de Snickers te eten totdat hun lippen elkaar raken. De ene monteur roept dan: “Snel, doe iets mannelijks,” waarna ze elkaar een deel van de borstbeharing uitrukken. Moederbedrijf Masterfoods heeft tevens besloten de internetsite waar de filmpjes op te zien waren te sluiten.Godfather of Soul James Brown is begin februari nog steeds niet begraven. De familie van de op 25 december 2006 (!) overleden zanger is zo druk met het aanvechten van de erfenis, dat zij nog steeds niet besloten heeft waar hij begraven moet worden. Brown’s laatste partner Tomi Rae Hynie, en zijn zes volwassen kinderen zijn het er niet mee eens dat drie van Brown’s medewerkers ook in het testament voorkomen. Daarnaast is het niet duidelijk of Hynie recht heeft op het landgoed van Brown op Beech Island. Ondertussen blijft het lichaam van de Godfather gebalsemd in een gouden kist wachten op een beslissing van zijn familie wat zijn laatste rustplaats zal zijn.In het kader van “uit de oude doos” heeft Joop van den Ende besloten Ciske de Rat maar weer eens af te stoffen, iets nieuws en origineels is er blijkbaar niet. In ieder geval speelt de nu 36-jarige Danny de Munk ook mee. Wat hij nu gaat spelen, is nog onbekend; hij kreeg in 1984 grote bekendheid toen hij de hoofdrol speelde in de film Ciske de Rat. Het door De Munk gezongen lied “Ik voel me zo verdomd alleen” werd een nummer 1-hit in Nederland. Of Nederland hierop zit te wachten moet nog blijken.

Dieet-juffrouw Sonja Bakker krijgt een tulp naar zich vernoemd. Dat heeft haar eigen management onlangs bekendgemaakt want zonder eigen tulp kan geen mens meer tegenwoordig. Bakker krijgt de tulp van Kwekersvereniging Vitesse als dank voor haar succesvolle afslankmethode. Een afslankdame heet overigens tegenwoordig gewichtsconsulente en Bakker nam de tulp in ontvangst op de Huishoudbeurs in Amsterdam, tussen bitterballen, appeltaarten en de laatste modieuze toiletpotten.De denktank van SBS6 loopt nog steeds over met razendnieuwe ideeën. Zo komt er nu een nieuwe tv-show voor Nance en Gerard Joling. In dat programma moeten tien bekende Nederlanders zonder zangtalent zich middels een wedstrijd binnen een paar weken ontwikkelen tot een een echte popster. Het principe van het programma is gelijk aan Sterren dansen op het ijs, vertelde Nance. Het blondje benadrukt dat het gaat om een serieus programma en dat de show niet is bedoeld om bekende Nederlanders voor schut te zetten en af te kraken. Naar verluidt hebben Henk Krol en Paul van de Eagle al aangegeven hun zangtalenten verder te willen ontwikkelen via het programma. Eagle’s Daniël is verzocht de kleding van Paul te verzorgen zodat Paul met zijn zoetgevooisde en zwoele stem de pikante noten beter kan halen.

Daphne Deckers zei ooit dat ze geen botox nodig heeft. “Ik heb ‘fotox’, mijn foto wordt bijgewerkt op de computer,” aldus het model grappend. Linda de Mol echter greep wel naar de middelen en liet zelfs een cosmetisch chirurg aan haar gezicht sleutelen. Toch laat Linda zich voor de covers van haar tijdschrift óók nog enorm fotoshoppen, zodat ze er altijd glad en strak uitziet. Wat een verschil met een onbewerkte, échte foto, vindt roddelreservoir Weekend. Ze plaatsten er twee naast elkaar en inderdaad, de 42-jarige presentatrice is behoorlijk gerimpeld.

Linda geeft echter de strijd tegen de veroudering niet op. Samen met een paar bekende leeftijdgenoten (Susan Visser en Caroline Tensen) zal ze binnenkort in bikini voor de fotograaf poseren. Ze traint zich nu een ongeluk om in model te komen. Maar liefst vijf keer per week komt de personal trainer om het arme mens af te beulen. Meid, bespaar je de moeite. Neem nog een bonbon en laat de fotoredactie een paar uren overwerken om de foto’s lekker te fotoxen voor die cover.

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIE

Gossip - Ook wel leuk om te weten

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 12 april 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 187

In het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media