Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 987 people
86447 users - nu online: 987 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Portfolio - Scout's Honor


door Peter Rupardi in Films & boeken , 23 maart 2007

This article is also available in English


Scout’s Honor is een variatie op het padvinders/verkenners-thema, maar in dit geval: wat voor één! De cast is uitgezocht op het normale jongenstype zoals je dat bij de hedendaagse verkenners werkelijk zou kunnen aantreffen. Veel films met dit onderwerp gaan mank aan het feit dat men steevast krampachtig probeert de jongens en mannen door middel van make-up en kleding een jonger uiterlijk te geven. Niet in dit geval. De jongens zijn zoals ze zijn, gestoken in verkennersuniform.

In de film worden geen condooms gebruikt, het is aan U fantasie en werkelijkheid gescheiden te houden.
Elf jonge verkenners in de vrije natuur en ze nemen het ervan. De film opent met de “klacht” van een jongen dat hij op zijn tocht door het, overigens prachtige, landschap vreemde dingen heeft zien gebeuren, waarop de camera met hem en ons op zoek gaat naar de zaken die hij dan wel gezien zou hebben.

Al snel is het raak: sluipend door de bosjes (menig voyeur zou hier al opgewonden van raken) zien we twee van de verkennertjes meer bezig elkaar dan de natuur te ontdekken. Meteen in deze eerste scène zijn we al getuige van werkelijk hete en geile seks. Goede en afwisselende kontlik-, pijp- en neukscènes, met jongens die zich ogenschijnlijk niet eens bewust zijn van de camera. Vol spanning en opwinding gaan ze in hun geilheid op om tot slot elkaar een flinke lading over het gezicht te spuiten.Hierna zet de camera zijn zwerftocht voort naar andere verborgen delen van het bos waar volop duo’s en trio’s aan de gang zijn en tot slot zelfs een orgie die de film besluit. Zinloos is het elke scène tot in detail te gaan beschrijven, foto’s zeggen meer dan tekst, maar ik kan je verzekeren dat je tot op de laatste cent zult genieten van deze heetbloedige verkenners.

Velen onder ons zullen na het zien van deze film terug verlangen naar de tijd dat we zelf gestoken in padvinders- of verkennersuniform met een stijve in een tentje naast die andere geile verkenner lagen. Heb je toen de gelegenheid te baat genomen, dan weet je waar ik het over heb, zo niet, dan zie je wat er had... kunnen gebeuren. Veel kijkplezier bij deze uitstekende dvd.
Scout’s Honor
S.E.V.P.: Scandinavian Erotic Video Productions
Speelduur: 2 uur
Bareback: Ja
Verkrijgbaar bij Easy Mail via de advertentie op pagina 59 in dit nummer of op www.gaymailorder.com.

2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik
GERELATEERDMEER VAN PETER RUPARDIMEEST GELEZEN VAN PETER RUPARDI

Portfolio - Scout's Honor

Peter Rupardi, in Films & boeken op 27 maart 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media