Back to Top
Maandag 25 mei
86437 users - nu online: 1203 people
86437 users - nu online: 1203 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 13 min. Printervriendelijke Pagina  
Short Story - Een straffe oefening in discipline


door David M. Brinks in Films & boeken , 29 oktober 2006

This article is also available in English
lengte: 13 minuten


Een tijdje geleden schreef ik over mijn eerste nacht met Robert, een kanjer uit mijn geboortedorp die mij in de praktijk bijbracht dat het uitleven van een geile fantasie een neukbeurt veel intenser kan maken. Die zomer bracht ik veel tijd door met Robert en over wat we allemaal deden zou ik een pornoroman kunnen schrijven. Misschien dat ik later nog eens wat van onze belevenissen op papier zet, nu denk ik aan iets anders. Hoewel Robert mij bepaald niet ontmaagd heeft, was hij wel de eerste man met wie ik een iets langere en zeer geile verhouding had en die daarom nog steeds een speciaal plaatsje bij me inneemt.

Na de zomervakantie ging ik terug naar de grote stad, maar tijdens de kerstvakantie ging ik weer naar hem toe. Toen bleek dat ik nog lang niet volleerd was. Zowat het eerste wat hij zei toen ik binnenkwam was: “Voor een echte jongen is niets te groot.” Dezelfde avond al kwam ik erachter wat hij daarmee bedoelde. Ik moest met mijn kont omhoog op bed knielen en nadat hij lang mijn kont had bekeken en nat gelikt smeerde hij zorgvuldig glijmiddel in mijn gat. Nadat hij me een flesje poppers had gegeven begon hij langzaam een grote kaars naar binnen te schuiven. “Hebben we nog iets aan die kerstonzin,” grinnikte hij. Het lukte me niet die kaars helemaal in mijn kont te nemen. Nadat we het een tijdje geprobeerd hadden, zei Robert: “Goed, deze week gaan we je eens flink trainen, zodat je als je weg gaat wel twee van die kaarsen kan hebben.” Dat was misschien een beetje overdreven, maar aan het eind van die week kon ik zonder moeite op de kaars gaan zitten en zelfs dildo’s die nog groter waren kon Robert mijn kont in laten glijden. Helaas kreeg Robert hierna een nogal bezitterig vriendje, waardoor we elkaar een beetje uit het oog verloren.


Vijf jaar later ontmoette ik hem ineens weer. Op een vrijdag- of zaterdagavond was ik in een hoofdstedelijke leerkroeg uitgegaan. In de donkere kamer was ik met een Duits koppel stevig tekeer gegaan, of eigenlijk zij met mij. Toen ik weer bovenkwam hoorde ik een luidkeels: “Hé David, heb je nog steeds zo’n gretige kont?”

Ik herkende Robert’s stem meteen en nadat ik een biertje had besteld, ging ik naast hem staan. Ik droeg een leren jockstrap en chaps en binnen de kortste keren voelde ik Robert’s vingers naar binnen glijden. “Inderdaad, je hebt nog steeds een gretige kont, David,” gromde Robert. “Hoeveel heb je er nu in gehad?” Nadat ik hem uitgebreid verslag had gedaan, vroeg hij: “Heb je nog wat bijgeleerd?” Ik antwoordde hem door ook allerlei andere wilde seksuele avonturen te vertellen.

“Weet je, David, indertijd vond ik je eigenlijk een beetje te jong en te onervaren, maar je wilde zo graag en zo vaak steeds maar geneukt worden, dat ik dat niet aan me voorbij kon laten gaan. Maar ik had je ook graag wat meer discipline willen bijbrengen.” Omdat hij nog steeds met zijn vingers in mijn kont woelde, voelde hij dat ik geil van deze opmerking werd.

“Als ik ’t goed begrijp, jochie, hebben anderen je al eens met strenge discipline laten kennismaken,” zei hij. Ik sputterde natuurlijk meteen tegen dat een echte jongen nooit genoeg discipline bijgebracht kan worden. Robert grijnsde. “Weet je wat, daar kan ik voor zorgen.”
De volgende avond belde hij me op met de mededeling dat hij nog eens over mijn verhalen had nagedacht en dat ik wel ontzettend hoerig was bezig geweest en dus een behoorlijke dosis discipline nodig had. Hij gebood me die avond om stipt acht uur bij hem te komen eten. Natuurlijk liet ik me dat niet twee keer zeggen en die avond belde ik om precies acht uur bij zijn huis aan.

Tijdens het eten ondervroeg Robert me tot in de details over al mijn seksuele ervaringen en hoe harder ik daarbij was aangepakt, hoe geiler hij het vond. Af en toe, riep hij: “Konthoer! Straf heb je nodig!” Of: “Slet! Ik zal je leren!” Na het eten waren we dan ook alle twee uiterst opgewonden. De hele tijd dacht ik: over een uurtje ben ik misschien wel helemaal naakt, vastgebonden en gekneveld en krijg ik een flink pak slaag. Robert kwam ook helemaal in de stemming; ik zag het aan de twinkeling in zijn ogen. Brutaal legde ik mijn hand op zijn in een strakke, vale spijkerbroek gestoken dijen en bevoelde zijn spieren en daarna gleed mijn hand naar boven, naar de keiharde welving in zijn kruis.

Die dag was warm en rustig en zwoel, alsof er storm op komst was, maar Robert was ook warm en zwoel. Toen hij zich omdraaide bewonderde ik zijn rugspieren, die zich aftekenden onder het dunne T-shirt. God, wat was hij toch goed gebouwd! Na het eten maakte ik aanstalten om op te staan, maar Robert schudde zijn hoofd.

Ik moest in de woonkamer blijven, terwijl hijzelf naar boven ging. Toen hij weer beneden kwam was hij naakt, op een leren jockstrap en laarzen na. Daar zat ik dus in mijn zomertenue, terwijl Robert zich had getransformeerd tot een Ruwe Spetter in een zwarte leren jonkstrap en laarzen. Als er ooit een ogenblik is geweest dat iemand mij kon bevelen de vloer te likken, was het dit ogenblik.

Onder zijn strenge blik kleedde ik me ook snel uit en knielde voor hem met mijn handen in mijn nek gevouwen. Robert stootte zijn uitpuilende jockstrap in mijn gezicht en ik begon met mijn mond gretig zijn kruis te liefkozen. Ik rook en proefde de mannengeur van leer, kruis, stijve pik en Strenge Meester!Toen gingen we naar de kelder en in minder tijd dan het Robert had gekost om zijn jockstrap aan te trekken, was ik vastgebonden met één arm en been aan een steunpilaar en met de andere aan de muur. Langs de muur liep en pijp, met net genoeg ruimte tussen de muur en de pijp om een touw of ketting door te halen. Dit zorgde ervoor dat ik op een perfecte manier met mijn armen en benen wijd gespreid werd - mijn lichaam werd uitgerekt, maar niet zo dat het werkelijk pijn deed.

Daarna knevelde Robert me, maar hij gebruikte eerst zijn slip, die hij meegenomen had, en daarna deed hij een stuk tape rond de onderkant van mijn hoofd. De onderbroek bracht Robert’s kruis direct in mijn mond en mijn pik werd nog stijver, leek het. Robert gebruikte overigens geen touw om me vast te binden, maar kettingen, veel kettingen en sloten. Hij pakte een ijzeren hondenhalsband, het soort met ringen aan beide kanten, en hing er de sleutel van de sloten aan. De hondenhalsband deed hij om mijn nek. Vrijheid lag dus voor het oprapen: ik hoefde alleen maar de sleutels van mijn nek te halen en de sloten open te maken. Maar het zal duidelijk zijn dat de mogelijkheid daartoe net zo groot was als wanneer Robert de sleutels in de Amstel had gegooid.

Toen sloeg hij me met een brede, zwarte riem. Hij wist meer dan genoeg van een jongenskont om dat werkelijk grondig te doen. En natuurlijk hunkerde ik ernaar. Soms liet hij de riem door mijn gespreide benen rechtstreeks op mijn ballen laten neerkomen. Ik hijgde en zwoegde en kreunde en zweette. Het zweet werd veroorzaakt door de warmte en de inspanning en druppels vielen op de vloer en dropen langs mijn borst en rug. Uiteindelijk stopte Robert en kwam hij voor me staan om me te bekijken. Ik wenste dat hij een spiegel had, zodat ik mezelf had kunnen bekijken, maar daaraan hadden we niet gedacht. Zijn vriend was met arm en benen wijd gespreid vastgebonden, zweette als een rund, was op zijn kont geslagen, en keek hem met smekende ogen aan.


Robert streek met zijn hand over zijn kruis en ging een beetje wijdbeens staan zodat, en dat wist hij, mijn ogen onopzettelijk afdwaalden naar de obsceen grote bobbel tussen zijn benen. Hij bevoelde zijn kruis zonder naar mij te kijken, maar wist dat ik geestelijk en lichamelijk naar zijn pik verlangde.

Zijn mooie, strakke, harde lichaam, de uitpuilende jockstrap, mijn rood geslagen kont en het gevoel dat wordt opgewekt als je uitgespreid staat vastgebonden en geslagen wordt, hadden me in een seksmachine omgetoverd. Mijn pik stond recht naar voren en wees naar mijn meester.

Robert ging een minuutje weg en kwam met tepelklemmen terug, die hij op mijn tepels vastmaakte. Tussen de klemmen hing een ketting en hij trok er genotvol aan terwijl hij met zijn linkerhand mijn pik streelde. De explosie kwam snel en Robert deed een stapje terug om te kijken hoe ik klaarkwam. Ik stelde mezelf niet teleur en een behoorlijke lading wit zaad spoot op de vloer tussen Robert en mij. Nu kwam de grote test.

Ik had Robert namelijk en passant maar met nadruk verteld dat het me geil leek om door een man gebruikt te worden op de manier waarop hij me wilde gebruiken, die me als hij dan klaar met me was zou laten klaarkomen om me daarna weerloos aan mijn lot over te laten, zodat ik mijn vernedering goed tot me kon laten doordringen terwijl ik naar mijn sperma op de vloer keek. En dat had Robert blijkbaar goed in zijn oren geknoopt. Maar ik had niet gerekend op tepelklemmen, en deze kleine monsters hadden echt scherpe tanden. Ik was bereid om met wijd uiteen gespreide ledematen vastgebonden te blijven, maar ik wilde dat die verdomde tepelklemmen weg gingen. Maar Robert was naar boven gegaan en zijn onderbroek zat in de pikdienaar die ik mond noem en de tape zorgde dat die stevig op zijn plaats bleef.

Daar hing ik en probeerde op de een of andere manier iets aan die tepelklemmen te doen. De tijd ging langzaam voorbij en het huis was heel stil. Ik kon niet horen of er binnen iets gebeurde, hoewel ik zachtjes het verkeer buiten waarnam. Ik keek naar de kettingen en sloten, en wist dat ik zolang als het zou duren zo moest blijven. Gelukkig was de door de tepelklemmen veroorzaakte pijn afgezwakt tot een schrijnend kloppen, net draagbaar. Toen hoorde ik een auto starten en ik wist dat het die van Robert was. Ik hoorde de auto wegrijden en met een opwinding die alleen begrepen kan worden door een naakte gozer, die met uiteen gespreide benen en armen is vastgebonden en met tape de mond is gesnoerd kan begrijpen, werd mijn pik langzaam stijver. Dit was inderdaad voor zolang als het zou duren! Ik was totaal aan Robert overgeleverd. Hij kon wegrijden en me dagenlang alleen laten, als hij dat wilde.

Meer tijd ging voorbij en mijn lichaam begon pijn te doen door de manier waarop het in bedwang werd gehouden. Mijn pik was halfstijf en ik probeerde hem stijver te maken door hem heen en weer te zwaaien maar dat zorgde er alleen maar voor dat de klemmen zich steviger vastbeten. Toen hoorde ik voor de deur een auto stoppen, maar niet die van Robert. Opnieuw ging er een golf van opwinding door me heen - buiten was er iemand die niet wist dat een paar meter van hem vandaan een gozer was vastgeketend die naar zijn spermaklodders op de keldervloer keek. Mijn pik stond meteen weer keihard rechtop, maar werd snel slapper toen ik de deur hoorde opengaan en iemand “Robert?” riep. Ik wilde niet op deze manier door een wildvreemd iemand worden aangetroffen, maar ik durfde me niet te bewegen uit angst dat de kettingen teveel lawaai zouden maken. Ik hield me dus muisstil en luisterde, mijn oren intens voor alle geluiden open. Ik hoorde de deur van de ijskast en dat een bierblikje werd opengemaakt. Deze gozer maakte het zichzelf genoeglijk! Wie was hij?

Toen hoorde ik Robert binnenkomen, hoewel ik zijn auto niet had horen stoppen. Misschien stond hij iets verderop geparkeerd omdat die andere gozer op de plek voor de deur stond. Maar Robert kwam binnen en begroette de bezoeker zonder een spoor van verrassing.

De stemmen werden toen zachter en ik vermoedde dat ze naar boven waren gegaan. Bij die gedachte werd ik weer keihard. Natuurlijk was Robert deze gozer helemaal aan het doorneuken, misschien bond hij hem zelfs wel vast, en de hele tijd bevond ik mij naakt en vastgeketend in de kelder en wachtte erop dat Robert me opnieuw stevig onder handen zou nemen. Dit was het opwindendste scenario dat ik maar kon bedenken.

Ze bleven lang boven en ik stelde me dus voor dat Robert hem op uiterst dominante wijze een beurt gaf. Bewaar iets voor mij, dacht ik, en kijk naar mijn stijve pik en het zaad op de vloer. Nu was ik blij dat ik tepelklemmen op had, want de pijn ervan hielp me opgewonden te raken.

Toen hoorde ik ze weer de keuken inkomen. De kelderdeur werd geopend en ik hoorde twee mensen de trap afkomen. Robert was weer naakt op zijn jockstrap en laarzen na. De andere jongen was helemaal naakt en zijn handen waren op zijn rug gebonden. Hij was jong, misschien vijfentwintig, niet uitzonderlijk gebouwd, maar hij had een geile, dikke en gladde kont, ongetwijfeld een genot om te neuken. Robert zette hem vlak voor mij neer en de jongen viel op zijn knieën, net als Robert achter hem.

Toen Robert knielde en zijn jockstrap uitdeed zag ik sporen van glijmiddel op zijn paal en de gozer was duidelijk belust op meer. Hij leek het niet vreemd te vinden dat hij naar een kelder werd gebracht waar een naakte jongen was vastgeketend, want hij bleef maar tegen Robert jengelen dat hij hem hard moest neuken. Robert legde zijn hand in de nek van de jongen en duwde zijn gezicht tegen mijn pik. Tegelijkertijd neukte hij de jongen.
Het doet er niet toe hoeveel ervaring je hebt, maar je kan Robert’s geweldige apparaat niet nemen zonder enige reactie te tonen. Deze jongen reageerde inderdaad. Toen hij de pik zijn kont voelde binnendringen, liet hij mijn pik helemaal zijn keel inglijden, zodat hij van beide kanten helemaal met mannenvlees was gevuld.

Maar goed, nadat Robert hem goed had uitgewoond, moest de jongen zich op zijn knieën afrukken en daarna werd hij weg gestuurd. Het joch wilde blijven, wilde kijken wat Robert met mij deed, en hij bleef maar herhalen dat hij van Robert hield en dat soort onzin, zodat ik bang werd dat er een of ander idiote scène zou volgen. Maar eindelijk ging hij weg en kwam Robert naar mij toe. Ik was op dat moment tamelijk uitgeput, maar mijn pik was nog steeds halfstijf en ik wilde voor een tweede keer klaarkomen. Robert trok voorzichtig aan de tepelklemmen terwijl hij mij aftrok. Hij kuste me op de tape en likte in mijn oren. Hij deed de tepelklemmen af en streelde met een hand mijn tepels zodat ze nog meer gingen schrijnen. Eindelijk liet ik hem door gegrom weten dat ik op het punt stond klaar te komen en ging hij iets achteruit staan. Voor de tweede keer die dag spoot ik mijn zaad op de vloer, hoewel het niet zo veel was.

Nu maakte Robert me los en omhelsden en kusten we elkaar. Boven namen we een douche en droogden elkaar af. Toen de telefoon ging liet Robert die door het antwoordapparaat beantwoorden, terwijl wij naar bed gingen. We lagen in elkaars armen en kusten elkaar tot we weer zo opgewonden waren dat Robert me de ruwe neukbeurt gaf waar mijn kont en ik natuurlijk de hele tijd ook naar gesmacht hadden.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: Short Story - Een straffe oefening in discipline-


Reactie van superman4 dd. 29 oktober 2006
dat is een mooi verhaal wou dat ik zoiets een keer mocht mee maken echt lijkt me super gr ben :wink:


Reactie van Robert D dd. 28 april 2007
hee het lykt my ook wel een x geil om dit allemaal te doen. :D

Dikke tongzoen


Reactie van brian dd. 03 augustus 2007
nou dat was een supergeil verhaal ik ben ook klaargekomen groetjes brian 15 jaar oud


GERELATEERDMEER VAN DAVID M. BRINKSMEEST GELEZEN VAN DAVID M. BRINKS

Short Story - Een straffe oefening in discipline

David M. Brinks, in Films & boeken op 01 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media