Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1019 people
86447 users - nu online: 1019 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Kinky Party - De Trash Party’s zijn terug!


door Ron Meijer in Evenementen & Agenda , 11 oktober 2006

This article is also available in English


Toen enkele jaren geleden de laatste Trash Party werd gehouden ging er een golf van ongeloof en verbijstering door gay-Europa. Men vroeg zich af hoe het mogelijk was dat een feest zou stoppen, dat zo ontzettend populair en geliefd was en kon rekenen op duizenden liefhebbers in heel Europa en daar buiten. Volgens de organisatoren was het ook een heel moeilijk besluit, maar ze zagen zich gedwongen te stoppen omdat er op dat moment in Amsterdam domweg geen geschikte locaties meer te vinden waren.

Trash stond bekend om de hoge eisen die de organisatoren stelden aan de locaties en de inrichting en ze liepen het gevaar dat door het afnemen van geschikte locaties die hoge standaard niet meer te handhaven zou zijn. Liever stoppen met heel goede herinneringen, dan een goed feest met duizenden vaste bezoekers uit alle hoeken van de wereld te laten verlopen. Maar de organisatoren hebben altijd in gedachten gehouden dat, als het mogelijk bleek een goede locatie te vinden, ze zouden overwegen de organisatie van de Trash Party’s weer op poten te zetten. Een goede duw in de rug was ook dat, na al die jaren, mensen bleven vragen wanneer de Trash weer terug zou komen. Heel veel mensen hebben nog steeds fantastische herinneringen aan Trash, zo blijkt uit de steeds weer gestelde vraag: “Wanneer is de volgende Trash Party?”

Nu, laten we er maar niet omheen draaien: de volgende Sodom en Gomorra party genaamd Club Trash, de nummer 1 party voor de kinky and leather crowd, vindt op 9 september aanstaande plaats in een goede locatie en met nieuwe ideeën om het allemaal nog leuker, geiler en spannender te maken dan het al was. Standaard zijn er in ieder geval een uitstekende dansvloer aanwezig en een groot cruisegebied voorzien van darkrooms en slings, etc. Traditiegetrouw is het publiek bij Club Trash een mix van jong en wat ouder; met name het jongere leerpubliek heeft in het verleden zijn weg naar Trash altijd snel gevonden.
Trash is een fetisj-party en dat betekent een streng deurbeleid met een strikte dresscode zoals leer, rubber, uniform, sportswear, army en skins. Denk niet dat een spijkerbroek voldoet, want dan blijft de deur voor je gesloten.
Club Trash zal voortaan elke tweede zaterdag van de maand worden gehouden. Houd je van een spannende omgeving, van goede dansmuziek en van geile seks dan is er in Amsterdam nu weer een party voor je die onvergelijkbaar is met wat er momenteel in Amsterdam geboden wordt.

Trash is Back!

Meer info is te vinden op de website:
http://www.clubtrash.com

Club Trash promoot safe seks!

Gayamsterdam.com en Gay News zijn sponsors van Trash
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN RON MEIJERMEEST GELEZEN VAN RON MEIJER

Kinky Party - De Trash Party’s zijn terug!

Ron Meijer, in Evenementen & Agenda op 14 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media