Back to Top
Maandag 25 mei
86437 users - nu online: 1200 people
86437 users - nu online: 1200 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 10 min. Printervriendelijke Pagina  
Short Story - Weerloos overgeleverd aan een opwindende onbekende


door David M. Brinks in Films & boeken , 25 juli 2006

This article is also available in English
lengte: 10 minuten


In de episodes uit mijn seksuele leven die ik tot nu toe heb opgetekend, kon het soms ruig toegaan, maar eigenlijk beschreven ze toch rechttoe-rechtaan vanilleseks. En het valt niet te ontkennen, een goede neukbeurt is lekker! Maar in de loop der jaren heb ik geleerd dat soms de iets kinkiër variaties ook niet te versmaden zijn. Tijdens de terugreis van een vakantie beleefde ik mijn eerste ervaringen met bondage. Door een samenloop van omstandigheden kon het vliegtuig niet vertrekken, dat mij van Italië naar huis zou brengen. In de wachtruimte van het vliegveld ontmoette ik Luca en op het moment dat ik hem zag was ik de tegenslag van die avond vergeten

Hij mengde zich in een gesprek dat ik met iemand anders had en ik kon me er maar net van weerhouden hem met m’n tong uit m’n mond aan te staren, zo aantrekkelijk was hij. Luca zag eruit als een zakenman, keurig in het pak, maar wat voor zakenman! Ik vermoedde dat zich onder dat kostuum een heerlijk lichaam bevond. Nu vind ik dat ikzelf er niet slecht uitzie en bovendien heb ik de gewoonte me voor een vliegreis altijd netjes aan te kleden, zodat ik er ook een beetje als een yuppie uitzag. Luca begon me dan ook op te nemen, zoals ik dat bij hem deed. Uiteindelijk waren we in een druk gesprek over koetjes en kalfjes gewikkeld, dat echter maar nauwelijks verhulde dat we aan heel andere zaken dachten.
Na lang wachten werd uiteindelijk meegedeeld dat er die avond geen vliegtuigen meer zouden vertrekken en dat de passagier voor de nacht in een hotel zouden worden ondergebracht. Luca en ik besloten toen dat we maar een kamer moesten delen.


We sloegen het diner over aangezien het al bijna 10 uur was toen we in het hotel aankwamen, en gebruikten het geld voor een paar biertjes in een bar. Misschien zelfs meer dan een paar. Ik had het gevoel dat we voordat de avond voorbij zou zijn samen in bed zouden belanden, gewoon door de blik in Luca’s ogen en de manier waarop ik mezelf aan hem aanbood.

Op weg naar onze kamer botste ik per ongeluk tegen hem aan, waarna hij zijn arm om mijn schouders sloeg en vervolgens langzamerhand zijn vingers naar mijn middel liet afdwalen. Zo gauw we binnen waren en onze koffers hadden neergezet, stortte ik me aangeschoten op hem en kuste hem hartstochtelijk.“Langzaam aan!,” zei hij, terwijl hij me terug kuste. “Daar is nog genoeg tijd voor, maar eerst wil ik onder de douche.”

Hij begon zijn kleren uit te trekken en keek me doordringend aan. “Wil je het werkelijk? Ik houd van stevige seks!” zei hij vervolgens.
Ik smeekte hem dat ik werkelijk aan seks toe was en dat ik hem wilde op welke manier dan ook. En dat meende ik. “Maak het je in dat geval maar gemakkelijk,” zei hij, terwijl hij mijn overhemd en t-shirt uitdeed. Ik hoopte dat hij zou zeggen dat we samen onder de douche konden gaan.

“Draai je om,” zei Luca, “en doe je ogen dicht.” Ik voelde zijn lichaam tegen mijn rug drukken, zijn lippen zoenden mijn nek en zijn handen betastten mijn hele lichaam. Ik voelde dat zijn handen mijn tepels vonden, waar hij onverwacht en hard in kneep.
“Sssst. Niet bewegen,” zei hij. Ik voelde hoe hij mijn schouders masseerde met ijzeren handen, die vervolgens langs mijn armen naar beneden bewogen en uiteindelijk mijn polsen stevig beetpakten. Toen voelde ik dat mijn polsen over elkaar geslagen en samengeklemd werden. Luca bond mijn handen aan elkaar vast en gebruikte daarvoor mijn stropdas! “Hé!,” schreeuwde ik, maar hij ging gewoon door mijn handen vast te binden en legde alleen zijn hand over mijn mond om me rustig te houden. “Dit is zoals ik het wil,” verklaarde Luca. “En ik wil er zeker van zijn dat je niet wegrent.” Hij zei ook dat het geweldig opwindend zou worden en dat hij geen psychopaat was. Ik kreeg niet de kans hem te vertellen dat dit de eerste keer was dat ik werd vastgebonden, en nog wel door een vreemde, want hij propte een zakdoek in mijn mond en voerde me naar het bed. Hij greep mijn t-shirt en bond dat ter hoogte van mijn mond om mijn hoofd zodat ik de zakdoek niet zou kunnen uitspugen. Hij ritste mijn broek open en haalde mijn pik te voorschijn. “Lekker,” zei hij en pakte vervolgens zijn eigen stropdas en bond mijn enkels vast, eraan toevoegend dat dit me voor een paar minuten in bedwang zou houden, in ieder geval tot hij weer onder de douche uit was. Luca controleerde nog een keer de knopen op mijn tegenstribbelende ledematen en deed daarna de kamerdeur op slot. Vervolgens trok hij langzaam en verleidelijk zijn kleren uit zodat ik, ondanks mijn benarde positie, al behoorlijk geil werd.

Toch maakte ik me ook wel een beetje zorgen. Ik was nog nooit eerder op een hotelkamer vastgebonden, dus de verrassing was opwindend en gevaarlijk tegelijkertijd. Ik bedoel, ik kende Luca helemaal niet, alleen zijn charme en die was aanzienlijk. Vastgebonden en gekneveld was ik aan zijn genade overgeleverd en de gedachte daaraan wond me erg op. Ik lag daar en probeerde me los te wurmen, maar Luca had de knopen verdomd strak vastgemaakt.

Bovendien had hij de airconditioner nogal hoog aan laten staan, waardoor de kamer tamelijk koel werd. Ik merkte dat ik kippenvel kreeg en dat mijn tepels stijf werden. Ik kronkelde en kreunde en schopte voor zover dat mogelijk was en uiteindelijk lag ik met m’n pik over de sprei te schuren, die daardoor nog stijver werd dan hij al was toen Luca me vastbond. En toen flitste ineens een andere gedachte door m’n hoofd. Ik hoorde Luca onder de douche en ik wilde dat hij terug zou komen, maar niet om me los te maken.

Ik wilde dat hij me zo zou zien. Ik wilde dat hij me gekneveld en kreunend, vastgebonden en kronkelend, en erom smekend zou zien. Ik overwoog van het bed te glijden, op de een of andere manier over de vloer te kruipen en met mijn voeten op de deur van de badkamerdeur te bonzen, en zo om zijn aandacht en misschien een soort bestraffing te vragen.Mijn pik stond paraat, klaar om te spuiten, maar ik besloot vol te houden en niet klaar te komen tot Luca er weer was en het kon zien. Ik hoorde dat de douche dicht werd gedraaid, en een paar minuten later verscheen Luca met een handdoek om zijn middel. Verdomme, hij was prachtig. Hij had niet zoveel lichaamshaar als ik geil vind, maar toch genoeg om mee aan de gang te gaan, en hij was een wandelende reclame voor de voordelen van een regelmatige fitnesstraining. Hij kletste de natte handdoek een paar keer tegen mijn huid, en daagde me uit mezelf los te maken. Ik deed er van mijn kant alles aan om een paar goede stropdassen volledig te ruïneren bij mijn pogingen los te komen, maar hij had me en hij wist het. En ik wist dat ik het lekker vond.

“Laten we eens kijken wat zich hier bevindt, vind je ook niet?,” grapte Luca, terwijl hij mijn broek en onderbroek naar beneden trok. Hij draaide me om en onderwierp mijn kont aan een nauwkeurige inspectie, waarbij hij een paar vingers in mijn hol liet verdwijnen waardoor ik het bijna uitkermde.
“Lekkere reet, je houdt ervan als ik met mijn hand aan je kont zit, niet?,” zei hij en liet meteen zijn platte hand hard op mijn kont neerkomen. O ja, dat was lekker! Het was gekreun van genot dat ik voortbracht, niet van pijn.

Mijn meester pakte zijn handbagage en haalde daar nog een paar verrassingen uit. Ten eerste nog een stropdas, die hij zorgvuldig om mijn nek strikte. “Naakte gozers met een das zijn zóóó geil,” zei hij, niet alleen vanwege effectbejag maar ook omdat hij de das als lijn gebruikte. Vervolgens kwam er een paar tepelklemmen te voorschijn die er net zo pijnlijk en wellustig uitzagen als ze bleken te zijn toen Luca ze rustig aanbracht, de ene tepel na de andere. Ik ben niet zo’n liefhebber van tepelmarteling en ik probeerde hem mijn onbehagen over te brengen. Maar ik moet toegeven dat ik er al snel aan begon te wennen, of me er in ieder geval minder onbehaaglijk bij voelde. Luca ging door met aan de klemmen te trekken, en hield de das stevig vast, terwijl ik doorging met mijn pogingen me van mijn boeien te bevrijden.


Toen hij klaar was met zijn “inspectie” van me, ging Luca op bed zitten en tilde me probleemloos over zijn naakte schoot. Het was een verbazingwekkende vorm van intimiteit toen mijn kruis boven op het zijne terecht kwam en daar bleef liggen. Ik jammerde een waarschuwing door mijn geknevelde lippen, maar die was te laat. Ik kwam klaar terwijl ik over Luca’s schoot lag, met mijn gezicht naar beneden.

“Gespoten,” zei Luca, “daar krijg je extra voor, idioot.” En Luca gaf me ervan langs en sloeg mijn kont rood en rauw terwijl hij me in bedwang hield en ik onder hem kronkelde en het kleverige sperma tussen ons vastplakte. “Lekker, hè? Ja, je geilt erop!” zei Luca en hij had gelijk. Hij moet me wel dertig of veertig keer op m’n kont hebben geslagen, en niet zachtzinnig ook, en ik was verdomme helemaal weerloos.

Hij haalde de prop uit m’n mond weg en drong zijn tong diep mijn keel in voordat ik goed naar adem kon snakken. Hij klom bovenop me en bewoog zijn pik vlak voor mijn gezicht. Ik accepteerde die tevreden, alsof ik een keuze had. Ik kon de kleverige overblijfselen van mijn zaad op zijn pik proeven, en dat werd vermengd met de zeepachtige geur die was overgebleven van de douche die hij had genomen. “Maak het schoon, David, zorg dat je alles oplikt,” zei hij. Ik vervulde met mijn tong een staaltje van ware verering van zijn lul, en genoot van het inhaleren van de geur van zeep en zweet die uit zijn poriën kwam. Luca rukte zijn pik op tijd uit mijn mond en kwam klaar over mijn borstkas en de stropdas.

Luca pakte de stropdas weer op en veegde er mijn borst en zijn pik mee schoon en propte vervolgens het eind in mijn mond. Hij bond het t-shirt er overheen vast. Toen begon hij mijn handen en voeten los te maken. Uiteindelijk haalde hij ook de prop weer uit mijn mond, maar niet voordat hij me met m’n kont omhoog had en me op het bed neukte. Ondanks dat ik “voortijdig” was klaargekomen, was ik door mijn weerloosheid nog steeds zo geil dat zijn forse pik zonder problemen diep in mijn hol verdween. Hij neukte me stevig door, terwijl hij me regelmatig een harde klap op mijn billen gaf. Maar zelfs dat was nog niet genoeg. We deden het drie keer die nacht, en daarna bond Luca mijn handen steeds voor ongeveer een halfuur vast, zodat hij rustig mijn pik leeg kon rukken zonder dat ik kon tegenstribbelen. En daarna werd ik bevrijd zodat ik tegen hem aan genesteld steeds een uur of twee kon slapen. Ik kan niet zeggen dat ik een goede nachtrust had, maar het was desondanks een geweldige nacht.

De volgende morgen moesten we al weer vroeg uit de veren om naar het vliegveld te gaan. Luca hield me tot het laatste ogenblik vastgebonden en maakte steeds als hij wakker werd mijn handen en voeten vast zodat ik hem pijpend van zijn stijve pik kon afhelpen. En dus vergaten we de tijd en moesten ons naar het vliegveld haasten, waarbij ik bleef proberen weer een beetje gevoel in mijn armen te wrijven en de smaak van m’n een dag gedragen ondergoed uit mijn mond te verwijderen nadat Luca me voor een allerlaatste keer had vastgebonden en gekneveld. De hele vliegreis voelde ik mijn kont als ik geen hazenslaapje deed, en het eerste wat ik deed toen ik thuiskwam was me nog een keer flink afrukken op de herinnering aan Luca, zijn harde handen, zijn pik en de manier waarop hij me gevoelig onder handen had genomen, terwijl ik weerloos aan hem was overgeleverd.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: Short Story - Weerloos overgeleverd aan een opwindende onbekende-


Reactie van Lekker_Duo dd. 05 augustus 2006
Geil verhaal! Ik kan niet wachten om onverwachts door zo'n lekkere kerel onder handen genomen te worden. Genadeloos geneukt, volkomen weerloos, megaspannend!


Reactie van Leni dd. 07 september 2006
Dit is een leuk verhaal en weer eens wat anders dan het stereotiepe trek-pijp-neukgebeuren.
Met vriendelijke groet,
Leni


GERELATEERDMEER VAN DAVID M. BRINKSMEEST GELEZEN VAN DAVID M. BRINKS

Short Story - Weerloos overgeleverd aan een opwindende onbekende

David M. Brinks, in Films & boeken op 28 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media