Back to Top
Zondag 31 mei
86440 users - nu online: 1034 people
86440 users - nu online: 1034 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
The Scene - Terugblik op het Koninginnedag-weekend


door Scene Queen in Scene , 13 juli 2006

This article is also available in English


Zo, ik hoop dat jullie Queens van JULLIE weekend hebben genoten! Opnieuw is een Koninginnedag gekomen en gegaan en hoewel de stad minder druk leek dan in voorgaande jaren, vonden veel gay feestbeesten hun weg naar Amsterdam voor een VOLLEDIG gevuld feestweekend! En een VOLLEDIG gevuld weekend was het zonder twijfel! Je zou zelfs kunnen zeggen dat er te véél feesten voor één weekend waren. Ik heb nooit eerder een aanbod van zoveel feesten voor homo’s in één weekend meegemaakt en het was niet eens Gay Pride!

Terwijl velen van jullie de weg hebben gevonden naar “de” opwindendste locaties om te zien en gezien te worden, waren sommige toeristen verward, gefrustreerd en teleurgesteld omdat ze uiteindelijk op de verkeerde feesten waren beland!

Het weekend kende duidelijk een paar winnaars en een paar verliezers. Op vrijdag vierde een nieuwe maandelijkse gebeurtenis, Fresh, met een uitverkocht huis haar debuut in The Sugar Factory. Omdat dit feest een leuke mix van mensen aantrok, vormde het een heel aantrekkelijke manier om het weekend te beginnen. Op dezelfde avond deden de mensen achter Salvation in de Kingdom Venue een armzalige poging zichzelf opnieuw uit te vinden onder de naam Queen of Clubs! Nou, deze Koningin van de Clubs was de Koningin van de Prullen!


Op Koninginnedag zelf, hoewel niet zo warm als voorgaande jaren, liet de regen zich in ieder geval niet zien en de straten van Amsterdam vulden zich met de kleur oranje, de geur van bier en het schallende geluid van luidsprekers! Op zaterdagavond bestond de keuze uit Orange Ball, of Real, of wachten tot zondag. Ik vermoed dat velen van jullie ervoor hebben gekozen het tot zondag uit te zitten, want jullie zaten niet opeengepakt in de clubs.

De Real Party op de Ocean Diva, opnieuw georganiseerd door de mensen van Salvation, was een fiasco! Het Orange Ball was niet zo druk als voorgaande keren en bereikte niet die “feestpiek” waar we allemaal naar zoeken als we uitgaan! De Greenkomm Afterparty die in de Lexion gepland stond, werd zelfs afgelast! De duidelijke winnaar van het weekend was Rapido op zondag! Een sexy, internationaal publiek, goede muziek en een geweldige intensiteit! Lol!

Ik weet zeker dat jullie, terwijl jullie net zijn bijgekomen van het weekend, alweer verlangend uitzien naar de vele Gay Pride vieringen die over de hele wereld gaan beginnen. En begin juli mag Navigaytion in Antwerpen natuurlijk ook niet gemist worden.

Gay Pride Amsterdam vindt dit jaar van 4 tot 6 augustus plaats en jullie Scene Queen mag een aantal gratis kaartjes weggeven voor enkele van de opwindendste evenementen tijdens Gay Pride. Mijn keuze uit de Pride Party’s bestaat dit jaar uit: Fresh in de Sugar Factory op vrijdag 4 augustus; de Juice Gay Pride Cruise op de Ocean Diva op zaterdag 5 augustus; Rapido in Paradiso op zondag 6 augustus en na Rapido de Pride Closing Tea Dance in Hotel Arena op zondag 6 augustus.

Bezoek www.gayamsterdam.com en ga dan naar de Scene Queen Party Corner voor meer informatie over de manier waarop je je kunt inschrijven voor het winnen van kaartjes voor een paar van deze evenementen. Hier tref je ook gedetailleerde party-info aan, inclusief een volledige Pride-agenda, en nog zoveel meer!
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: The Scene - Terugblik op het Koninginnedag-weekend-


Reactie van Redactie dd. 13 juli 2006
Onderstaande ingezonden brief ontving de redactie op dit artikel:


In het artikel van afgelopen maand 'Terugblik op Koninginnedag' is ten onrechte vermeld dat REAL dat op de Ocean Diva werd gehouden mislukt was (de verslaggever bevond zich op de avond zelf op de Orange Ball..) Naar aanleiding van diverse reacties op het artikel (en niet alleen door organisatie!) hebben wij een mini-onderzoek laten uitvoeren (door Daniel den Ronde) onder 23 bezoekers. Het
overgrote merendeel vond het ondanks de lage opkomst en geslaagd feest. Rapido uitgezonderd trok overigens geen enkele party meer dan 500 bezoekers. Slechts drie personen vond het feest helemaal niets.

Enkele reacties: 'goed publiek', 'veel pretty boys', 'dj Jean was
weer geweldig' en 'leuke nieuwe locatie'. Dit bleek ook wel uit het feit dat na het aanmeren om 02.00 uur iedereen tot het einde bleef.


GERELATEERDMEER VAN SCENE QUEENMEEST GELEZEN VAN SCENE QUEEN

The Scene - Terugblik op het Koninginnedag-weekend

Scene Queen, in Scene op 16 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media